Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Hacılar zati bir Türk kulübünün onu alması çok zor, Juve'nin direkt 12.5 milyonluk teklifini reddettiler. Hadi parasal olarak anlaştın, adam Juventus'un Milan'ın gözündeyken çıkıp Türkiye'ye gelip kariyerine ara vermek ister mi?

Gerçi öyle diyoruz ama geçen yıl Meireless getirtildi. ŞL kaldıran takımın değişilmez 11'iydi. Formdaydı, ismen zirvedeydi ve burayı seçti. Garipti, istisnaydı. Bir istisna da bu transferde gerçekleşebilir ama hiç sanmıyorum. Bu tip stoperler, Meireless tarzı orta sahalara göre çok daha değerli ve ender bulunduğundan yar etmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

aziz senelerdir yabancı sınırı kalksın diyor. bu transfer gerçekleşirse, eaaa, türk futbolunun selameti açısından yabancı sınırının kalkmaması gerektiğini düşünüyorum şeklinde açıklamalar yapıp /trollface.jpg çekebilir.
bu da bize koyabilir tabi asdfds.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahceden-yabanci-siniri-aciklamasiSXHBQ329548SXQ

Sosyal ağlarda paylaş

Kesin paylaşılmıştır:
"Erman Toroğlu" said:

"Kutluyorum Galatasaray Başkanını, bunlar böyle giderse 10 Sene daha Şampiyon Olur .. Alpere bunlar değilmiydi 5M euro vermeyiz çok para diye? Geri göndermedilermi sabah Galatasaray KAP'a bildiriyor sırf Galatasaray güçlenmesin diye iki kat fiyat çıkartıp oyuncu alıyorsun akşamda Galatasaray geri çekildi diyorsun.Bu tuzaga ancak Aziz Yıldırım düşer ceza evi yaramamış bu adama işi gücü rakipleriyle oynamak kendi takımını düşündüğü Yok Eskişehirspor böyle enayi hangı takım olursa kabul eder geçen sene 5M vermeyip almayan şimdi 6.5 + 3.5 Mılyon Euro fiyata alan, Orhan Şamı 4 Milyon Euro'ya aldığın Bienvenuyu veriyorsun Alper için. Bence Galatasaraya tarihi kazık atmadın, burda 15 Milyon Euro verip tarihi kazık yedin Aziz Yıldırım sen koskoca 1 senelık sorunlarını 1 futbolcuyla taraftarlarını Kandırdın.. Galatasaray'ı Kutluyorum Fenerbahceyi iyice tuzağa çekip Maddi anlamda batırıyor.. Helal olsun Ünal Aysala ve Terime."
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız cidden bu transfer politikası ile 2 sene daha cl'den uzak kalırsak bjkdan beter banarız menemeni ekmeğe.
daha taksitleri bitmemiş hoşgeldin ve orhan şam + 6,5 mio çok para yani. digitürk de patladı diyorlar, yeni ihalede kimse o rakamlara da çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...