Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben başka tarafımla anlamışım olayı ya sdfa Ben işlemci fanı sandım, yoksa benim HP dv6390 fırın edition'u ben de 2 liralık fanla kurtardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 nesi var lan turuncu temanın. yeşil iğrenç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 desertt said: Şimdi cımbzı aldım toz felan var sanırsam temizlemeyle uğraşayım olmadı teknik servise veririm napalım açmadan düşünecektin onu kardiş.. değiştiriver kendin ya zor bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben laptop'ı alır almaz aldım soğutucu bir tane. oyun falan oynamaya cesaret edemiyorum onsuz. baya ısınıyor alet. soğutucu baya güzel bir icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar