Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Geçen sezon 7. idi ama bir sürü maçta oynadı sonradan girdi. 7. oyuncunun bu kadar çok maç yapması garip. Maç başı para alcak diye taraftara inat 85te sokmak falan. Yani tamam eyvalla 8. yedek. Fakat Aykut'un gözünde 8. yedek falan değil. Aykut'un gözünde araya çok girmeden oynatılması gereken bir oyuncu. Aykut'a göre 1-0 öne geçtiğimiz önemli maçlarda ortasahanın defans taşı(LOL). Başka TD olsa bu 8 oyuncu içinden Selçuk'u dert etmezdim. Ama Cristian Selçuk'u b ukadar oynatıp. Stoch Krasic'e hiç şans tanımıyan adamın samimiyetine güvenemiyorum. Resmen ayrımcılık var. Allah aşkına Cristian'a bu kadar sabreden adam Selçuk'a sabreden adam neden Stoch'a sabredemiyor? Adam ezber bir adam. Yarın öbürgün Cristian'ı Roma'ya vermöedi Aykut diye haberde çıkarsa şaşırmayın. Selçuk 8. yedek falan değil Aykut'un gözünde.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bu sezon oynadiklari sureler; topal 4329 cristian 3965 meireles 3249 emre 2152 (devre arasinda geldi, surekli sakatti) salih 1772 (subattan sonra oynamaya basladi, kondusyon yuklendi o zamana dek) mehmet topuz (2215, kaldi ki bu sezon cok cok az oynadi) selcuk 2093 sezer 395 sezer'in oynatilmama sebebi belli. once surekli sakatliklar, sonra oynadiktan sonra kendini cok gosterme cabasi, derken tekrar sakatlandiktan sonra forma bulamayisi. o mevkide en az oynayan adam sezer ile selcuk yani, salih'in sadece 3-4 ay top oynadigini hesaplarsak. hep ezbere konusuyosunuz, sikinti burada. ha bu arada stoch da 1986 dakika, krasic 1117 dakika oynamis. stoch yeterince firsat bulmus yani.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 İyi de abicim Baroninin 4k dakika oynadığı bir takımda (adam as oyuncu ben mi yanlış takımı izliyorum yoksa) Selçuğun 2k oynaması zaten burada problem? Ha ama şu var tabi 80'den sonra maç başı parası için takıma alındığı iddiasını çürütüyor bu kadar "ÇOK" süre oyunda kalmış olması :p
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2093 bir sezon için gayet fazla abi. Bu kadar kötü oyuncu bu kadar izlemek zorundamıyız. 10 yıl yetmedi mi ya? Her yıl siz ezber konuşuyorsunuz. Efenim iyi top kesiyor. Efenim iyi yedek. Efenim yedek ya sıkıntı yok. Ve her yıl tekrar eden Selçuk'a ihtiyaç duyduğumuzda sıçıyoruz. Young boys maçı 80de girip 2 penaltı yaptı. Hakem 1.yi görmemesine rağmen ısrarla 2.yi yaptı deplesman avantajı gitti. GS-FB playoff finali. İzleyen bilir tek başına takımın anasını ağlattı. Önceki yılları söylemiyorum bile Avrupa Futbol tarihinin en çok takım eletmeye sebebiyet vermiş oyuncusu falandır Selçuk. Her yıl yine tekrar edecek. Abi hepsi bir kenara sana bir sorum var. 7. yedekken 2093 dk oynamış 32-33 yaşında kart adam yerine altyapıdan adam çekilemez mi, yada Salih gibi genç oyuncu alınıp pişirilemez mi? Recep diye bir oyuncu var o olabilirdi yedek. HEPSİNİ GEÇTİM GOKAY'ın ne eksiği vardı Selçuk'tan? Selçuk'tan rahat 2 kat falan daha iyi genç potansiyelli topçuydu. Ne oldu nereye gitti? Selçuk 10 yıldır kim bilir kaç tane genç oyuncunun önünü kesti. SALİH lig maçlarında oynamaya başlayana kadar millet kaç maç kıçını yırttı Salih Salih diye. Az bile süre verdi Salih'e.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 iyi de toplam 64 mac yapmisiz, elbet herkesin dinlenmesi gerekiyor. o 8 kisi icerisinde selcuk'un dakika orani %10. sezon genelinde neredeyse her mac 4-3-3 oynadik, 3 ortasaha dersen de selcuk'un oynama orani %31 yapar. cok yuksek degil diyorum. 3 ortasaha oynamamizi elestiririm, defansif oynamamizi elestiririm, recep'in oynamamasini elestiririm de selcuk'un su tercihler arasinda bu kadar yogun mac trafiginde bu kadar oynamasini elestiremem. gokay oynasin ben de isterim. ama cok gucsuz. salih oynasin ben de istiyordum, ama sezon basindaki salih ile simdiki salih cok farkli. simdiki salih sezon basinda olsaydi zaten surekli o oynardi. recep konusuna ise katiliyorum, anlam veremiyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Birde şöyle bir fark var. Salih o formayı Aykut'un inadına rağmen söktü kopardı. Oynadığı her dakikayı fazlasıyla haketti. Selçuk 10 yıldır gözümde bunu 1 defa bile haketmedi.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 su an selcuk'a negatif onyargiyla baktiginiz gibi salih'e de pozitif onyargiyla bakiyosunuz. salih selcuk'tan cok hata yapiyor. genc oldugu icin hosgoruyoruz sadece.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 salih daha tehlike yaratacak işler denerken yapıyor hataları ama öle bi fark var.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Fizban yazdıkça şerefsizim içimdeki öfke dinmeye başladı selçuğa karşı lol Yazık lan selçuğa aslında. Gitti gidiyor diye beklenirken sözleşme yapılıyor. Düşünsenize adamı kimse istemiyor gibi bişe ama Aykut her maç alıyor, bunun yuhlanma riski var, maçı basit bir mallıkla kaybetme riski var...
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Salih'in potansiyeli var. Salih'i övmüyorum ben. Şu haliyle Selçuk'tan iyi olsa bile eksiği çok. Fakat bir FB taraftarı olarak ne gençleri heba ettik bildiğimden artık tecrübeyle konuşuyoruz. Bir oyuncu genç menç oynamadan pişmez. Ha Salih hatalarını düzeltir iyi bir oyuncu olur belki. Belki'de Selçuk gibi hiç olmayan yeteneğinin üstüne yine hiçbişey koymayarak devam eder bilemicem. Sana anlatamadığım olay Selçuk'u neden süper lig takımlarında hiçkimse 10 yıldır istemedi. Ben hatırlamıyorum böyle bişey. Ayrıca 32 yaşında 8. yedek adama neden yıllık 950bin euro + maç başı para verilir? Bana çok geldi. Yani kimse kuruntu yapmıyor abi bu herifin ciddi anlamda torpili var.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ama çok güzel bakıyor be :D Sempatik bi kere adam, ne var 10 dakka oynasa hayır işi gibi bişe olarak düşünün işte :p lol fizban kaçma dur daha bekiri konuşcaz ^_-
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Neyse zaten yine kaldı. Umarım hiç oynamaz. Aykut her sezonki hatalarını tekrarlamaz falan yıllar sonra rahat rahat bir sezon izleriz. Birde ne transfer yapılcaksa kamptan önce bitmeli. Her sezon transfer son dkya kalıyor adamın takıma takımın adama alışma süresi falan sıkıntı oluyor.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bekir'in sorunu daha büyük. konsantre olmadığı zaman pozisyon hatası yapıyor. konsantre olduğu zaman çok iyi oynuyor. ama işte pozisyon hatası yapan stoper de çekilmiyor hiç. ama yanında toparlayıcı bir stoper ile bekir iyi bir ikili olabilir. mesela högh olsaydı. ne yazık ki fenerbahçede öyle bir isim yok.
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 obaa super cimbom chedjou'yu borsaya bildirmis
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Fizban kazma topcu seviyor ya bosuna 2 sayfa yazmisiniz. Selcuk Bekir Egemen Caner gibilerine ayri bir sempatisi var, Aykutu da bukadar korumasinin sevmesinin nedeni benzer futbol anlayislari ve kazma sevicilikleri sanirim.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ya enim konum adamlar kimi kap'a bildiriyosa alıcaksın.. tşak geçer gibi. hemen lille'le görüşüyosun ve galatasaray ne veriyorsa +3 milyon euro diyosun ve peşin.
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yediğimiz 10 puan farkın hıncı anca öyle çıkar diyorsun yani asdfsdf
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Caneri sevmiyorum karaktersiiginden oturu.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yoo problem yok 10 puan fark yenilebilir bunda bişey yok ki bu sezon gs diğer sezon fener şampiyon olur.. bunun 10 puan farkla falan hiçbir alakası yok şunun üstünlügü bambaşka bi durum. sezonlar gelir geçer kein problem.
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahaha adam sezonlar gelir geçer önemli olan sezon değil transfer dönemi demiş ya :D
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aynen öle abisi.. 98-99 sezonunu hatırlarmısın .. mackolikten anca hatırlarsın gidip bakınca.. onada yaşın yetiyosa yani.. 10 mu 15mi kaç ise artık o zamanlar ama drogbayı 20 sene konusursun.. tıpkı alperi aldıktan sonra birinin tuncay haberini yayınladıgı gibi.. bu işin show kısmı transferdir.. kimse reali milanı sezon sezon basarılarıyla hatırlamaz zidanelarla sevcenkovlarla ronaldolarla hatırlar.. saf saf tripler atıp bide sonuna gülüyo :)
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sezonlar önemli degil de demedim ben bu arada götünden element uydurmussun forumun yüzde 75 nin yaptıgı gibi.. sakin ol güzelce tane tane oku.. sezonlar unutulur gider dedim.. önemli degil demedim
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aman da aman 2 sene üst üste ağır mı geldi sana da tanımadan etmeden LOSOLO SON HOTORLOMOZSON triplerine girmişsin. sezon sonunda biz 4.yıldızı takarken de 'o szon biz alperi almıştık ne transferdi bee' diye gezersin. hadi öptüm kib bye
okumakicin2 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Eternal said: aynen öle abisi.. 98-99 sezonunu hatırlarmısın .. mackolikten anca hatırlarsın gidip bakınca.. onada yaşın yetiyosa yani.. 10 mu 15mi kaç ise artık o zamanlar ama drogbayı 20 sene konusursun.. tıpkı alperi aldıktan sonra birinin tuncay haberini yayınladıgı gibi.. bu işin show kısmı transferdir.. kimse reali milanı sezon sezon basarılarıyla hatırlamaz zidanelarla sevcenkovlarla ronaldolarla hatırlar.. saf saf tripler atıp bide sonuna gülüyo :) Lan olm yazmiyim yazmiyim diyorum cidden zorluyorsun yani. Alper'le mi hatırlancak lan Fenerbahçe? Bu mu yani büyük takım? Alper mi? Stoch'la Topuz'la mı avunuyosun sen? 10 sene sonra bunları mı anlatıcan Stoch'u GS'den Topuz'u BJK'dan çok fena kaptık ama götümüzde patladı şerefsizler diye?
Öne çıkan mesajlar