Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selcukun durumu gercekten bir basari oykusudur. Bunca kazmaligina ragmen bunca teknik hareket deneyip gol yediren, onlibero olmasina ragmen bukadar top kaptiran bir adamin, 10 seneyi askindir Fener gibi takimda her transfer zamani totoyu kurtarmasi, cidden arastirilip uzerine tezler yazilacak bir durum.
Mesaj tarihi:
Mümkün değil ben çok denedim. Yine Lig TV almıyorum izlemiyorum ankaraya gelirse takım gitmiyorum. Yemişim taraftarlığını tarafttarın %90ı sevmio ısrarla takımda tutuolar. Baya baydılar artık.
Mesaj tarihi:
ya iyi peki diyelim ki selçukla sözleşme uzatılmadı. ama kadroya da adam lazım illa yedek, gidelim 3-5m verip yedek topçu mu alalım? sessiz sedasız takılıyor köşede kendi halinde. hatta bazen işe de yarıyor giriyor 70 den sonra rakibin gazını alıyor top kesiyor falan. tam bi yedekten beklenecek olay. şahsen ben çok şikayetçi değilim selçuktan, abartmamak lazım.
Mesaj tarihi:
Borlach said:

hatta bazen işe de yarıyor giriyor 70 den sonra rakibin gazını alıyor top kesiyor falan. tam bi yedekten beklenecek olay. şahsen ben çok şikayetçi değilim selçuktan, abartmamak lazım.

evet sonra kestiği topları daha tehlikeli olarak rakibe kaptırıyor.
Mesaj tarihi:
YA NEYIN YEDEGI? 10 yıldır boş boş konuşuyorsunuz. Young boys maçında girdi 10 dkda 2 penaltı yaptı eletti. Yarıfinalde ihtiyaç duyuldu SIÇTIK! Neyin yedeği abi yedek dediğin sanki top toplayıcıymış gibi konuşuyorsunuz. Ayrıca maç başına para yüzünden yine gençlerin yerine girecek 80+ garanti ve çok iyi oynasakta rezil ederek bitirecek her maçı. Sanki oyuncu yok. Bank asyadan yedek getir arakdaş daha ucuza oynar. Her türlüde daha iyi oynar. Direk random seç.
Mesaj tarihi:
Borlach said:

ya iyi peki diyelim ki selçukla sözleşme uzatılmadı. ama kadroya da adam lazım illa yedek, gidelim 3-5m verip yedek topçu mu alalım? sessiz sedasız takılıyor köşede kendi halinde. hatta bazen işe de yarıyor giriyor 70 den sonra rakibin gazını alıyor top kesiyor falan. tam bi yedekten beklenecek olay. şahsen ben çok şikayetçi değilim selçuktan, abartmamak lazım.

10 yıldır top kesiyor nereye kesiyor abi? Kalp bırakmadı bizde yaptığı pas hataları yüzünden. Hani atakları öldürmesini geçtim... Bırakın abi böyle saçma avuntuları. Ne zaman oynaması gerekse sıçtık. Haaa GS ile oynan playofff finalinide unutmuşum. Takımı felç etti resmen.

1 tane süper lig takımı istemedi adamı 10 yıldır. Bedava versende almazlardı hangi enayi yıllık 1m verir Selçuk'a. Ama neymiş efenim YODOK!
Mesaj tarihi:
baroni dediğiniz adam alperden meirelesten daha iyi yalnız. takımda ondan daha yetenekli emre var sadece, belki ilerde salih.

selçuk ise xelçuk, kadroda olmasıyla takıma debuff aura veriyor.
Mesaj tarihi:
Borlach said:
yedek yerli futbolcu abi ne istiyosunuz anlamıyorum ki. sanki devamlı ilk on bir çıkıyor. sezonda oynadığı 10-15 maç anca zaten.

Kendinden bekleneni yapip basit oynasa, top kapip yanindakine verse kimse bisey demicek zaten.

Ama Selcuk nefretinin kaynagi adamin kendini Zidane sanmasi!
Gereksiz shovlara calimlara, deparlara, uzun paslara yeltenip her mac defansin tam onunde mutlaka bikac top kaptirmasi, gol yedirmesi.
Yoksa normal adam olsa kimsenin bisey dedigi yok kekoya.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

baroni dediğiniz adam alperden meirelesten daha iyi yalnız.

ligin yarısını sahada yürüyerek bitiren bir on numara cakmasından bahsediyosun ki sanırım öle her macımızıda izlemedin bunu dedigine göre.. milletin bi sezonu bu baroni naaapar abi demekle geçti..
efektif yönü 10 üzerinden 5 herifin sezona yaydıgında.. iki maç oynuyo canı isterse oda..
Mesaj tarihi:
Selçuk iyi yedek ha? oldu. Aynı seviyede olmasını bekleyen yok. bank asyaya bile yetemeyecek oyuncu, pas yapmayı bilmeyen ortasaha bir zahmet FB kötü yedek bile olmasın.
Mesaj tarihi:
Selcuk sahin gecen sene gemlikte yat yaptirmis. Hatta volkan ile fln gelmisler, gecen gun o yat imalatcisinin oradaydim orda anlattilar.

Dedim bu herif yat yaptirdiysa borca girmistir, en az 2 yil daha 85 de girip mac basi ucretini alir.

Cidden dogru cikti.
  • Yeni Oluştur...