Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

manve said:

bozmak degil de yeniden kendi kafalarina yazamazlar mi ki?

ne farkı var? her madde oylama sırasında okundu itirazlar alında değişiklikler yapıldı ve oylandı, en sonunda son hali ile kabul edildi, bu noktadan sonra o tüzük yasal bir belge haline geliyor, o maddeleri değiştirmek yada iptal etmek için mahkeme gerekir, zaten oylamadan hemen sonra levent erdoğan gibi tipler mahkemeye gidicez diye ayağa kalkmıştı da bir halt yapamadılar.

öyle bir şey olsa, her gelen yönetim kafasına göre değiştirsin her maddeyi! olurmu hiç öyle şey.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

tüzük tadili için ne yapmak gerekiyor ki.

mesela fikret orman klübün borclanmasını engelledi, adalı gelir 2. ay yeni bir tüzük kongresi yapamaz mi ?

bilmediğim için soruyorum

yapamaz, zaten tüzükte borçlanma konusu şöyle,
yönetim ek borçlanmaya gitmek isterse öncesinde bunun gerekçesini hazırlıyor ve 15 gün önceden duyuruyor, sonra genel kurulu topluyor , bu bu nedenlerle bu kadar borçlanmamız gerekiyor , bütçe arttımı gerekiyor diyor, genel kurul izin verirse borçlanma oluyor ki bundan sonra bir de disiplin kurulu var , disiplin kuruluda borçlanmayı denetliyor gerçekten dediklere yerlere dedikleri şekilde borçlanmışlar mı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen Kasımda mı ne bayağı yüklü aidat yatırılmıştı zaten bu birşey değil.

Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı Yıldırım Demirören 2000, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 1000, Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal 800 kişinin Beşiktaş Kulübü Kongre Üyeliği aidatını yatırdı.

Ödenen bu aidatlar zaten seçime gidebilecek. Bu seneninkileri ödemelerine gerek yok son gün kasım zaten. Benimkini niye kimse ödemiyor anlamadım =P birinin adamı mı olmak lazım illa hehe
Sosyal ağlarda paylaş

ben demirören adalıyı destekleyeceğini düşünmüyorum, neden yapsın ki bunu, fikret orman ın demirören e bir zararı yok ki aksine faydası var.

sonuçta 1 senedir demirören e dokunmayan kişi fikret orman, e ödemeler konusunda da anlaşma yoluna gidiyor, neden fikret orman ı istemesin ki demirören

ama adalı zaten bu mahkeme sürecinden dolayı bir kıllığı var, e murat aksu , her zaman demirören e karşıydı, onu en ağır eleştiren kişilerin basında murat aksu geliyor, yani işin rengi farklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
B- Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu veya Denetleme Kurulu’nun gerekli gördüğü hallerde veya kulüp üyelerinden o yıl için Genel Kurul’a katılma hakkı olanlardan beşte birinin noterden tasdikli yazılı isteği üzerine, Yönetim Kurulu’nun çağrısı ile yapılır. Tüzüğün yeniden düzenlenmesi, maddelerinin değiştirilmesi, tüzüğe yeni hükümler konulması, kulübün feshine karar verilmesi, yalnız olağanüstü toplantılarda görüşülüp karara bağlanır. Ayrıca, tüzük ve fesih toplantıları için Dernekler Yönetmeliği ve ilgili mevzuata uygun çağrı yöntemi uygulanır. Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına, o yıl için Olağan Genel Kurul toplantılarına katılma hakkı olan üyeler ile 31 Aralık tarihine kadar aidatlarını yatırmamış olmasına rağmen Olağanüstü Genel Kurul ilk toplantı tarihinden en geç 30 (otuz) gün öncesine kadar aidatlarını cezalı olarak yatırmış olan üyeler katılabilirler.

bu arada tüzük değişir çatır çatır istedikten sonra gayet basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten demirören son kez seçildiğinde taraftarın 90% ı istememesine rağmen yine seçilmişti.
Kongre kitlesi kesinlikle taraftar yapısından farklı ve evet milletin adamları var. Zaten levent erdoğan gibileri öyle prim yapabiliyor. Yani malesef hala demirören in manipülasyon yapabilecek kapasitesi var.

Şimdide dışarıya baktığımda milletin %70 i fikret orman diyor ama kongre dediğim gibi farklı biraz politikada dönüyor. Zaten ondan listesi iyi olursa adalı kazanır demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

said:

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu veya Denetleme Kurulu’nun gerekli gördüğü hallerde veya kulüp üyelerinden o yıl için Genel Kurul’a katılma hakkı olanlardan beşte birinin noterden tasdikli yazılı isteği üzerine, Yönetim Kurulu’nun çağrısı ile yapılır. Tüzüğün yeniden düzenlenmesi, maddelerinin değiştirilmesi, tüzüğe yeni hükümler konulması, kulübün feshine karar verilmesi, yalnız olağanüstü toplantılarda görüşülüp karara bağlanır. Ayrıca, tüzük ve fesih toplantıları için Dernekler Yönetmeliği ve ilgili mevzuata uygun çağrı yöntemi uygulanır. Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına, o yıl için Olağan Genel Kurul toplantılarına katılma hakkı olan üyeler ile 31 Aralık tarihine kadar aidatlarını yatırmamış olmasına rağmen Olağanüstü Genel Kurul ilk toplantı tarihinden en geç 30 (otuz) gün öncesine kadar aidatlarını cezalı olarak yatırmış olan üyeler katılabilirler.

tüzüğü değiştiremezler , sadece değişikliği talep edebilirler bu madde bunu söylüyor, nasıl fikret orman genel kurulu topladı yeni tüzük imzalandı, aynı şekilde, olağan üstü genel kurul toplanılması aynı şekilde değişilecek maddelerin tekrar oylanması gerekiyor, ayrıca tüzügün tekrar oylanabilmesi içinde bazı kurallar var, katılım sayısı gibi, yine dernekler yasasına göre bazı maddeler de var, yani o kadar basit değil o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar felaket senaroyları yazmayın allah aşkına

hele ki bu borçlanma olayı genel kurulda alkışla onaylandı, bir kişi bile itiraz etmedi bu borçlanma olayına, yani hangi yönetim başkan çıkacak ben kulubü sınırsız borçlandırmak istiyorum diyecek

allah aşkına abartmayın ya
Sosyal ağlarda paylaş

tamam değişmesi öle hemen olucak birşey değil ama, isterse ilerde değiştirme hakkı var borçlar yönetmeliği son 10 yılda beşiktaşın başına gelen en mantıklı şey.

Ya ben adalının başkan olmasından çekinmiyorum, Aziz misal Feneri para basan şirket haline getirdi şu saatden sonra kim gelse yerine ekonomik olarak sarsılmaz adamlar.

Fikretin yapıcağıda bu beşiktaşın ihtiyacı olan bu zaten, bırakın adam 1-2 sene daha dursun işte bir ton adamı aldı karşısına şu tüzüğü değiştrmek.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

said:

kapatalim gidelim abi kulubu artik :) sinir stres yapmayiz, sevdiklerimize zaman ayiririz abi
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Murat Aksu olmasa işin içinde yine biraz rahat edicek kafamda bu herif çok rahatsız ediyor.

murak aksu geçen dönemlerde , demirören i an ağır eleştiren karşısına çıkan adamdı, akp li olması benide rahatsız ediyor, açıkcası ben adalının listesindeki diğer isimler bekliyorum

yani artık basının sallaması doğrumu bilmiyorum da,

nevzat demir, hüsnü güreli , altınsay 3'lüsü varsa bence fikret orman da bu listeye dahil olsun derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Mura Aksu yerine Fikret Orman olsaydı ideal yönetici kadrosu oluşturuldu derdimde. Ne yazıkki kapışmak zorundalar. Benim gördüğüm en deli kadro seba'nın son döneminde karşısına koydukları kadroydu , Seba bu son dönemim diyince karşısında onlar bile duramadı. Bir daha da bir araya gelemediler zaten =)

Beşiktaş Kulübü'nün 29 Mart Pazar (1998) günü yapılacak Olağan Kongresi öncesi başkan adayları Süleyman Seba ile İhsan Kalkavan listelerini dün Divan Kurulu'na verdiler. Seba'nın listesi şöyle: Recep Yazıcı, Olgun Kömürcü, Hasan Arat, Recai Uğurluoğlu, Cengiz Eltutar, Tankut Dinç, Emin Önal, Latif Ayaz, Affan Keçeci, Fahrettin Curoğlu, Tuncer Zengin, Ekrem Keçoğlu, Cenk Koray, Nükhet Kalkavan, Murat Çelik, Celal Soydan, Ethem Özçelik, İlhan Atadeniz.

İhsan Kalkavan'ın listesi ise şu isimlerden oluşuyor: Asil Üyeler: Nevzat Demir, Cemil Kazancı, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Ahmet Hamoğlu, Bahattin Beyoğlu, Behçet Ümitlen, Kenan Öner, Kenan Kurşunoğlu, Sefa Dinçer, Yılmaz Kaptanoğlu, Bayram Yağcı, Yedek Üyeler: Veli Öztürk, Hüseyin Mican, Hasan Tutaş, İlhan Gölvan, Hasan Bozkurter, Metin Albayrak.
Sosyal ağlarda paylaş

tjk başkanlığını niye bırakmıyor adalı.başkan olacaksan tek mesain beşiktaş olacak.çocuk oyuncağımı bu.tjk yılda 4 milyar liranın döndüğü bir kurum.

bu arada demirören tam güçle adalı'nın yanında.demirören medyası ve diğer medyadaki demirörenin kalemleri adalı'yı destekliyor.çarşı da ölümüne adalı diyecektir.alen kongrede yine şakşakçılık yaparsa şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

İhsan Kalkavan'ın listesi ise şu isimlerden oluşuyor: Asil Üyeler: Nevzat Demir, Cemil Kazancı, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Ahmet Hamoğlu, Bahattin Beyoğlu, Behçet Ümitlen, Kenan Öner, Kenan Kurşunoğlu, Sefa Dinçer, Yılmaz Kaptanoğlu, Bayram Yağcı, Yedek Üyeler: Veli Öztürk, Hüseyin Mican, Hasan Tutaş, İlhan Gölvan, Hasan Bozkurter, Metin Albayrak.[/i]

yok yine birleştiler ama kasımpaşa'da.bu listedeki en önemli 5 isim şu an kasımpaşa yönetim kurulunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...