BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çok zayıf kadro lan Holmen'i oynatsın belediye olsun
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Salih'e yer kalmadı lan. Emre arkada oynasa Salih önde oynasa Topal oynamasa olmaz mı :D
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Topal-Emre-Alper'in olduğu ligde Selçuk-Melo-Sneijder varsa federasyon birşeyler yapmalı sanki lan. Playoff denendi, yabancı sınırı uygulanıyor, artık ne kaldı bilemeyiz
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kapı gibi baroniniz var gencler bu kadar uzulmeyin.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bana kalırsa adamlar tamamen uçuruma sürüyorlar artık kulübü. Yani ciddi anlamda küme düşme ihtimali bulunan bir kulübün bu riskleri almasını aklım almıyor. Hala gidere gider, geri vites atmayacam, taraftarın gazını alıcam diye çabalıyorlar. Tam Tayyip styla.
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Catze said: sleepingdeath said: volkan gg yerlistoper alves kadlec topal emre alper kuyt cardozo sow bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım. ama gündem belli iken bu peri masalına dönmek çok anlamsız, hadi cezamız 1 yıl falan olsa neyse dersinde 2 yıl çok büyük hasar. bayadır hiiiç takip etmiyorum, bu alves kim ? Bruno Alves
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 serjuhan said: Bana kalırsa adamlar tamamen uçuruma sürüyorlar artık kulübü. Yani ciddi anlamda küme düşme ihtimali bulunan bir kulübün bu riskleri almasını aklım almıyor. Hala gidere gider, geri vites atmayacam, taraftarın gazını alıcam diye çabalıyorlar. Tam Tayyip styla. İşte o öyle boktan bi stya ki RTE nasıl Avrupa Parlementosuna tanımıyorum seni dedi, benzer bi çıkışı TFF yapabilir uefa ve fifaya.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 meireles'e sunderland talip olmus, bu adamlarda anlamasiz bir harcama luxu var bence para ediyorken satilmali.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Czentovic said: kapı gibi baroniniz var gencler bu kadar uzulmeyin.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Wyand said: topal emre alper 3'lüsü yetersiz.emre sezonun yarısı sakat zaten.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Geçen sene de bu tarz orta saha ile sezona başlayıp CL den elenince apar topar meyreleş getirildi.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 İLGİNÇ TEKLİF Gencer, ”Kiğılı’ya ‘Semih ile görüştükten sonra 500 bin euro da para istiyorum senden. Zaten kadro dışı kalmış, 1 milyon 520 bin avro garanti parası var. Bu parayı vereceğinize 500 bin avro Antalyaspor’a verin, 1 milyon 20 bin avro kazanın’ diye teklifte bulundum. Çok komik geliyor ama gerçek. ‘İlk defa böyle bir teklif duyuyorum’ dedi Abdullah başkan. Teklifimiz aynen geçerli. Antalyaspor’u zarar ettirecek bir çalışmanın içinde olmayız” dedi.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Czentovic said: kapı gibi baroniniz var gencler bu kadar uzulmeyin. Ya bi kalk git ya :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sleepingdeath said: volkan gg yerlistoper alves kadlec topal emre alper kuyt cardozo sow bu kadroda bile 5 oluyor, yanalda cristian sevici çıktı, cristian oynarmı bilmiyorum ama şu kadrodan sonra satılabiliyorsa meireles, cristian, stoch, krasic satılmalı diye düşünüyorum, şahsen ben olsam 6. yabancıyı yobo dayıdan yana kullanırım. Yanal bu Topalı oynatmaz, Meyreleş veya Holmen oynar belki de Baroni. Oyunun iki tarafınıda oynayabilen orta sahacılar istiyor Yanal. Kuytın kanatta hiç bir faydası yok üretkenliği sıfır, sadece defansif yardımı var koşuyor okadar. Krasic Stoch gibi 2 has kanat varken yine Kuyt-Sow kanatlarını izleyeceksek hiç alınmasın Cardozo, çünkü ona orta gelmeyecek demektir. Aslında bunca sorun varken Cardozo gibi pahalı adamı alıp napacaz ligte? Sow müthiş bir bitirici işte, yanına Kuyt veya Weboyu ver 442 oynat adam gibi, solda Stoch sağda Topuz vs 433 oynatınca kuş konduruyorlar sanki hırbolar
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Topal-Emre-Alper çıkmaz Ersun. Emre 16 yaşından beri üstdüzey futbol oynuyor ve fizik yıprandı. Rotasyonda iş görür banko yazmayın, Topal da Ersun'un sevmediği tarz bir adam. GB, Eskişehir hepsinde hücum ağırlıklı kadrolarla çıktı, Fenerbahçe'de de böyle olur. Alper banko gibi, diğer 2 oyuncu satılmazlarsa yabancı sınırına göre Meireles-Baroni/Holmen/Salih olur
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Emreylen Salih birer devre oynarlar zaten anca kaldırıyorlar
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 O Salih'in kondisyonu niye öyle? Bucaspor da sağlam altyapıdır, kondisyon yüklenmiş olarak geldi takıma
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Salihe fazla özel idman yaptırıyorlarmış ondan diyorlardı geçen sene, ayrıca sadece kondisyon değil fizik olarakta zayıf, yeterli sertlikte değil henüz, yeterli piçlikte de değil, ondan Emreylen değişirler gibi geliyor. Diğer ikilide Alper-Meyreleş olur, kalan 836029 tane önlibero napar bilemem sdf
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu sene Ersun hoca %100 şampiyon yapacak bizi, cardozo + quaresma + snayder kesin şampiyonuz. Şampiyonlar liginde de en az çeyrek final oynarız. /eternal out.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 salih u20 de nasıldı bu arada ya hiç bakamadım :S
Öne çıkan mesajlar