bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi Haber1903 Beşiktaş'ın içindeki iç mihraktan başka bir şey degil. günlerce Önder Özen'i karalayıcı haberler yaptılar12345, Adalı'ya, YDÖ uzantılarına borazancılık yapan tetikçi bir siteden başka bir şey degil. futbolla ilgili haberlerinin neredeyse tamamı falan Fanatik'ten copy-paste, bu sana kredibilitesi hakkında gereken şeyi söylüyordur sanırım. siteye flaş haber olarak "EVREKA: YENİ T.D. ARŞİMET SUYUN KALDIRMA KUVVETİNİ TRANSFER ETTİ" deseler gidip suda falan yürümeye başlayabilirsin demektir. tl;dr: oç haber1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi yazıyı okudun mu bu arada? yazıda önder özen savunuluyor. ayrıca söylenen doğru, önder özen fenerbahçe'den herhangi bir futbolcu alınmayacak dedi gittiler özer'i aldılar. eneramo da önder özen işi değil ama onu bilic izlemiş beğenmiş önceden deyollar orasını bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 reampage said: fenerli olsa nolur evet aynen. ya bunlar profesyonel adamlar, misal Rüştü GSliydi ama Fenerde efsane oldu Bjkda oynadı, yarın GSye kaleci antrenörü olur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 calimero said: abi yazıyı okudun mu bu arada? yazıda önder özen savunuluyor. ayrıca söylenen doğru, önder özen fenerbahçe'den herhangi bir futbolcu alınmayacak dedi gittiler özer'i aldılar. eneramo da önder özen işi değil ama onu bilic izlemiş beğenmiş önceden deyollar orasını bilemicem.. önder özen ilk açıklamasında size zaman zaman yalan solemek zorunda kalıcam diyerek zaten aggroları almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 o dediklerinden sonra zaten gidip onder ozen bole dedi ama bole oldu diye haber cıkmasında işte bizim haberciliğimizin sazanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 olay haber 1903'ün önder özen karsıtı olması degil, fikret orman karsıtı adamlar. secimi adalı kazansın diye yapmadıkları kalmadı, secim sürecindeki haberleri bir görseniz, etolar projeler bilmem ne, bir yandan ormanı karalayan haberler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 reampage said: calimero said: abi yazıyı okudun mu bu arada? yazıda önder özen savunuluyor. ayrıca söylenen doğru, önder özen fenerbahçe'den herhangi bir futbolcu alınmayacak dedi gittiler özer'i aldılar. eneramo da önder özen işi değil ama onu bilic izlemiş beğenmiş önceden deyollar orasını bilemicem.. önder özen ilk açıklamasında size zaman zaman yalan solemek zorunda kalıcam diyerek zaten aggroları almıştı. o yalan muhabbeti ayrı ama ya. bu bildiğin arkadan iş çevirme bence de. ayrıca @apple valla abi bilmiyorum da haberde adı geçen hakan gündoğar haber1903 ilk kaynak değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yok bu haber için demedim abi zaten, hakan gündogarın katıldıgı radyo programını da dinledim zaten. ben seçim dönemi olanları söyluyorum, baya FO karsıtı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 forza da erteleme var diyorlar... millet buna seviniyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bjk nin ertelenir, fb nin $ikesi ertelenmezse noluyor sampiyonlar ligine mi gidiyor BJK? lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Llama said: forza da erteleme var diyorlar... millet buna seviniyor şaka gibi erteleme şu galiba, atıyorum 3 yıl erteleme, 3 yıl boyunca başka bişi olursa + bu ceza ekleniyor, 3 yıl takiptesin gibi. ya da 5 yıl :) ama genelde ceza kaldırılmıyor erteleniyor, bizimkiler de suçu kabul edip erteleyin plx diye savunma yapacaktı bir habere göre :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi suc varsa kabul etsinler bi zahmet.. ben acıkcası 2 tane gerzek yüzünden klübün bu hallere düşüp, sonra sucumuz vardı ama yırttık denmesini istemem. yapıldıysa bişey cezası cekilsin, 3 yıl 5 yıl neyse. ama ortada bisey yokta ceza aldıysak yok yere sonuna kadar savunulsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Yalnız Fener banko olmadığı için Bjk birden CL elemesinde bulur kendini, ekonomik buhran sezonunda şanslı bir kurayla Avrupa'ya gidilir ise ciddi anlamda piyango olur. İlk turda bile seri başı olamıyor ama sanırım, hadi onu geçerse 5 büyük ligin 3. ve 4.'