Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi bu sezon ilk defa bir şeye bu kadar sinirlendim beşiktaş ile ilgili...

vedat bora'yı konyaspor almış... 600k yetiştirme bedeli vardı sadece, çok net 2-3 sene sonra bile kapıyı 2-3 milyondan açar konya ki beklenen gelişmeyi gösterirse 4-5'e bile çıkar...

yazık ya, yazık. Takımda o tip bir ön liberoya o kadar çok ihtiyacımız varken ...
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi bizim takım beyin özürlü, FB-GS-TS falan niye bu adamı almadı ya...

u-20'de falan açık ara en parlak isimlerimizdendi. Veratti tarzı bir adam, solunu mükemmel kullanıyor harika bir pasör. Doğru işlenirse bir Selçuk İnan çıkma ihtimali çok yüksek, üstelik daha genç yaşta o seviyeye gelir. Ama yok abi, gidip Konya Torku alıyor.

Neden abi neden...

Bu kadar mıyız? Altyapı rerörerö diye zırlıyorlar her yerde, al sana altyapıya verilen değer.

Sezer'in Enaramo'nun peşinde o kadar koşacağına Vedat Bora'yı alsaydın Bilic gibi gençleri sivriltmesini bilen bir adamla belki bir star yaratırdın. Yok abi...

Önder Özen'de istiyordu onu çünkü, onun Twitter'ı sayesinde öğrenmiştim ben bu adamı zamanında...
Sosyal ağlarda paylaş

maçlarımızı kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadında oynayacakmışız gerçekten!!

sıçtık resmen, kaç maç ceza alacaz allah bilir, lan akıl var mantık var , recep tayyip erdoğan diye bir stada çarşı sokulur mu! allah seyret her hafta şimdi eğlenceyi!

en fazla 2 maç yaparız cezayı yeriz , sonra doğru olimpiyat stadına.
Sosyal ağlarda paylaş

söyle bişey var, RTE stadında oynarsa stadı doldurcak kadar kombine satacak, ve kombineler 300-400 liradan baslayacak.

ama olimpiyat olursa o kadar satamaz ve kombineler 200-300 falan olur. o yüzden parayı ve mesafeyi dusunerek yapılms birşey.

ayrıca olimpiyatta rüzgar var, seyirci baskısı hic yok,sahaya uzak tribünler falan, o yüzden rte tercih edilmiş, ama evet olay cıkma potansiyeli yüksek, her mac kasımpaşalı birini döver bizimkiler
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

söyle bişey var, RTE stadında oynarsa stadı doldurcak kadar kombine satacak, ve kombineler 300-400 liradan baslayacak.

ama olimpiyat olursa o kadar satamaz ve kombineler 200-300 falan olur. o yüzden parayı ve mesafeyi dusunerek yapılms birşey.

ayrıca olimpiyatta rüzgar var, seyirci baskısı hic yok,sahaya uzak tribünler falan, o yüzden rte tercih edilmiş, ama evet olay cıkma potansiyeli yüksek, her mac kasımpaşalı birini döver bizimkiler

yok su olaylar olmasa kasımpaşa mantıklı olurduda bu kadar olaydan sonra o stadyumda maç yapamayız biz 2 maç sonra saha kapatma cezası gelır
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyatta oynayan takımın şampiyon olması mümkün değil bence.kasımpaşa stadı 1-2 maçlık alışmayla beraber iç saha havası yakalanabilir.

dışa gelirsek.beşiktaş ve kasımpaşa semtinin arası hiç bir zaman iyi olmamıştır.hatta 2 tarafta birbirinden nefret eder.üstelik gezi olaylarından sonra tamamen bu olay arttı.kulübün sahibi turgay ciner bile 2 yıldır beşiktaş ve fikret orman'ın üstüne oynuyor.kendisi çakma beşiktaşlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu olaylardan sonra adı RTE olan bir yerde, hele Kasımpaşa gibi bir semtte ben maç izlemeye gitmem.

Bu sene fiyatı ne olursa olsun kombine almayı düşünüyordum, Olimpiyat için tabii... Artık ne olursa olsun ne maça giderim, ne de kombine alırım. Standart olarak formalarımı alırım, t-shirtlerimi çekerim o kadar yeter bu kafaya
Sosyal ağlarda paylaş

yok gitmemezlik olmaz yine gidicez, ama kombine için acele etmeyin çünkü muhtemelen kasımpaşa kararı 2 maç sonra değişecek,

çok olay çıkacak hem stadın içinde hem dışında , bizim karagumruk grubu çarşı grubu , kasımpaşa ile zaten kavga halindeydi, üstüne gezi parkı olayları patladı, şimdi o bölgeye o stadyum çevresine bu karşıt grupları karşılaştırmak büyük intihar, ama yapacak bir şey yok , yine gidilecek , o rte stadı, beşiktaş çarşı faşizme karşı diye inleyecek.

zaten 2 ceza alalım, yönetim yaptığı salaklığı anlayıp , olimpiyata döner..
Sosyal ağlarda paylaş

Gelin Savaçoğlu'nda bevabev oynayalım!

Yalandan dostluk. Samimi bir davet değildi zaten. Biz başından beri istemedik Arena'yı paylaşmayı, öyle de oldu. Ama biz kötüyüz tabi

Bu ihtimaller çıkınca seyirci baskısını ve Beşiktaş'ın maç başına ortalama seyirci istatistiğini karşılayacak tek saha RTE fakat onda da olaylar çıkacak işte. Çarşı yardırır
Sosyal ağlarda paylaş

cemaat'e yakın isimler, öyle kişileri genelde kongre pek kabullenip sevmez bizde.

stad konusuna gelince. fenerle her konuda anlasma tamamdı, söylenene göre localara okey vermişler. Gs de bizde de oynarsınız ama locaları açamayız size demişler, bizimkiler ille de loca olsun diye tutturnca olmadı diye söyleniyor. Bir stadda loca satıp digerinde girilmemesi sacma olurdu. Evet localar büyük gelir,senelik kiraları yüksek.

Ama madem böyle bir durum var,2 stadda da locadan vazgecip sadece tribünleri açtırabilirdi yönetim, büyük ihtimal resmi sözleşme imzalanırken herşey acıklanır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...