Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cidden inanıyo musunuz Adebayor, Ronaldinho gibi isimleri transfer edebileceğimize bu sezon? lol Basket takımı ne alemde? En son 1,5-2m civari bütçeden bahsediyordu Erman Kunter, ayrıca son çıkan haberlere göre takımda oyuncu kalmamış nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 4 oyuncu var basketbol takımında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Adebayor tamamda şu Ronaldinhonun düşünülmesi bile saçmalık, Q7 vs adamlardan ders alır insan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ronaldinho ile Q7'yi aynı kefene koymak iyiymiş... Gelip gelmemesi pek umrumda değil. Takımdaki dengeleri bozmayacak ve takıma ciddi şeyler katacaksa isim dışında gelsin tabi. Irak u20'deki Jawad'ı alalım iş görür bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BulletRide said: Serdar Kurtuluş'u almış Beşiktaş, yalnız anlamadığım şu herifleri biz almaya kalksak 3-4 minimum fiyat çekiyorlar. 1.5 milyon'a bitmiş transfer, ha Serdar için yine de efsane fiyat orası ayrı sdhfshdf abi işte önder özen farkı cidden, atıyorum fener alper potuk'a sezon başı ne kadar para başladı. Anadolu kulübünden adam almak istese Fener direk Alper civarında bir fiyat ile pazarlığa başlayacak. Beşiktaş'ın transfer sezonunun başından beri tutumu belli, hatta bana kalırsa Tolga transferinin bitmeyişi bile kasten olabilir. 250k-500k bile olsa değeri neyse onu veririz, artık enayi yerine konmak yok. BJK sorduğunda çıkıp 5 milyon fiyat çekemiyorlar böylelikle, BJK bunu veririz der atıyorum 500k çıkarırlar fiyatı, ortası bulunur vs. düşük fiyatta anlaşılır. Daha önceki transferlerde Beşiktaş'ın artık para saçmayacağı ortada, tek ciddi talibi Beşiktaş'sa ve başka yerden bu kadar bile para alamayacağını biliyorsa kulüp 4-5 ile kapı açmaya kalkmaz. Belki açmıştır oradan buraya inmiştir. Ama inmiş sonunda yani, iyi oldu. Gerçi biz Tabata'ya karşılık parayla birlikte vermiştik sanırım asdfs yine kârlı Antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BiTcH_oFBaT said: Takımdaki dengeleri bozmayacak ve takıma ciddi şeyler katacaksa isim dışında gelsin tabi. Sence takimdaki dengeyi bozmama ihtimali var mi? Futbolu yazan adam geliyo ve takimda dengeden bahsediyoruz... Geliyo derken "fotomac-i mursel" yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Hasan Türk > Gaziantep. Serdar'ın karşılığında. Onu da alırız oradan 2 sene sonra 1.5m'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ne bileyim hasan türk'ün gidişi bana koymadı ya, serdar'dan ne alacağımız belli ve istikrarlı olması, BJK'li olması ve her şeyden önce sağı yerliye emanet edecek olmamız büyük avantaj diğer yandan hasan bu yılda rotasyona giremeyecekti. Kalabalık orta saha rotasyonumuz var öyle ya da böyle ve Hasan'ın gelişimi için gitmesi gerekiyordu. Ha sözleşme nasıl yapıldı onu öğrenmek gerek. Atıyorum 2 yıl kiralık vs. gittiyse harika olur. Ya da atıyorum bonservisiyle verdik, ama 5 yıl boyunca 1.5 - 2 milyona sadece bize serbest kalma maddesi var vs. olabilir ki o da mantıklı Direkt bonservis ile vermek kötü olur. Barça bile Bojan'ı bonservisiyle yollarken kendisine 5 milyona geri alırım maddesi koymuştu. Diğer oyunculara da böyle yapmışlardı. En mantıklısı o, futbolcu da nasılsa BJK'ye geri döneceğim kafasıyla oynamaz böylelikle, kariyeri kendi kovalar belki daha büyük bir takım için Avrupa'ya gitmek adına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Erkan Kaş kiralık gitmiş karabük'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gençleri sağa sola yollıyalım ya kadroya girsinler alışssınlar futbola bi kaç tane daha çıkartmak lazım ama elimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fikstür çekilmiş ilk maç trabzon haha anılarım canlandı, bir ara hep TS ile başlıyorduk lige hepde döşüyorlardı =P Yanlız seneler sonra ilk kez 34. maç kendi evimizde ama bu seferde evimiz diyebileceğimiz yer yok. Şu son maçı inönünde oynamak nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 CAS'a başvurmuşuz, yürütmeyi durdurma gibi bişi istemişiz, cuma kura çekiliyor diye, yarın CAS ilk kararını verecekmiş de bence reddeder. pek umutlu değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 milanın dönmüştü burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 benim de hic umidim yok, bu sene de kendi kendimize takilcaz iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Şu Malouda BJK ye gelse epey bir hava katardı taraftara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bizimkiler marketten ekmek bile alamaz, o kadar beceriksizler. Ronaldinho & Adebayor felan hep şişirme palavralar. Bare tolga yı alabilseler diyeceğimde gidip adamı yedek olarak gs alacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 FO'nun yanında o ishal ağızlılar kaldığı sürece böyle olacak malesef... Eminim Avrupa'ya gitseydik Voda kesin olarak sponsor olacaktı. O durumda da bir büyük yıldız kesin gelecekti. Lakin bunlar Avrupa'ya gitmeyi beceremeyince iş yaşa bastı. Şimdi senin elinde %100 olan bir şey yoksa çıkıp konuşmayacaksın, hatta medyanın eline koz vermeyeceksin bile ama yok, bizim ishal ağızlılar duramıyor yerinde ... Olmayınca böyle sana negatif olarak dönüyor, hayalcilik ile kalıyorsun. Bu öz güveni de nereden buluyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Beşiktaş ilginç bir takım ya. Kafaya oynamak için büyük yıldızlara, taraftarın coşması için rüzgara gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 %5 hisse satıyormuşuz. Beşiktaş, ana ortakları BJK Derneği nezdindeki kapalı paylarının yüzde 5'lik kısmının, payları borsada işlem görebilir niteliğe dönüşümüne ilişkin olarak Deniz Yatırım'a yetki verildiğini bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında şunlar kaydedildi: "Ana ortağımız BJK Derneği nezdindeki Şirketimiz kapalı paylarının 12 milyon adetlik kısmının (sermaye içindeki oranı: yüzde 5) payları Borsa'da işlem görebilir niteliğe dönüşümüne ilişkin olarak Deniz Yatırım'a yetki verilmiştir." http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/07/18/besiktas-hisse-satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 DarKRideR said: FO'nun yanında o ishal ağızlılar kaldığı sürece böyle olacak malesef... Eminim Avrupa'ya gitseydik Voda kesin olarak sponsor olacaktı. O durumda da bir büyük yıldız kesin gelecekti. Lakin bunlar Avrupa'ya gitmeyi beceremeyince iş yaşa bastı. Şimdi senin elinde %100 olan bir şey yoksa çıkıp konuşmayacaksın, hatta medyanın eline koz vermeyeceksin bile ama yok, bizim ishal ağızlılar duramıyor yerinde ... Olmayınca böyle sana negatif olarak dönüyor, hayalcilik ile kalıyorsun. Bu öz güveni de nereden buluyorlar anlamıyorum. Vodafone neden iptal olsun abi, seneye stad acilirken alirlar yildizi, bu sene islerine yaramazdi ki zaten? Hangi firma inonuye sponsor olmamak ister ki? Turkiyenin en onemli reklam alanindasin neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ronaldinho, Adebayor tamam da aradan bir de hala Robinho haberi yapmıyorlar mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 iptal olmasa şimdiye kadar sonuçlanırdı diye düşünüyorum. Ha ben Adebayor'un da Ronaldinho'sunda değilim bu arada ama seçim öncesi vaatleri başarısız Türk politikacılarının seviyesinde kalırsa o zaman laf söylerim. Birşeyler sunmuşsan bize gerçekleştireceksin, olmadı mı kem küm yapmayacaksın. Olmama ihtimaline karşı da kesin konuşmayacaksın. Bu yönetimin 2 senedir en büyük hatası bu ishal ağızlılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tolga zengini almislar. 2.750 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Onder ozen en buyuk icraat abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tolga yı aldı mı besiktas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar