arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 said: sağlık ekibiyle devam edeceğiz ama kendilerine söyledim, beni kandırma şansları yok. en iyi doktoru tanıyorum. ahahaha. adam patron. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 td icin yarin aciklayacaz su an kulubuyle baglarini koparmadi dedi sanirim? o zaman prosinecki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yok td için demedi onu atletik departman şefi için dedi fitness coach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Abi kaleci konusunda çok haklı ya, yabancı kontenjanı harcamak o kadar gereksiz ki, sole topu oyuna sokan yan toplarda durması gereken yerleri bilen standart kaleci refleksleri olan bir adam bulucan işte, lan kaleye hep en noob adam geçer arkadaş gidip tonla para verilio kalecilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 adam basın muhabiri alıcaz diyo yanımıza.. güntekin onay gelirmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gençlerden bahsediyordur. güntekin kariyerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Guntekin'i yonetimde gormek isterdim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Boyle adamlar olsun ya futbolun icinde bizim yetersiz baskan futbol direktoru ariyormus ulan getirseydin ya Onder hocayi gerci sen onuda kusturur kacirirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 3 teklif ettik dediği oyuncu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ahaha gördünüz mü prosinecki dendiğinde mimiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Senol gunesssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 cenk tosuna ilgimiz varmış ;) kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bielsa hayır demiş. dün ilk kez bir hoca için klübüne görüşme isteğinde bulunmuşlar. bu durumda bu kişi schaaf da değil. prosinecki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yahu en güzel iki soru birden geldi kesti ntv wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 vay anam adam ne konuşuyor be.. futbolu bıraksın başbakan olsun...tam aradığımız adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ya f.orman ın seçilmesine ben galatasaraylı olarak çok sevindim. özelliklede önder hoca açısından.eğer bu adamdan beşiktaş uzun süre yararlanırsa türk futbolu çok şey kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Feda kafasıyla 40 yılın başı oyuncu bile çıksa fener/gs ye veririz. Biz o kadar parayı veremezdik diye. Çok ümitli değilim bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bilic mi geliyor acaba adam takımından ayrılmılş sözleşmeyi fes etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Prosinecki iyi ya. Ama bilic de iyi. Zor secim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YSVBqIs7uXA& aha bizim yeni kaleci hocası, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Prosinecki çık ara Bilic'ten daha iyi bana kalırsa, Bilic'in hocası sayılabileceği gibi aynı zamanda ona göre daha başarılı... İkisi de kariyersiz sayılır ama Önder Özen'in dediği üst düzey kariyerli, kariyeri yoksa bile o yola Beşiktaş ile girebilecek ve kariyer yaratabilecek birilerini getirtmeliyiz diyordu. Benim Kayserispor nefretim artık açık açık biliniyor. Bu adamdan sonra o takıma sempati duymaya başladıysam en azından benim için başarılı hoca demektir. Oynattığı oyun, demeçleri vs. gayet yerli yerindeydi. Türk futbolunu çözdüm sayılır, artık daha iyi olacağız dedikten sonra yanılmıyorsam 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı. GS yenilgisi ile bitmişti serisi, adam çok iyi taktisyen ve gençleri de seviyor. Bilic karizmatik, iyi adam ama ilk ciddi sınavında ortalama üstüne geçemedi. Beşiktaş için öncelik yerel lig istikrarıysa Prosinecki kesin olarak daha iyi tercih olur. Hem ligi çözdü, hemde gençleri seven ve onları işlemesini bilen bir adam. İş yapar... Bielsa'nın BJK'yi reddetmesinin sebebi de çok saçmaymış bu arada... Adam İspanyolca konuşulmayan hiçbir takımın başına geçmem demiş ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Prosinecki cok sempatik adam. Yakiskli degil ama sempatik diyen kizi buraya yollayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Yalnız Önder Özen'in dediğine göre yönetim sağlık ekibinikovmak istemiş ama adamın dediğne göre sakatlıklar sağlık ekibi ile değil antrenmanlarla ilgili. Yine Samet çıktı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Sakat adamlar oynayabilir dedikten sonra hemen ertesi maç sakatlanan çok adam oldu ama ya. Tam düzelmeden oynatıp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar