Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trade Botlar !

fizy45

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

getirisi vardır abi, jitadaki scammerlar bile hayvan gibi iş yapıyor ^^

Ya iyide çoğu 0.01 isk falan arttıranlardan teknikleri çok basit alt etmesi çok kolay birde sürekli aynı eylemleri tekrar ediyorlar ve normal bir insanın bu eylemi saatlerce hatasız aralıklarla yapması imkansız şak diye yakalanmaları lazım değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

bilmem noobum ben daha, da piyasayıda canlı tutuyorlar işte ^^

aman abi gözün seveyim tutmasınlar öyle canlı zaten piyasa dinamiklerini gösteren grafik ve satış rakamlarında bug var bir bakıyorsun XXX malı 22 mayısta 500.000 adet satılmış gösteriyor 23 mayıs oluyor hoop 22 mayıstaki satış rakamı 0 gözüküyor doğru düzgün karar verip düzgün yatırım yapamiyoruz birde onlar olunca işin içine ediliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Senin tradebot diye şikayet ettiklerin CCP açısından ''Müşteri '' ,bu nedenle pek fazla bir şey bekleme arada bir göz boyama cinsinden bir ban olabilir .
Hepsini bulmak/banlamak elbette kolay ama CCP bunu sürekli yaparsa para kaybedecek bu yüzden arada bir göstermelik bir gaz alma banı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok, bottan zarar görüp oyunu bırakan kişi sayısı çok daha fazla, trade bot o kadar düşündüğünüz kadar zarar veren birşey değil ona hata yaptırma ihtimalinde var.

Trade botun çok fazla olduğunuda düşünmüyorum.

eğer birşey satmak istersen satabilirsin yada almak istersen bu o kadar zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yafeshan said:

trade botlar yilalrdir sikayet konusu, kayda degere hic bi duzeltme yapilmadi diye biliyorum. Ne yazikki onlarla yasamayi ogrenmek durumundayiz

Yıllardır şikayet konusu çünkü varlığıda öle hemen ispatlana bir şey değil localde 2k kişi varken bazı modifylar oha dedirticek gibi olsada sonuçta olabiliyor o anda markette herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...