Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ersun iyice rezil etti kendini. 1 aydır sözleşme alıcam fenerden diye köpek gibi gidiyor geliyor bişiler oluyor eskişehirle arasını bozuyor feshettirmek için vs. üzerine de 1 senelik sözleşme alıyor. her şeyi geçtim hani bizim aykut dönemindeki gibi uzun vadeli hoca istiyoruz istikrar istiyoruz diyen aziz? artık fenerbahçenin adını lekeleyecek daha fazla şey yapamazlar diye düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ersuna niye kızıosunuz

2 yıl avrupaya gitmicek,başkanı mahkeme kararıyla haftaya değişebilecek,11 yabancı oyuncusu olan takıma kimi getireceksin ?

aykut hoca kalsaydı keşke :(
gerçi bunu ben en baştan beri söylüyorum,aksini söyleyenler utanmasın darılmasın ama sezon sonuna kadar bunu spamlıyacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçici dönem işte, niye kafayı taktınız? 2 sene ceza geldi, savunma ile 1'e indirmeye çalışacaklar. Daha önceki gitmediğimiz seneyi gösterip.

Aziz'in yabancı hoca istediğini biliyoruz ama bu sene Avrupa yokken kimse gelmez bu saatten sonra. Ersun'un da işine geliyor 1 sene, adam salak değil, bakıp görüp, ona göre hareket edecek.

Holmen falan hep bu yüzden alınan topçular, lig şampiyonluğu için gayet iyi kadro var, GS'nin tüm dikkati Avrupa için olacağından, bu seneyi kurtaracak kadroyu kuruyor.

Alan mutlu, veren mutlu.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Myshkin said:

fenerbahçeyi düşününce fenalık geliyor artık içime ya, ufukta hiç mi ışık olmaz arkadaş

şu

odamdaki bayrağa bakamıyorum ya kafamı çeviriyorum

alex muralının üstünü örttüm duvar saatiyle fln

inanılmaz bir depresyondayım

Yemek yap abi. Hatta sana gelelim sen yap biz yiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Fenerbahçe her zaman maddi olarak en iyi klüp gösteriliyor ama neden bu kadar TD fakiri kalıyor ?

Aziz egosu takımı nasıl sabote ediyor çok açık. Bazen kuş taşa çarpıyor ufak bir başarı geliyor onda da şike çıkıyor.
aziz takımı kendi yöneteceği için kukla td alıyor ondan

adam gibi td hastir der öyle bişeye, anca böyle low tier tdleri görüntü olsun diye koyuyor antrenman yaptırsın vs. ama onbiri aziz seçsin transferleri falan o yapsın fm oynuyormuş gibi elinde oyuncağı
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

DoGMeaT said:

Myshkin said:

fenerbahçeyi düşününce fenalık geliyor artık içime ya, ufukta hiç mi ışık olmaz arkadaş

şu

odamdaki bayrağa bakamıyorum ya kafamı çeviriyorum

alex muralının üstünü örttüm duvar saatiyle fln

inanılmaz bir depresyondayım

Yemek yap abi. Hatta sana gelelim sen yap biz yiyelim.

bu dakkadak sora yemek değil anca fenerbahçenin ruhuna helva yaparım

unhelvası

buyur gel yi
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

souldarkorn said:

Fenerbahçe her zaman maddi olarak en iyi klüp gösteriliyor ama neden bu kadar TD fakiri kalıyor ?

Aziz egosu takımı nasıl sabote ediyor çok açık. Bazen kuş taşa çarpıyor ufak bir başarı geliyor onda da şike çıkıyor.
aziz takımı kendi yöneteceği için kukla td alıyor ondan

adam gibi td hastir der öyle bişeye, anca böyle low tier tdleri görüntü olsun diye koyuyor antrenman yaptırsın vs. ama onbiri aziz seçsin transferleri falan o yapsın fm oynuyormuş gibi elinde oyuncağı

zico'yu da ondan yolladı muhtemelen,üstüne aragones faciası da gelince 'takıma müdahale etmem lazım,bunlar anlamıyorlar' falan diye düşünüyor kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Salih'in 20m serbest kalma maddesi varmış Roma kullanacak diyorlar.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/856491-salihi-roma-istiyor

Yalan ya
Sırf hücum zekası ve tekniği yüksek diye 20m kimse vermez öyle güçsüz topçuya, deli gibi kasıp güçlenmesi lazım Salihin yoksa patlak yıldızlar kervanına katışır o da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...