Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe'nin resmi televizyon kanalı FB TV'deki bir programda konuşan Alaattin Metin, çok önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe yönetimine yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin, Semih Şentürk ve Sezer Öztürk'ün sezon öncesi kampına katılmayacağını söyledi. Metin, Fenerbahçe'nin teknik direktörünün yüzde 99 oranında Ersun Yanal olacağını ifade etti. Cardozo transferi için "UEFA'ya ilgi olduğu için gecikti, yakın zamanda açıklanır" iddiasında bulundu.

Bu adam yönetime epey yakın. Doğruluk oranı yüksektir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

BM gibi takim olduk; Portekiz, Cek, Isvecli alindi Paraguayli yolda. Senegalli, Kamerunlu, Nijeryali, Hollandali, Sirp, Slovak, Brezilyali, Portekizli zaten elde var.

CLde yari finalin ucundan dondugumuzde takim BR agirlikli G.Amerikalilardan olusuyordu. Simdi bu kadar corba takimdan nasil hayir gelecek gorecez bakalim...
Sosyal ağlarda paylaş

anca işte 35 yaşında yaşlı bir sürü kaliteli adamı alıcan drogba gibi. sonra bunları ligde rotasyonlu kullanıp CL'de 10 yabancı çıkarıcan sahaya.

mantıklı olduğundan söylemiyorum yani :D tek kullanım yolu bu olabilir 6-0-4'ün aklıma gelen

bi de tabii elde patlayanları tribünde oturtabilirsin de bu kullanmak değil, zorunluluk, acil durum falan. ama 4 nedir yani. elinde 4 tane mi olacak patlayan oyuncu? resmen fener için çıkarılmış o zaman 500 yabancıları var şu anda illa bazıları patlayacak ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

semih beğenin beğenmeyin formayı ıslatan , emektar bir futbolcuydu fb'de bir dönem kapandı gibi hissettim :(

üzüldüm la

11 tane yabancımız varken türk futbolcu yollamakta şaşırttı beni

abi 11 yabancı ya , cok sacma böyle şey olmaz , fm'De bile adamın kafası karışır , bu bolluk iyidir diye birşey değil

adam gibi rotasyon olmazsa elindeki futbolcuyu ya küstürürsün ya paslandırır.ya değeri düşer yada hiç değersiz yollamak zorunda kalacagın bir sürü topcun olur.

ayrıca genç futbolcuların önüne sırf masraf-maliyeti yüzünden oynaması cok daha gerekli görülecek adamlar koyuyorsunuz.beykanlar,recepler oynasın istiyorum ben.

kristiyan , krasic gitmeli

defanstaki kalabalığa bak

bekir egemen kadlec alves serdar yobo hali gökhan

4 tane pozisyona 8 tane topcu var , nası olacak ya :D

orta saha zaten of yani

krasic , holmen , sezer , salih , recep , baroni , topuz emre ,alper , caner , meireless , topal stoch fln OF SAYAMIYORUM

cok sacma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=jzLH6BVWzTg

en büyük taraftar futbolcular sahtekar

şurdaki sarışın hatunun şimdiye kadar twitterı facebooku ilkokul öğretmeninin ismi falan çoktan bulunmuş olmalıydı Pati Elite Stalk Squad tarafından.

I am disappoint.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/110/587/male-offspring-of-mine-i-am-saddened-over-the-previous-action.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...