Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iş gereği istanbul çevresinde 19-20-21 tarihlerinde 100 kişilik toplantı yapılabilecek bir otel arıyorum. ayrıca 100 metrekarelik bir kurulum olması gerekiyor otelde ve bunun için 2 gün önceden yani 17-18'inde bunu halletmemiz gerekiyor kısacası. yani kısaca istanbul çevresinde lüks otellerden isimler gerekiyor bana bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 booking.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mesele burda konaklama ile alakalı bilgiler var otelde daha çok toplantı için bu otelleri aza indirgeyebilecek bir özellik varsa hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.sedhotel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pendikte the green park var. sabiha gökçenden ulaşım da kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Sir.Enis said: mesele burda konaklama ile alakalı bilgiler var otelde daha çok toplantı için bu otelleri aza indirgeyebilecek bir özellik varsa hoş olurdu otelleri booking'den inceleyeceksin istediğin kategoriden. seçeceksin isimlerini yazacaksın, google'da arama yapıp e-mail adresilerini bulacaksın veya telefon nasıl çalışmak istiyorsan. rezervasyona talebini göndereceksin sana teklif hazırlayıp dönecekler. veya bunlarla hiç uğraşmayacaksın, deneyimli değilsen çok pişman olursun 100 kişilik organizasyonun altına girdiğin için, acentaya vereceksin bir tane o istediğin niteliklerde hazırlayıp önüne koyacak. en ufak operasyonel bir sorunda telefonu açar söylenir, yanlış giden noktada topu onlara atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benim işim bu şimdi acenta işine giremem zatende başladım bakalım güzel gidiyor işe yarıyor bookingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 dış mekanı olan oteller diye bi seçenek yok mu ya bildiğiniz dış mekanlı yerleri yazarsanız çok sevindirirsiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar