Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Prosinecki çık ara Bilic'ten daha iyi bana kalırsa, Bilic'in hocası sayılabileceği gibi aynı zamanda ona göre daha başarılı...

İkisi de kariyersiz sayılır ama Önder Özen'in dediği üst düzey kariyerli, kariyeri yoksa bile o yola Beşiktaş ile girebilecek ve kariyer yaratabilecek birilerini getirtmeliyiz diyordu.

Benim Kayserispor nefretim artık açık açık biliniyor. Bu adamdan sonra o takıma sempati duymaya başladıysam en azından benim için başarılı hoca demektir. Oynattığı oyun, demeçleri vs. gayet yerli yerindeydi.

Türk futbolunu çözdüm sayılır, artık daha iyi olacağız dedikten sonra yanılmıyorsam 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı. GS yenilgisi ile bitmişti serisi, adam çok iyi taktisyen ve gençleri de seviyor.

Bilic karizmatik, iyi adam ama ilk ciddi sınavında ortalama üstüne geçemedi. Beşiktaş için öncelik yerel lig istikrarıysa Prosinecki kesin olarak daha iyi tercih olur. Hem ligi çözdü, hemde gençleri seven ve onları işlemesini bilen bir adam. İş yapar...

Bielsa'nın BJK'yi reddetmesinin sebebi de çok saçmaymış bu arada... Adam İspanyolca konuşulmayan hiçbir takımın başına geçmem demiş ASDASDAS
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...