üleriyle playoff var. Platini de mahvetti şu CL eleme sistemini region muhabbetiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya zaten geçen sene yalan beyan felan diye gidemedik, ona saysınlar bir zahmet =) Hatta mali kriterleri incelemeden direk geçen sene bu olay çıksaydı keşke aradan çıkarmış olurduk hehe. Gazeteler yine çok satmak için umut aşılıyor ama ben pek güvenemiyorum, bizim lehimize ne zaman karar verildi ki şu güne kadar da şimdi farklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çubuklu formamız çıkmış http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42766 ben pek beğenmedim fazla beyaz bir de o 110.yıl olmamış armaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 adidas forma yapmasın ya artık koldaki 3 çizgi sıktı bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BulletRide said: oo menemen zamanı bu arada Beşiktaş yerli kaleci alacak ise Tolga'dan çapında sadece Volkan ve Onur var, e bunları da alamayacaklarına göre Sezer'e vereceğin bonservisi Tolga'ya yatırsaydın + olarak. Önder Özen'in Fenerbahçe'ye kıyağı gerçi, yapacak birşey yok Sezer Öztürk FO transferi. Önder Özen'in olayla alakası yok. Hatta buyrun Beşiktaş'taki vahimiyetin durumunu: https://soundcloud.com/ntv-spor-radyo/be-ikta-ile-lgili-hakan-g-ndo?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi herif tamamen ben böle düşünüyorum bence böle olucak felan diye anlatıyor. türkiyede basın mensubu şerefsizin önde gidenidir kusura bakmayın. bi herifin teki çıktı bunlar dedi diye taraftar olarak aaa tamam asalım hepsini beşiktaş kötü çünkü hakan bole dedi tüylerimiz diken diken olsun diye düşünüyorsanız. biraz saf bakıyorsunuz olaylara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 adam sonunda ne diyor: Beşiktaş tüm basın mensuplarını değiştirmeli, ben dahil.. Daha ötesi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi başarılı olmak için basın mensubunun ne alakası var ne sanıo lan bu herifler kendilerini. açık açık tehdit etmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kalkin dayaga gidiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adam açık açık ülkede spor basınını elinde tutan başarılı olur demiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bu arada hilbert leverkusene gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 basın mensupları seni halak tanıtan kişidir abi. Basın toplantılarında mal mal sorular sorup seni zor durumda bırakmazlar. Biliç'in basın toplantısından sonra mikrofon açık kaldı ve adam düzgün soru bile sormadılar dedi. Fatih Terim'i yüceltme toplantısıydı. Buraya gelenler Beşiktaş muhabirleri. Gezi olayları - medya ikilisi neyse bunda da muhabirler öyle. Seni insanlara tanıtanlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi bir tane basın sözcün olur bütün basınla olan ilişkilerini o organize eder ondan sonra haberciler çıkıp onder hocayla şurda konustum yok dün aksam yemekte ahmet celebiye sunu sordum diye cıkmazlar ortaya. cıkarsada yalan olduğunu biliriz en azından. Basın mensublarını değiştirmesi gerekli diye mantıksız birşey olamaz yani. Yönetimin hatası bu geçen sezonda böleydi media handling kötü işte. Ama bu demek değil bütün bjk hakkında çıkan habere inanmalıyız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar