Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yönetimden habersiz asılmış. Kamera kayıtlarına göre 20 kişi sabah erkenden gelip dışarıdan asmışlar pankartı.

O durumda da şöyle bir olay var;

https://pbs.twimg.com/media/BNRJD7GCMAAr9gT.jpg

Yönetimde göt varsa durmadan ihraç edeceksin o adamı kulüpten, kimin astırdığı ve niçin astırdığı belli...

Eğer ihraç etmiyorsan bu rezilliğe ortaksındır, kaçış noktası da yoktur cezasını çekeceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Azına sı...n cevahiri, kim oluyor da böyle bişi yapabiliyor be. Stad müdürüde uyuyormuymuş bu ne kepazelik ya, sinirlerim zıpladı resmen.

Abi adam açıklama yapmış zaten yokken astılar sabah gelince görür görmez kaldırdılar diye sabah karşı asmış adamlar.

Gelip gündüz vakti herkezin ortasında asmamışlar yani, direk o isimi yazan üyeyi şutlamaları lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar stadın içine girip asmışlar, sizi bilmem ama yıkılıyor olmasına rağmen buranın güvenliği otu b.ku yok mudur? Ondan dedim stad müdürü ne iş yapar diye. Ben sanmıyorum canınızın istediği gibi telekom arenaya felan gidip elini kolunu sallaya sallaya içeri girilebileceğini. Stad müdürü üstünden yönetime yüklendiğim felan da yok bu arada, adam ne halt eder belli değil. Bu herifide acil atsınlar kongre üyeliğinden, gak guk ederse yönetim o zaman onlarada yüklenirim, cidden büyük kepazelik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...