Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana kalırsa adamlar tamamen uçuruma sürüyorlar artık kulübü. Yani ciddi anlamda küme düşme ihtimali bulunan bir kulübün bu riskleri almasını aklım almıyor. Hala gidere gider, geri vites atmayacam, taraftarın gazını alıcam diye çabalıyorlar. Tam Tayyip styla.
Mesaj tarihi:
Catze said:

sleepingdeath said:

volkan
gg yerlistoper alves kadlec
topal
emre alper
kuyt cardozo sow

bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım.

ama gündem belli iken bu peri masalına dönmek çok anlamsız, hadi cezamız 1 yıl falan olsa neyse dersinde 2 yıl çok büyük hasar.

bayadır hiiiç takip etmiyorum, bu alves kim ?

Bruno Alves
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bana kalırsa adamlar tamamen uçuruma sürüyorlar artık kulübü. Yani ciddi anlamda küme düşme ihtimali bulunan bir kulübün bu riskleri almasını aklım almıyor. Hala gidere gider, geri vites atmayacam, taraftarın gazını alıcam diye çabalıyorlar. Tam Tayyip styla.

İşte o öyle boktan bi stya ki RTE nasıl Avrupa Parlementosuna tanımıyorum seni dedi, benzer bi çıkışı TFF yapabilir uefa ve fifaya.
Mesaj tarihi:
İLGİNÇ TEKLİF

Gencer, ”Kiğılı’ya ‘Semih ile görüştükten sonra 500 bin euro da para istiyorum senden. Zaten kadro dışı kalmış, 1 milyon 520 bin avro garanti parası var. Bu parayı vereceğinize 500 bin avro Antalyaspor’a verin, 1 milyon 20 bin avro kazanın’ diye teklifte bulundum.

Çok komik geliyor ama gerçek. ‘İlk defa böyle bir teklif duyuyorum’ dedi Abdullah başkan. Teklifimiz aynen geçerli. Antalyaspor’u zarar ettirecek bir çalışmanın içinde olmayız” dedi.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

volkan
gg yerlistoper alves kadlec
topal
emre alper
kuyt cardozo sow

bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım.

Yanal bu Topalı oynatmaz, Meyreleş veya Holmen oynar belki de Baroni. Oyunun iki tarafınıda oynayabilen orta sahacılar istiyor Yanal.

Kuytın kanatta hiç bir faydası yok üretkenliği sıfır, sadece defansif yardımı var koşuyor okadar.
Krasic Stoch gibi 2 has kanat varken yine Kuyt-Sow kanatlarını izleyeceksek hiç alınmasın Cardozo, çünkü ona orta gelmeyecek demektir.

Aslında bunca sorun varken Cardozo gibi pahalı adamı alıp napacaz ligte? Sow müthiş bir bitirici işte, yanına Kuyt veya Weboyu ver 442 oynat adam gibi, solda Stoch sağda Topuz vs
433 oynatınca kuş konduruyorlar sanki hırbolar
Mesaj tarihi:
Topal-Emre-Alper çıkmaz Ersun. Emre 16 yaşından beri üstdüzey futbol oynuyor ve fizik yıprandı. Rotasyonda iş görür banko yazmayın, Topal da Ersun'un sevmediği tarz bir adam. GB, Eskişehir hepsinde hücum ağırlıklı kadrolarla çıktı, Fenerbahçe'de de böyle olur. Alper banko gibi, diğer 2 oyuncu satılmazlarsa yabancı sınırına göre Meireles-Baroni/Holmen/Salih olur
Mesaj tarihi:
Salihe fazla özel idman yaptırıyorlarmış ondan diyorlardı geçen sene, ayrıca sadece kondisyon değil fizik olarakta zayıf, yeterli sertlikte değil henüz, yeterli piçlikte de değil, ondan Emreylen değişirler gibi geliyor. Diğer ikilide Alper-Meyreleş olur, kalan 836029 tane önlibero napar bilemem sdf
  • Yeni Oluştur...