Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Nefret ediyorum ulan, gördüğüm zaman hmm o zaman ben burada yemiyeceğim diyip gidiyorum öylece bakıyorlar arkamdan ya da ice tea alıyorum. Zaten kolanın tanesini 3-4 liraya okutuyorsunuz, bir de "heeh heeh heeeh iki tane alması gerekicek ÇÜNKÜ 200 CC ÇOK AZ Kİ." yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yine yeni yeniden (ve hep) bir cola mevzuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kolada bocek varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bi de İsrail'e yardim ediyo diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Yaman çocukmuşsun chemical. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bir bu, bir de ufak su getirmeleri.ha bir de para üstünü özellikle 987345767 tane bozuk para olarak getirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 0ne said: bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı. sdf en azalttım 1.5 litreyi 3 günde bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sekerli kola igrenc bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 330ml mi ne onun içinde 14 küp şekere eşdeğer şeker var arkadaşlar. gazlı küpşeker içiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 0ne said: bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı. azaltarak bıraktım ben 2.5ltden. artık içesim gelmiyor zaten çok bozuldu kolanın tadı iyice bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hayatımda belki tonla kola içtim. ama geçen sene bıraktım. Çok mutluyum. Anlam veremediğim sekilde çok canımın çektiği şeylerden sakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Flassh said: 0ne said: bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı. azaltarak bıraktım ben 2.5ltden. artık içesim gelmiyor zaten çok bozuldu kolanın tadı iyice bok oldu lan günde 2.5 litre kola nası içiyosunuz olm?! hayır kola içilir, ya tamam her gün de içilir de 2.5 litre nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yaklaşık 2 yıl boyunca günde 1 litreye yakın içiyordum. 800ml falan vardı rahat yani. ama 3-4 senedir bi tek hamburger ve pizzayla falan içiyorum. başka zaman canım çekmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 calimero said: lan günde 2.5 litre kola nası içiyosunuz olm?! hayır kola içilir, ya tamam her gün de içilir de 2.5 litre nedir? aynen ya, madem içiyosunuz bira için bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dolabımda bir rafım kola şiseleri vardı sadece. günde 6 litreye kadar içiyordum. yıllarca içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kola nedir ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Finklorpeyniri said: 330ml mi ne onun içinde 14 küp şekere eşdeğer şeker var arkadaşlar. gazlı küpşeker içiyorsunuz şeker zararlı değil ki enerji veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şeker icat edildi sağlık bozuldu adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cola çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cam şişede kola sevmeyen içmesin ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şeker tuz un bu 3ünü eksik etmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tuz candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 niye bilmiyorum ama mangalla cola süper oluyor mesela, düşündüm de cola herşeyle süper oluyor ya, acılı kebap hariç, acılı bişi yiyince cola da öyle oluo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ben kokakolasız ramazan sofrası düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar