Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bende zaten kalksın eylemlere katılsın demedım, ama beşiktaş taraftarının halkının içinde olduğu bu olaylara siyasidir bizim işimiz olmaz demek yerine, besıktas halkınında gönlünü alacak bir cümle seçebilirdi, kalkıp direk olarak bu olayları yok saymasını ben beşiktaş başkanına yakıştıramadım, he gs baskanı o sekılde konusabılır, ama beşiktaş ve beşiktaş semti günlerdir büyük bir olay yaşıyor, sende beşiktaş semtinin takımının başkanısın bana göre taraf olmak zorundadır beşiktaş halkının tarafında olmalıdır bunu direk değil ama üstü kapalı olarak ima etmeliydi, ben böyle düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben seni anlıyorum, katılıyorum böyle bisey duymak benim de hosuma giderdi, gururlanırdım. Ama dediğim gibi en başta tüzük yasaklıyor klübün herhangi bir siyasal yakınlasma içine girmesini.

bu konuya bulasmadan taraftarın gönlünü nasıl alırdı öyle bir cumle de gelmedi suan aklıma :D

3 gündür semtini savunan taraftara tesekkür ederiz dese yıkarlardı o adamı orda :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bende isterim aydın bir başkan olsun ama türkiyede klüp başkanlığı hassas bir olay şu süreçte susması daha iyi daha stad bile garanti değil.

bu arada çarşı beklendiğinin aksine her zaman en aydın taraftar grubu abi heriflerin enteresan bir kafa yapısı var hakketen beşiktaş bir kenara sadece takımdan tutmadan çarşıya sempati duyulabilir.

misal bu sezon pek duyulmadı şu ama

böyle şeylerde vardı zaten eskidende.

edik.Yalanlayanda var epey

Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi ben seni anlıyorum, katılıyorum böyle bisey duymak benim de hosuma giderdi, gururlanırdım. Ama dediğim gibi en başta tüzük yasaklıyor klübün herhangi bir siyasal yakınlasma içine girmesini.

bu konuya bulasmadan taraftarın gönlünü nasıl alırdı öyle bir cumle de gelmedi suan aklıma :D

3 gündür semtini savunan taraftara tesekkür ederiz dese yıkarlardı o adamı orda :D

beşiktaş taraftarı ve halkı onurlu insanlardır demesi yeterdi bence... başka bir şey söylemesine gerek yoktu, ama kalkıp beşiktaş semti günlerdir can çekişirken bu semtin takımının başkanı banane dediği zaman bana dokunuyor,eminim günlerdir orada gaz yiyen beşiktaş halkınada dokunmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

applev0dka said:

beşiktaş taraftarı ve halkı onurlu insanlardır demesi yeterdi bence... başka bir şey söylemesine gerek yoktu, ama kalkıp beşiktaş semti günlerdir can çekişirken bu semtin takımının başkanı banane dediği zaman bana dokunuyor,eminim günlerdir orada gaz yiyen beşiktaş halkınada dokunmuştur.

abi bunu dese, sokaga cıkmayan beşiktaşlı diyecek ki, biz onursuzmuyuz başkanım ??

o yüzden bence dogrusnu yaptı, ne kadar tersni düşünsem de, başkanın cıkıp da semtini savunan taraftarımla gurur duyuyorum demesni istesem de
Sosyal ağlarda paylaş

öle birşey olsa bu sefer AKP'li taraftarda vay herif rengini verdi gitsin dicek, aynı hesap.

Spora bu sebepten siyaseti karışmaması lazım, Hem AKP'li hem Beşiktaşlı olamaz mı olur.

E bu adamları kabul etmicez mi malesef edicez sonuçta haberin olmadan gol attığında takım bu adama sarılıp zıplıosun.

Benim taraftarım işini bilir hakketen en iyisiymiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Stad yıkımı durmuş güya, gezi olayları bahane ediliyor. Zaten başlamışmıydı onuda bilmiyorum, göstermelik birşeyleri yıktılar güya ama gören var mı? Gezi olayları seçimden önce biter ve bunlar yıkamazsa fikret orman tarih olur. Bir sorun varsa çıkıp söyleyeceksin, seçimden sonraya bırakıp kusura bakmayın biraz bu iş uzayacak demek tam şerefsizlik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

listeler açıklanmış,

adalının listesine bugün 2 kişi daha eklenmiş, son listeler şu şekilde:

adalı :

listeye iş adamı Ali Cem Pekkutlucan' ı eklenmiş, Pekkutlucan basketbpş şubesi için büyük bir sponsorla anlaştığı ve basketbol tarafının tüm yükünü üstleneceği belirtilmiş.

Listenin Son Hali ,

1) Murat AKSU
2) Murat AKDOĞAN
3) Merdan ARAZ
4) Adem YILMAZ
5) Nafi GÜRAL
6) Vural AK
7) Ahmet AKPINAR
8) Melih AYDOĞDU
9) Doğan KÜÇÜKEMRE
10) Süleyman EREN
11) Ali Cem Pekkutlucan

Fikret Orman,

1) Ahmet Nur ÇEBİ
2) Muzaffer NASIROĞLU
3) Deniz ATALAY
4) Ahmet KAVALCI
5) Umut GÜNER
6) Aydın TORUNOĞULLARI
7) Hakan ÖZKÖSE
8) Yalçın Kaya YILMAZ
9) Emre KOCADAĞ
10) Erdal KARACAN
11) Metin ALBAYRAK
12) Arif ÇELİK
13) Şenol DEMİRAĞ
14) Berk HACIGÜZELLER

ankaralı bir müteahhit de olacakmış adı daha açıklanmadı.

iki listedeki isimlere tek tek bakıcam kimmiş bu adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...