fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Jitayı mesken tutan trade botlardan sizleri bilmem ama ben bıktım üstüne merak sardım araştırdım ettim çoğu bir işede yaramiyor hani hepsini kandırma yolu var fakat neden hala bu kadar kullanan var sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 getirisi vardır abi, jitadaki scammerlar bile hayvan gibi iş yapıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lectre said: getirisi vardır abi, jitadaki scammerlar bile hayvan gibi iş yapıyor ^^ Ya iyide çoğu 0.01 isk falan arttıranlardan teknikleri çok basit alt etmesi çok kolay birde sürekli aynı eylemleri tekrar ediyorlar ve normal bir insanın bu eylemi saatlerce hatasız aralıklarla yapması imkansız şak diye yakalanmaları lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bilmem noobum ben daha, da piyasayıda canlı tutuyorlar işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lectre said: bilmem noobum ben daha, da piyasayıda canlı tutuyorlar işte ^^ aman abi gözün seveyim tutmasınlar öyle canlı zaten piyasa dinamiklerini gösteren grafik ve satış rakamlarında bug var bir bakıyorsun XXX malı 22 mayısta 500.000 adet satılmış gösteriyor 23 mayıs oluyor hoop 22 mayıstaki satış rakamı 0 gözüküyor doğru düzgün karar verip düzgün yatırım yapamiyoruz birde onlar olunca işin içine ediliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ya kusura bakma ben 1 hafta falan eve oynadım öyle akıl yürüteyim dedim ama çok zor sorularla geliyorsun bak hiç olmuyor yani :D uyuyorum ben eyvallah öğrenmiş oldum sayende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Geyik yapıyosunuz arkadaslar sıze bır tek lınk atarım o kadarrrr. https://gate.eveonline.com/Profile/Alice%20Longheart Title dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 trade botlar yilalrdir sikayet konusu, kayda degere hic bi duzeltme yapilmadi diye biliyorum. Ne yazikki onlarla yasamayi ogrenmek durumundayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Senin tradebot diye şikayet ettiklerin CCP açısından ''Müşteri '' ,bu nedenle pek fazla bir şey bekleme arada bir göz boyama cinsinden bir ban olabilir . Hepsini bulmak/banlamak elbette kolay ama CCP bunu sürekli yaparsa para kaybedecek bu yüzden arada bir göstermelik bir gaz alma banı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 alakası yok, bottan zarar görüp oyunu bırakan kişi sayısı çok daha fazla, trade bot o kadar düşündüğünüz kadar zarar veren birşey değil ona hata yaptırma ihtimalinde var. Trade botun çok fazla olduğunuda düşünmüyorum. eğer birşey satmak istersen satabilirsin yada almak istersen bu o kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yafeshan said: trade botlar yilalrdir sikayet konusu, kayda degere hic bi duzeltme yapilmadi diye biliyorum. Ne yazikki onlarla yasamayi ogrenmek durumundayiz Yıllardır şikayet konusu çünkü varlığıda öle hemen ispatlana bir şey değil localde 2k kişi varken bazı modifylar oha dedirticek gibi olsada sonuçta olabiliyor o anda markette herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar