tinu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kayseri bugün prosinecki ile 1 yıl daha sözleşme uzatıyormuş! ne oluyor anlamadım ben, bu kadar açıklamadan sonra adam gidip kayseride kalırsa büyük fiyasko olur, umarım iyi bir alternatif vardır, bielsa'yı ikna etmeye çalışsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ya gençler bişey dicem optik başkana neden optik diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ben hep gözlüklü sanıyordumda gözlükte takmıyormuş ki adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 orman çarşı hakkında süreci takip ettiklerini söylemiş. başbakanla ve hükümetle iyi bir ilişkimiz var diye de eklemiş. başkan herhalde çarşıyı karşısına alacak kadar delirmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 tinu said: kayseri bugün prosinecki ile 1 yıl daha sözleşme uzatıyormuş! ne oluyor anlamadım ben, bu kadar açıklamadan sonra adam gidip kayseride kalırsa büyük fiyasko olur, umarım iyi bir alternatif vardır, bielsa'yı ikna etmeye çalışsalar ya Kayseri açık açık Prosinecki içinde bonservis istiyor. Porto'dan Chelsea'e giderken AVB vs. olaylarında olduğu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Livered said: orman çarşı hakkında süreci takip ettiklerini söylemiş. başbakanla ve hükümetle iyi bir ilişkimiz var diye de eklemiş. başkan herhalde çarşıyı karşısına alacak kadar delirmedi . çok ayıp ediyor kalkıp parkta eylem yapsın filan demiyorum, ama en azından o çocuklar iyi çocuklardır yanlış anlaşılma vardır diyip kapatabilirdi konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Asiri politik bi konusma olmus. Aslinda dogru olani yapmis ama yine de insanin gonlu rahat etmez su beyani vermeye. Ama kahrolsun bagzi seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fikret Orman'a Allah sabır versin. Bir tarafta Çarşı bir tarafta maalesef stad konusunda yalakalık yapmak zorunda olduğu iktidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 çok mu kolpa yoksa değer mi 110TL http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ona 110TL vereceğime stad tuğlası satışa çıkarsa üstüne para bile koyup onu alırım daha iyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/332965.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Olur mu acaba diye denemisiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 şu prosinceksi ne kıymete bindi arkadaş. Futbolcu gibi muamele yapıldı herif gelmek istese glirdi zaten kayserili herif cumhurbaşkanına gideriz felan demiş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 prosinecki kyseri ile imzalamış anlaşmayı ne oldu şimdi bizim td kim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Valla Bielsa gelse cok iyi olurdu, adam hem td hemde kaliteli, bilbaodada gorduk gencleri nasil parlatti, Oguzhan falan cok degerlenirdi elinde, ama ferdi ile kavga ederdi(bu durumda sezer+krasic+sizden bi miktar para ve holoskoya karsilik) ferdiyi bize satardiniz, boylece almanlar kazanmis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Stoch krasic ve sezeri alsak bu seneki transferi kapamis oluruz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 krasici alacağınıza beni alın, bonservisim yok, sağ bekte de oynayabilirim, çok versalitim. vereceği performansı veririm, sarı peruk takarım, farkı anlamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Avrupaya gidelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ronaldinho deniyor yillik 8m deniyor, manyakmisiniz oglum akillanmadiniz mi apacilerden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hehe Fikret Orman kürdan transfer edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yıllık 8mye ronaldinho gelsin beşiktaşı bırakır geçer fenerli gsli fln olurum bursalı olurum daha iyi o dakkadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ronaldinho gelsin isterim ben. ama o kadar feda diye ağladıktan sonra yıllık 8m sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ya bide adam o parayi bilmenkac sene once Barcada Milanda top konumdayken aliyordu, sponsorlarla falan. Simdi ahi gitmis vahi kalmis unutulmus haliylen neyin 8ini istiyor bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ronaldinho için 8 milyon çok büyük para, he sponsorlar karsılayacaksa olabilir, adam geçen sene ne yapmış diye baktım, 2012 yılında 51 maç oynamış 15 gol 21 asist yapmış 2013 yılında 16 maç 6 gol 7 asist, brezilya ligi ne zaman başlıyor bitiyor bilmiyorumda, adam bildiğin oynamış, ama burada ne yapar bilmiyorum, istanbul geceleri çarpar adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar