Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk Fenerbahçe'de

Wyand

Öne çıkan mesajlar

agir fail falan olmaz. fenerbahce de girisim yapip alamamis olur. galatasaray kap'a simdiye kadar 300 isim bildirdi 10'unu falan aldi ancak, nolacka ki.

bu arada sabonis en son fifa'da milan'da yanyana iki oyuncunun ne kadar iyi oynadigini soyluyordu, o yuzden o takim gercekte de cok iyi diyordu. simdi de scripted AI'in gercekle ayni oldugunu soylemis.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

applev0dka said:

alper'in istegi su esnada önemli degil,yani fener atıyorum 7 verirken gs 5 veriyorsa, alper ben gs'ye gidicem diyemez, klüp satmıyorum der, alper de kalır eskişehirde.

yapılmaya calısılan ortam da tam olarak bu, fiyati 300 500 ne kadar daha yukarı cekersek kardır diye düşünüyorlar suan.

haha yok böle bişi.

fm'de bile mutsuz futbolcuyu tutunca ne olduğunu biliyorsun. oyuncuyu zorla tutup faydalanmamak ve parasını çatır çatır ödemek mi, yoksa 7 yerine 6 milyon euro'yu kabul edip, parayı cebe mi indirmek...

gerçek hayat abi bu FM degil ögrenemedınız gitti. alper'in nereye gitmek istedigi zerre önemli degil, fener gs'den cok verdiyse gider sözleşmeyi koyar önüne,alper begenmez ise sözleşmesi bitene kadar oynar eskişehirde sonra gider cok istiyorsa.

mehmet topuz bize geliyordu, annesi ile tv'ye cıktı bjk forması giyip, beşiktaşlıyım gideyim lütfen dedi sonra noldu ?

gitti fenere imza attı, fener cok para verince.

parayi alınca öyle düzelirki morali FM falan şaşar yani
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

agir fail falan olmaz. fenerbahce de girisim yapip alamamis olur. galatasaray kap'a simdiye kadar 300 isim bildirdi 10'unu falan aldi ancak, nolacka ki.

baya olur ya. sonuçta gs'ye gidecek derken dün gece muhtemelen gs ne veriyorsa +1 mio diye girdi aziz gemileri yakıp ancak alper gitmem fenere diyorsa ne olur bilmiyorum.

aziz gibi egomanyak birisi de bu hataya düşmez, iş bitmeden hayatta kap açıklaması da girdirmezdi. galatasaray şeffafız diyip herşeyi yayınlıyor eyvallah da aziz daha 90lar kafası yöneticisi. şeffaflık falan hak getire yani. oyuncuyu almadan tek harf bildirmez.

neyse bu haftasonuna kadar belli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu tabiki öyle. nabız yoklanan her oyuncunun duyurulduğu yok. ama ciddi ciddi masaya oturulan oyuncuları bildiriyorsun yani. gs bu konuda daha şeffaf. şakiriler, podolskiler falan 4-5 tane oyuncusu kaptan döndü. bizim var mı bildirip de alamadığımız? hatta bazen öyle oluyor ki görüşmelere başlanmıştır bildirimi sabah giriyor, aynı günün akşamı transfer resmen bitiyor falan.

edit: bir tek belhanda da sıçtık galiba. onda da ibik montpellier başkanı mızmızlandı da olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir başkanının yaptığı "o kadar da" ibrelik değil.

Anlaşmadan dönmüş olması hoş değil ama yazılı bişey yoksa ortada her zaman olabilir böyle şeyler. Necatiyi istedilerdi verdik zor durumdaydılar falan bunlar 2-3 kişiyi bağlar. Adam dönmüş olabilir. Sonuçta para.

Ünal Başganın "biz bu paraya anlaştık fazlasını vermeyiz, çekildik" demesi gayet iyi. Hem ortamı kızıştırmaya gerek yok, hem topuz olayı gibi fiyatı astronomik seviyelere çekip boşa para saçmaya gerek yok. Kaldı ki artırırsın artırırsın, bi yerden sonra "eeh alpere 10m mu vericem" dersin ama aziz gözünü karartır alır, sonra "EHEHEH ALAMADI KİEE" olur. Sen de yapsan olur karşı taraf da yapsa olur, taraftar illa dalga geçer. Gerek yok.

Aziz yıldırımın yaptığı da çok çok etik dışı bi olay değil. Parası varsa basar alır. Çok gerekli oyuncuysa, parasına değerse, bütçene güveniyorsan sen de girersin artırmaya. Ticaret bu.

Fenerbahçe yönetiminin tek hoş olmayan olayı "alperle gelecek sezon için planlarımız yok" diye resmi açıklama yapıp sonra girişimde bulunması oldu. Kendi açılarından sorun o da, güvensizlik yaratır.

Futbol ticarettir beyler bi yerde, bunlar olur, parayı basan alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand doğru söylüyor. Ben FB nin GS den az oyuncu ile görüştüğünü tahmin etmiyorum. Belki daha fazla kişi ile görüşüyor. Ama sadece Belhanda gibi ciddileri KAP'a bildiriyor.

GS görüşülen ismi yüzde 90 bildiriyor KAP'a. Hafiften ağız yoklamaları bildirmiyor.

Fener biraz daha kapalı kutu kalıyor KAP konusunda.ç
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sabonis said:

applev0dka said:

alper'in istegi su esnada önemli degil,yani fener atıyorum 7 verirken gs 5 veriyorsa, alper ben gs'ye gidicem diyemez, klüp satmıyorum der, alper de kalır eskişehirde.

yapılmaya calısılan ortam da tam olarak bu, fiyati 300 500 ne kadar daha yukarı cekersek kardır diye düşünüyorlar suan.

haha yok böle bişi.

fm'de bile mutsuz futbolcuyu tutunca ne olduğunu biliyorsun. oyuncuyu zorla tutup faydalanmamak ve parasını çatır çatır ödemek mi, yoksa 7 yerine 6 milyon euro'yu kabul edip, parayı cebe mi indirmek...

gerçek hayat abi bu FM degil ögrenemedınız gitti. alper'in nereye gitmek istedigi zerre önemli degil, fener gs'den cok verdiyse gider sözleşmeyi koyar önüne,alper begenmez ise sözleşmesi bitene kadar oynar eskişehirde sonra gider cok istiyorsa.

mehmet topuz bize geliyordu, annesi ile tv'ye cıktı bjk forması giyip, beşiktaşlıyım gideyim lütfen dedi sonra noldu ?

gitti fenere imza attı, fener cok para verince.

parayi alınca öyle düzelirki morali FM falan şaşar yani

fm'de bile ne demek? fm'de olunca gerçekte de olacak demek mi? hayır ama fm'de oluyorsa gerçekte hayli hayli olacaktır demek. fm'ye bir övgü var orada sadece.

ha yani 1 milyon euro fazla kazanmak için avucuna konan 6 milyonu da kabul etmeyecek eskişehir ve alperin sözleşmesi bitene kadar bekleyecke. direk mallık bu. biraz mantık yani.

ha futbolcu tehdit edilirse vs ayrı veya atıyorum gs 1 veriyordur fb 10 veriyordur ayrı.

fizban said:

bu arada sabonis en son fifa'da milan'da yanyana iki oyuncunun ne kadar iyi oynadigini soyluyordu, o yuzden o takim gercekte de cok iyi diyordu. simdi de scripted AI'in gercekle ayni oldugunu soylemis.

olm çok yazık lan sana gerçekten. nasıl böyle oldun çok merak ediyorum. neler yaşadın 6 yılda.

pes'te iyi diye gerçekte de iyiydi diye bir şey söylemedim, pes'te 3-5-2 çok işe yarıyordu taktik olarak dedim. bu kadar yani. mal mal konuşuyorsun. milan da o kadroyla fazla iyiydi bu arada zaten. şampiyonlar ligi finaline çıktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu da bilemeyiz.
Belki alper illa ki diretecek istemiyorum diye. Gerçi anadolu klüplerinde o işler biraz zor maddi planlar açısından ama, olabilir.

Birde son kupa maçında küfür olayı olunca adam "lan taraftar beni tam olarak sahiplenmez ki hiç bi zaman" diye düşünebilir. Duygusal kafada bi adamsa gitmek istemez mesela böyle durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Wyand doğru söylüyor. Ben FB nin GS den az oyuncu ile görüştüğünü tahmin etmiyorum. Belki daha fazla kişi ile görüşüyor. Ama sadece Belhanda gibi ciddileri KAP'a bildiriyor.

GS görüşülen ismi yüzde 90 bildiriyor KAP'a. Hafiften ağız yoklamaları bildirmiyor.

Fener biraz daha kapalı kutu kalıyor KAP konusunda.ç
bunun sebebi fenerbahce yeni oyuncu aramiyor, bilmiyoruz. hep ayni oyuncular var havuzumuzda, o adamlarin kulup yoneticileriyle de artik gide gele bir samimiyet oldu aramizda heralde, cay icerken falan soruveriyoruz bu ziegleri kaca birakirsin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

iyi de galatasaray da cekilmeid ki aslinda, cekildik diyerek taktik yapiyolar. ali durust ile abdurrahim albayrak'in aciklamalar bunlari gosteriyor.

ünal aysalın ben azizle para yarışına gireceğini sanmıyorum ya. seagle doğru demiş. azizin damarı tutarsa 10 milyon eurolara kadar çıkacağını biliyor o yüzden de sidik yarışını daha da uzatıp kaybedince taraftarından daha çok tepki çekip yıpranmak istemez.

anca alper gemileri yakıp ya galatasaraya giderim ya da gitmem ne yaparsanız yapın gibi 2000'lerde kalmayan romantiklik yaparsa alabilir gs. sanmıyorum öyle olacağını da ben.
Sosyal ağlarda paylaş

off sabo cok malsin gercekten. alper potuk'un sozlesmesi 2016'da bitiyor. adamlarin ellerinde patlamaz yani, bu sene 5'e satmazlarsa seneye 7 eder. yabanci oyuncu kisitlamasi her gecen gun dusuyor.

surasi cok iyiymis lan hahahahaha

sabonis said:

fm'de bile ne demek? fm'de olunca gerçekte de olacak demek mi? hayır ama fm'de oluyorsa gerçekte hayli hayli olacaktır demek. fm'ye bir övgü var orada sadece.

iki onerme var.
1. fm'de olunca gercekte olmaz
2. fm'de oluyorsa gercekte hayli hayli olur.

bu iki onerme birbiriyle celisiyor, biraz dusunerek yaz plx :(

bu arada, unal aysal da ticaretin ne oldugunu biliyordur heralde, mal degildir. sartlar gerektirirse yukseltir de fiyati. daha once yapmayacagiz dedigi seyleri de yapti, mesela burak'i sadri'nin onayi olmadan almayacagiz dedi, aldi direk. normal bu, ticaret cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...