Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Spoonfeed olmadan ögrenemiyorum. USA USA USA USA USA USA USA USA USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 buyuk ac, ucak geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Üf senden data alacak kadar pleb olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 pleb olsan ise yarardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ZA-ZAAAAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 copry said: Sadece başlığa bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aquila said: pleb olsan ise yarardin. Senin aksine, ben çalışıyorum. Sakalın boynunu geçtigi halde hala işsizsen sorun var demek, yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aylardır çalışıyor adam. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gel seni maasa baglim, sakalimin gunluk bakimini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gerçek bir işi olan hiçbir entity'nin patiye bu kadar post kusacak vakti yok. Bariz sosyal medya. Sanırım bildigim en agır hakaret bu. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 saclarinin rastasiyim, multitaskin ustasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 işsizlik kadar güzel bişey bilmiyorum ben evet seks de buna dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Abi xuun cok fazla terim kullaniyorsun. Cogunu da anlamiyorum. Anlamadigim icin bilincaltim sana gicik olmama neden oluyor. Tirnaklarinin pis oldugunu dusunmeme, senin gibi acayip acayip konusan rengarenk sapkali arkadaslarinla milleten 1 lira istedigini dusunmeme, sokakta kopek saldirsa mudehale etmeden once gotunu hart diye isirmasini bekleyip aman abi mutlala kuduz asisi olman lazim diye seni asiya yollamayi istememe sebep oluyor. Aslinda renk katiyor iste adam foruma farkli bir kitlenin bagrindan kopup ellerini yikamadan gelmis ne var. Herkes senin gibi barzo olmak zorunda mi diyen bir tarafim da yok degil.. Celiskiler yumagi icindeyim xuun. Sigarayi birakmayi dusunuyorum bir de.. Sag bacagimi daha az hissediyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aquila said: saclarinin rastasiyim, multitaskin ustasiyim. 3 apm'le oynuyosun her oyunu güdük, multitask dese. Çok seviyorum seni bu arada, sensiz buraların tadı olmaz. Remain incompetent. Ama Aras'ı daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 o sağ bacak olayı bende de başladı ne acaba? yine mi emenekeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 chrome said: Abi xuun cok fazla terim kullaniyorsun. Cogunu da anlamiyorum. Anlamadigim icin bilincaltim sana gicik olmama neden oluyor. Tirnaklarinin pis oldugunu dusunmeme, senin gibi acayip acayip konusan rengarenk sapkali arkadaslarinla milleten 1 lira istedigini dusunmeme, sokakta kopek saldirsa mudehale etmeden once gotunu hart diye isirmasini bekleyip aman abi mutlala kuduz asisi olman lazim diye seni asiya yollamayi istememe sebep oluyor. Aslinda renk katiyor iste adam foruma farkli bir kitlenin bagrindan kopup ellerini yikamadan gelmis ne var. Herkes senin gibi barzo olmak zorunda mi diyen bir tarafim da yok degil.. Celiskiler yumagi icindeyim xuun. Sigarayi birakmayi dusunuyorum bir de.. Sag bacagimi daha az hissediyorum lan. Seni tanımıyorum, bunları düşünmen benim için sorun değil. Carry on my wayward son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 karayoke ayarlayin size sarki soylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İstanbuldaysan hallederiz, ekmek de söylesin ama. Eheh, şarkı söyleyen ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eppek deyip güldü ya lan adam daha ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ekmek kenarda oturup enerji emer anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Resmen evade atti ya la adam bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Silphatos said: kuddusiyi çekemeyen anten taksın yha kuddusi'yi tanımam, bu da hiç komik değil ama hayvan gibi gülüyorum sinirlerim bozulduı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Düzenli olarak takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Jim_E_Rustler said: aquila said: saclarinin rastasiyim, multitaskin ustasiyim. 3 apm'le oynuyosun her oyunu güdük, multitask dese. Çok seviyorum seni bu arada, sensiz buraların tadı olmaz. Remain incompetent. Ama Aras'ı daha çok seviyorum. öyle deme. yavaş yavaş sevişirim seninle. dudkulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar