Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Restoranlarda 200 cc kola gelmesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefret ediyorum ulan, gördüğüm zaman hmm o zaman ben burada yemiyeceğim diyip gidiyorum öylece bakıyorlar arkamdan ya da ice tea alıyorum.
Zaten kolanın tanesini 3-4 liraya okutuyorsunuz, bir de "heeh heeh heeeh iki tane alması gerekicek ÇÜNKÜ 200 CC ÇOK AZ Kİ." yapıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
0ne said:

bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı.

sdf en azalttım
1.5 litreyi 3 günde bitiriyorum
Mesaj tarihi:
0ne said:

bırakamıyorum ya ben kolayı, her akşam 2.5 litre gidiyo, yakında mide karaciğer dalak iflas edicek ama, hadi hayırlsı.

azaltarak bıraktım ben 2.5ltden. artık içesim gelmiyor zaten çok bozuldu kolanın tadı iyice bok oldu
Mesaj tarihi:
Flassh said:

0ne said:

azaltarak bıraktım ben 2.5ltden. artık içesim gelmiyor zaten çok bozuldu kolanın tadı iyice bok oldu

lan günde 2.5 litre kola nası içiyosunuz olm?! hayır kola içilir, ya tamam her gün de içilir de 2.5 litre nedir?
Mesaj tarihi:
yaklaşık 2 yıl boyunca günde 1 litreye yakın içiyordum. 800ml falan vardı rahat yani. ama 3-4 senedir bi tek hamburger ve pizzayla falan içiyorum. başka zaman canım çekmiyor zaten.
Mesaj tarihi:
niye bilmiyorum ama mangalla cola süper oluyor mesela, düşündüm de cola herşeyle süper oluyor ya, acılı kebap hariç, acılı bişi yiyince cola da öyle oluo sanki.
  • Yeni Oluştur...