Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ya ben işin taktiksel kısmındayım barçayı incelediğimizde

kaleci
defans 4 lüsü
defansif orta saha
saf orta saha(hatta birisinin ofansif özellikleri dahada ağır basıyor)
sağ kanat forvet, ileri forvet, sol kanat forvet

a.kocaman ın yapmaya çalıştığında tamam kaleci defans 4lüsü ok
ancak sen orta sahaya 3 tane dmf koyarsan direk sıçarsın, bu üç orta sahanın hiç biri saf orta saha, yada ofansif orta saha değil. kaldıki emre işin içine girdiğinde biraz toparlandık, oda sakatlıklar avrupa kadrosu falan derken tam etkisini gösteremedi, gelen hoca zaten kafadan alper ve meireles/topal'ı oynatacaktır. burada meirelesin en kadar gereksiz bir transfer olduğuda ortada elde topal/cristian varken gidip meirelesi dünyanın paralarına almak ancak acemi a.kocamanın işidir. zaten bu yönleri gören taraftar gitmesini istiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

a. kocaman hiçbirşeyi bilinçli yapmaz. kendisi korkak ve tesadüfi futbolcu başarılarının ürünüdür. çünkü kendisi feriköye bile t.d olamayacak birisi. 89 doğumlu birisi olarak ve ilk hatırladığım şampiyonlukta ts deplasmanındaki(95/96) bi kahramanım olarak kendisinden nefret ediyorum şu son 3 sene yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Alves geldikten sonra Meyreleşin satılacağını hiç sanmam maalesef, adam sadece ilk geldiği 1 ay Chelseadeki futbolunu oynadı sonra paso yatış.
Hala piyasası varken, Avrupada ve milli takımında tutulurken mutlaka satılması gerek oysaki. Göbekte Topal, Emre, Alper, Baroni, Topuz, Salih var üstüne bir de 10 numara alınacak, 10m euroluk apaçiye hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

a. kocaman hiçbirşeyi bilinçli yapmaz. kendisi korkak ve tesadüfi futbolcu başarılarının ürünüdür. çünkü kendisi feriköye bile t.d olamayacak birisi. 89 doğumlu birisi olarak ve ilk hatırladığım şampiyonlukta ts deplasmanındaki(95/96) bi kahramanım olarak kendisinden nefret ediyorum şu son 3 sene yüzünden.

sakin ol şampiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut kocaman oynamak istediği futbolu bas bas heryerde anlattı 20 kere

geçen sezonun özellikle 2. yarısında o sisteme yaklaştı

takımın önemli oyuncularının sakatlanıp sonra 1-2 hafta form yakalamakta sıkıntı cekmesi (topal - emre - sow ) tabiki gazımızı kesti, ama salih gibi ekstra olaylar oldu neyseki.

eğer sabır gösterilse ve arkasında durulsa bence gelecek sezon muhteşem bir takım kurabilirdi bu adam

illa eleştirmek istiyorsanız stoch'u niye oynatmadı , hasan ali-ziegler arasında niye karar kılmadı , baroniyi niye adam edemedi gibi çok önemli eleştirilebileceğiniz yerler var

ama 8 yıl boyunca oyun sistemi tek bi adamın etrafında şekillenmiş takımın üzerindeki ölü topragı attırıp yeni bir mentalite aşılamak kolay değil , öarada 3 temmuz süreci gibi ekstrem durumların yaşandığınıda unutmayın.

aykut bence iyi işler yaptı fenerbahcede , bol futbol izleyen bir adam olarak şahsi fikrim oyle , istatiklerde öyle gösteriyor.

kafanızda kolay resmedebilmeniz için bir örnek vericem :

galatasarayla son 3-4 yılda yaptıgımız maçlara bakın , geçen sezon dışında yenilsekte yensekte futbol olarak üstün olan taraf cimbomdu.gün geldi direkler kurtardı gün geldi inanılmaz ekstra gollerle 1-0 yendik fln
ama geçen sezon ezdik adamları , ki baya güçlü bir kadroları vardı.drogbayla fln geldiler sahadan sildik hatırlarsınız , takımı futbol kalitesi olarak geldiği yeri anlamanız için bi analiz edin bunu.

oyuncuları yonetmekte cok büyük sorunlar yaşadı , büyük takım calıstırmamanın tecrübesizliği diyelim

ama karakteri ve adamlığı yeterdi bana sorsanız

şimdi yeni gelecek teknik direktörle inşallah çok başarılı olur fenerbahce , birden total futbol oynamaya başlarız , rekor puanla ve golle şampiyon oluruz , zaten fm tecrübenizle siz geçseniz takımın başına ligin tozunu attırırsınız , ama öyle olmuyacak işte

sihirli değnek yok

şimdi baya bi sıkıntı yaşıcaz bence , sil baştan , helede türk td ersun yanal fln diye diretirsek , aykuta yöneltilen eleştirilerin bir çoğu aynısının tıpkısı olarak devam edecek

öptüm kib byes
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)

bi de 3 yil lafina da ayri hayranim. 2010-2011 2. yarida oynadigimiz futbolu ben hayranlikla izliyordum. 2011-2012 zaten.. o sene futbolcular ve td icin psikolojik oalrak cok zordu. 2012-2013'un de elestirilecek cok yani olmasina ragmen, dogmeat'e kismen katiliyorum. elestirecegim cok tercihi vardir ama daha kotulerini gorduk. zaman gecince unutulmus klasik.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Bild gazetesi Fener ile dalga geçmiş. Geçen sezon sadece 14 maç oynamış adama 5 milyon Euro bonservis verildi diye.

Ayrıca 32 yasında Alvese verilen 6m civarı bonservis. Fener büyük kumar oynuyor.
bayagi sacmaliyoruz ona katiliyorum da, kadlec'e bakmistim ben sakat oldugu maclar disinda (2 ayi askin bir sure sakat gecirmis) hepsinde oynamisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...