guernica Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adam ateist geçinen demiş orda zaten. gerçek ateizmin bu olmadığını biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 efsanevi resim atılmamış hala çok şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ahaha adama kalsa gece ev basıp "you are terminated" moduna giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arcane said: df said: her başlıkta dini ve dindarı aşağılayıp sonra da hükümetin yaptıklarına sövüyorsunuz. cidden onlardan çok farklı mı olduğunuzu düşünüyorsunuz. zıt taraflarda aynı kafayı yaşıyorsunuz. iki tarafın da hoşgörülü olamaması yüzünden bok götürüyor ülkeyi. epey farklı olduğumu düşünüyorum. ülkeyi bok götürüyor olmasının bir numaralı sorumlusu iktidar değil midir? buna rağmen hoşgörü mü göstermeliyiz? oldu canım. yine gel. hoşgörüyü iktidara değil dine ve ona inanan insanlara göstereceksin. böylece şimdiki gibi sırf dini yönden 1-2 pozitif şey yaptı diye diğer alanlarda ülkeyi bok götürmesine rağmen oyunu akp'ye vermeyecek. tabi onlar da inanmayanlara aynı şekilde hoşgörülü yaklaşacak. tek taraflı olmaz. inanmayanlar modern inananlar yobaz, örümcek kafalı vs dendikçe kusura bakmayın her türlü onlar gelecek iktidara. çoğunluk onlarda çünkü. örneğin ben anneme inatla akp'ye verme oyunu dedikçe veriyor. zamanında bırak okumayı tanıdığının mezuniyetine bile sokmamışlar 2 saatliğine, kapıdan döndermişler. dayımın yemin törenine sokmamışlar. biz daha farklı düşünüyoruz belki ama bunları yaşayan nesil inatla veriyor işte. Aluriel said: df said: her başlıkta dini ve dindarı aşağılayıp sonra da hükümetin yaptıklarına sövüyorsunuz. cidden onlardan çok farklı mı olduğunuzu düşünüyorsunuz. zıt taraflarda aynı kafayı yaşıyorsunuz. iki tarafın da hoşgörülü olamaması yüzünden bok götürüyor ülkeyi. onlar başkalarının inançsızlığına aynı saygıyı gösteriyor mu peki? göstermiyor işte. o yüzden sorumlusu iki taraf diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 annen türbanlı, o yüzden iki arada bir derede kalmışsın, doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yanlış anlamışsın da ilk değil takma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hangi kısmını yanlış anlamışım? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: önceki devir diye birşey var mıydı ? HA bi ara Atatürk öyle ezanı türkçeleştirmişti falan en azından insanlar ayılsınlar neye yaptıklarını türkçe olarak anlasınlar diye. http://www.youtube.com/watch?v=oW7-Gs0dL0w allah'ı tanrı diye çevirip, felah'ı kurtuluş olarak çevirmeyip felah olarak bırakmak. en son tanrı uludur derken slide'da arkaya atatürk gelmesi de manidar olmuş. bir de bu forumdaki ateistlerin geneli, özellikle kemalist hassasiyetli olanları düşünsel anlamda feci. mesnetsiz önkabullerin ve hızlı kabullenişlerin içinde yüzerken kendilerini yüzmediklerine, bulutlarda uçtuklarına inandırmayı başarmış durumdalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben atatürk fanı değilim aksine fazla abartıldığını düşünüyorum ve sık sık vurgularım. Allah kelimesini quranda ilk defa belirtilen bir şey olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. İbranice eloah kelimesinden gelir. http://www.eliyah.com/forum2/Forum1/HTML/002932.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Kurtcedeki "weallaeh" kelimesinden de geliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fesubanallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Esh said: Kurtcedeki "weallaeh" kelimesinden de geliyor olabilir Walle işler tünne gardaş hewal da görebilirsin doğrusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Ben atatürk fanı değilim aksine fazla abartıldığını düşünüyorum ve sık sık vurgularım. Allah kelimesini quranda ilk defa belirtilen bir şey olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. İbranice eloah kelimesinden gelir. http://www.eliyah.com/forum2/Forum1/HTML/002932.html yok öyle bi sanım zaten hiç bir müslümanın da olamaz. allah tek olan almighty ilah zaten. el ilah, the god. verdiğinlink said: ELOAH is the masculine singular title for "Almighty" in the K.J. Bible when it states "LORD God". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en gerçek ilah bizim ilah gerisi yalan. o kadar süper bir ilah ki dünyadaki en büyük günah ona eş derğerde birileriyle kıyaslayıp şirk koşmak .. keserler kafaları ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bu adamlarin varligi, halkin az da olsa bir kesiminin deger verdigi, akil ve mantiga hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İnanç özgürlüğü adı altında gericilik, halkın hassasiyetlerini gözetme bahanesiyle faşizm pazarlanıyor. Gericilikle mücadele için bulunulan lise veya üniversitede veya mahallede devamlı gericiliğin örgütlenmesini engelleme yolunda uğraş vermek mümkün(ilkokula kadar inen türban dayatması, her üniversiteye bir cami projesi vs), bir de eğitim hakkının gaspına ve gericileştirmeye karşı yapılan eylemlere katılmak etkili yöntemler. Bu gibi yöntemler ne kadar az kullanılırsa gericilik, faşizm o denli örgütleniyor, baskı aygıtlarının kullanımı giderek sertleşiyor. Yakın zamanda Taksim ve Kadıköy'ün eylemlere yasaklanacağı ilan edilip pek çok eyleme saldırılmıştı(saldırılar devam ediyor), bir kaç gün önce de RTE çıkıp üniversitelere polis geleceğini söyledi. İktidarı ya yaşadığı krizler iyice baskının dozunu artırmaya sevketmeye başladı ya da kendilerini bu kadar güçlü hissediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 clownbaby said: Noyzura said: Ben atatürk fanı değilim aksine fazla abartıldığını düşünüyorum ve sık sık vurgularım. Allah kelimesini quranda ilk defa belirtilen bir şey olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. İbranice eloah kelimesinden gelir. http://www.eliyah.com/forum2/Forum1/HTML/002932.html yok öyle bi sanım zaten hiç bir müslümanın da olamaz. allah tek olan almighty ilah zaten. el ilah, the god. verdiğinlink said: ELOAH is the masculine singular title for "Almighty" in the K.J. Bible when it states "LORD God". Hz. Muhammedin babasının adının Abdullah olmasından belli zaten bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ana harbi lan adamın babasının adı Abdullah, nasıl farketmedim bu durumu önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 allah ismi islamiyet öncesi arap toplumunun inandığı ay tanrısı al-ilah tan gelmektedir. müslümanların hiç birisi kabul etmese de muhammed de putperestlerden birisiydi ve al-ilah a inanıyordu. mağarada kuran-ı kaleme alırken ilk tepkiyi amcaları ebu leheb ve ebu talib'den almıştı. muhammed öylesine nefret doluyduki kuran ı yazarken amcalarını tehdit bile etmişti. tebbet suresi: Ebu Leheb’in elleri kurusun, zaten kurudu da. Onu ne malı kurtaracak, ne de kazancı. O, alevli bir ateşte kızaracaktır. Odun hamallığı yapacak karısı da, Üstelik gerdanında hurma lifinden bir ip bulunacaktır. not: şimdi birisi çıkıp ilk müslüman ademdi o zamandan beri haniflik vardı diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: mağarada kuran-ı kaleme alırken magarada kuranı kaleme alırken? http://synapticnulship.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/Jackie-Chan-WTF-meme-face-70958233396.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 müslüman mantığı çok enteresan. adam gökyüzünden ayetlerin indirildiğini söylüyor herkes inanıyor ama onu mağarada yazabileceğini söyleyince hiç inandırıcı gelmiyor. yüzde yüz onu kendisi yazmıştır zaten açıp okursanız kuran hırs dolu, öfke dolu. allah gibi üst bir varlığın bu kadar ego sahibi olması çok mantıksız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tarumarda basher var dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: yüzde yüz onu kendisi yazmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar