Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

kadlec giymiş formayı

ama bu kadaryabancıyı napacaz ben anlamıyorum

defans 3 , orta sahada 6 , forvette 2 yabancı var.

e nası olacak

baroni ve krasic kesin gitmeli , böyle bir rotasyon olmaz , yerli ve genç oyuncumularımızın önü kapanır.

salih zaten artık takımın ası , kesmek hayal bil edilemez , ama beykanlar receplerde kazanılmalı diye hayal ediyorum ben , hayal kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

bıze forvet arkası adam lazım en onemluı eksik bu, adamlar defansa transfer yapıyor. ortada oynayacak bizde 4 tane adam var alves'i aldılar. hadi sol ok ziegler kiralıktı, hasan ali ile rotasyon yapar. sağbeke de adam al o zaman, orhanı satmadılar mı bekir ne kadar oynayabilir orada eksiden oynuyordu ama. kuyt'a yedek veya alternatif, christian'ın yerine de adam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Alves alındı yanına Kadlec alındı diğer stopere de Serdar Taşçı alınacak deniyor ve mutlaka alınmalı ayağı top yapan bir stoper.
Ama bir Portekiz bi Çek bi Türk-Alman, bu kadar çorba savunma olmaz.

Alves yerine Alman milli bir stoper alınmalıydı, Serdar ve Kadlecte Almanyadan geldiği için tam bir bütünlük olurdu.
Alves hem kasaplığı hem yaşı olarak çok gereksiz bir transfer oldu, kırmızı görmekten her hafta 3 saat tvde tartışılmaktan oynayamaz gibi duruyor.

İleriye Cardozoyu bilmem ama Belhanda veya benzeri hareketli bir 10 numara mutlaka lazım.
Ayrıca ameliyat olan GG için yedek sağbekte gerekiyor.
Krasic, Stoch gidiyorsa sağ açık sol açıkta da eksik olacak, Baroni de yine başımıza kaldı gibi gözüküyor:S

Bir de Avrupa yasağı falan kesinleşmeden hatta hoca belirlenmeden bu transferler yapılıyor, işler ters gidirse Aziz cebinden mi ödeyecek nasıl kafa bu lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...