Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Futbolcu Ömer Şişmanoğlu transferi ile anlaşılmıştır. Buna gore oyuncuya;

-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2014-15 sezonu için 700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2015-16 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2016-17 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.”

Karın tokluğuna oynuyor lan asdfsdfsd
Mesaj tarihi:
hotluğu prospectliği mi kalmış abi, 23 yaşında yerel ligde kendini fazlasıyla kanıtlamış bir adam ömer

şu ülkenin normal istanbul şartlarında min 1-1.2 falan eder. Önder hoca çok iyi çalışıyor.
Mesaj tarihi:
Altyapida torpil donmese adam gibi sistem getirilse -ki onder ozenin planlarinin arasinda bu da var- o zaman 10 sene sonra bir kipirdanma olacak.
Mesaj tarihi:
aynen abi. borsaya bildirilecek, içler rahatlayacak. yoksa ben trabzonda o başkan öyle konuşurken bu transfere oldu gözüyle bakamam.

ömer ilk 11de sahaya çıkan bir adam değildi antalyada. yüksek para alabilmesi için önce o devamlılığa sahip olması lazım. bizde de ilk 11 başlayacağını sanmıyorum, bakalım.
Mesaj tarihi:
Sezer'e verilen paralar içler acısı. Oğuzhan 450k'ya oynuyor abi şaka mı bu?

Bu arada dün Mehmet Ayan sabah programında Hakan Gündoğdu'yu aldı yayına garip şeyler dönüyor. Önder Özen hiç mutlu değil filan dedi. Enaramo ve Sezer başkanın trasnferleriymiş direk. Gene karışmaya başlamış başkan. İçindeki canavarı mı saldı anlamadım...

Önder Özen şu ana kadar Tolga, Pedro ve Ömer'i almış kendi listesinden. Serdar Kurtuluş da geliyormuş. Sanırsam klüplerin anlaşmasına kalmış olay.
Mesaj tarihi:
Başkanın palavracı olduğuna inandığım için normal karşılarım. At at ya tutarsa işte, seçimden öncede salladı bayağı şimdi kıvırıyor. Basket özellikle tam komediye döndü küme düşmemeye oynayacak takım oluşturmaya uğraşıyorlar, kurban olarak yeni hoca bile buldular.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...