Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

Açık konuşiyim Drogba 5m Euroyu hakedecek bir futbol oynamadı. 5m euro çok uçuk bir fiyat oyuncu maaşı için.

Sneijderin yıllık aldığı ücret :

3.9m euro / 3 =1.3m euro (imza parası 3 taksitte)
senelik 40 maç oynadığını varsayarsak 25k maç başı ücretten : 1m euro

3.2m euro sabit maaş

Sonuç olarak 1.3+1+3.2= 5.8m euroluk oyunu sneijder hiç oynamadı.

Ha sen bunlara aldığı parayı haketti diyorsan Burak Yılmaz - Selçuk İnan - Muslera'ya yazık değilmi 10 ar m vermesi lazım Galatasarayın.

Aziz Yıldırım konusuna gelince dediğim gibi fenerbahçenin başına gelmiş en kötü şey denmesi yanlış. Şu an takımdan acilen gitmesi gerekiyor zarar veriyor katılıyorum buna. Ama geçmiş olarak bence başarısız denemez

net söylim sneijder ve drogba gelmeseydi şampiyon bizdik.
haliyle aldıkları yarım devre parasının 5-6 mislini çıkardılar.

drogba zaten çatır çatır topunu oynadı. sneijder de genel bir etki bırakmasa da 2 kritik klas konusturan golle giden 2 maçı çevirdi. orduya attığı ilk gol ve bi bok yemedikleri karabük maçında tek pozisyonu bitirip parasını da çıkarmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

2. Yarının başında kaybettiğimiz saçma sapan puanlar kaybettirdi şampiyonluğu Fenerbahçeye. Kaldı ki Beşiktaş maçındaki yenilgi şampiyonluğu alan diğer etmendi. Webo - Emre - Ziegler transferi bukadar geç yapılmasaydı bir şans olabilirdi.
Çünkü takım o transferlerden sonra bi toparlandı ayağa kalktı.

Beşiktaş maçından sonrada takım lig umrumuzda değil biz uefaya focuslanalım kafasına girince zaten olay imkansız bir hal aldı
Sosyal ağlarda paylaş

%90'dan çok daha azdı bana kalırsa, %50 diyelim.

Beşiktaş bile GS'nin hemen sırtına çıkmışken kimse rahat rahat şampiyonluk gelecek diyemezdi.

Ama şuna katılıyorum bende, ilk günden beri diyordum ama ters çıktı.

Drogba normal oyununun yarısını oynamadığı halde inanılmaz katkı sağladı. Ben asıl katkıyı Sneijder'dan bekliyordum,o neredeyse hiçbir şey yapamadı ve patladı. Drogba ise ligi yargıladı.

Drogba'nın direkt tek başına aldırdığı 3 maç var yanılmıyorsam, iyi katkı verdiği maçları saymıyoruz. O 3 maç demek herşeyden önce 9 puan demek, puan farkı kadar maç kazandırmış demek oluyor.

Devre arası transferleri sadece şampiyonluğu garanti altına aldı gibi bir şey oluyor bu durumda işte
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocamanın bu sinsi tavırları fenerbahçe taraftarının bile %90'ının midesini bulandırıyor. Sizin bulandırmadı mı hala?

Açıkça söylemeye kalksa fatihin altında kalıcak başarı konusunda, "ehe niye 6 yabancı tıhıhıh ehehe niye acaba hocam eheheh kiki" diye konuşmuş durmuş. İşin kötü tarafı anlayan da yok o an.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Aykutun orada yaptığı terbiyesizlik, saçmasapan bir hareket. Ama maç öncesi Terimin gidip Aykutun yanağını okşaması da büyük götlük.

Abi o eski insanların sevgi gösterisi ya.
Yaşlılar yapıyor o işi. Yanak okşamak, makas almak, çenesini okşamak fln, yaşlılar çok yapıyor birbirine. Bazen hibne gibi oluyolar tabi ama var böyle bi kültür belli bi yaşın üstündekilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...