Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yakınca günaha girenleri kaç x geliyor sevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Rewendor said: İşte eğer kafasını çevirip bakmazsa x3 bonus kazanıyor sevap puanına, ama gidip "günaha gireni" uyarıp onu da "kurtarırsa" x5 bonus kazanıyor. Maksimum bonus kazanma derdinde. http://www.youtube.com/watch?v=v6lWiXyzgD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Hah işte o hesap. Kendisi öyle şenlik falan düzenlememek zaten normal kurallar. Dibinde düzenlenirken kafasını çevirmek oyunu hard modda oynamak oluyor, düzenleyeni engellemek de bonus mission. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 üni şenliği candır lan en olacak millet gidiyor eğleniyor işte ben de bir kere şebnem ferah konser,ine gittim ama meğersem her sene her yerde çıkıyormuş.. bilemedik.. bir kere de sabancınınkine gitmiştim iki şey hatırlıyorum; -waffle -levent yüksel bu kadar iyidir güzeldir üni şenlikleri gitmek siteyen gitsin kurtlarını döksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 üni şenliği denen şey postmodern kabus toptan yasaklansın zaten rezilliğinden ötürü tiskiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar