Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tamam kolay gelsin şimdiden çok abartma ama kürek kalite bi antreman baya kullanmadığın kas grubu yok ben bayılcak gibi olmuştum kürekten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bi sprituel nefes almasina bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 gerçi amele gibi çektim küreği ben başlarda kordinasyonu iyi oturtamadım 600 civarı yapar bence çoğu kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 akşam deniycem merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Tek o aleti cekmek baska yarismada ust uste gelecek hareketleri bilerek stressle cekmek baska tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gitmedim bugün spora deneyemedim. ŞAmpiyonumuzun rekorunu kıramasam da geçen senenin 640m rekorunu kırasım var gibi ya ama iki dakika bile çok kasıyor o aletde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Birde hangi level tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kanuni said: Yakismiyor pek konsepte jon. O kadar yaziyorsun guzel guzel.. abi sen diğer bölümleri pek takip etmiyorsun sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 noyan shot'ın ne olduğunu anlamadın mesela büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Yok.. Cokda muhim diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 İyi forumlar, iyi sporlar dilerim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 7. GÜN Bugün sadece aşk yaptım. Kahvaltı bile yapmadım. Akşam üzeri 5 gibi ızgarada 200 gr tavuk ve biraz havuç kızarttım. Sonra havuçların üzerine biraz tere yağı sürdüm. bir adet çikulatalı etiform yedim kahve ile. 8 gibi 2 yumurta kırdım ve 2 dilim kepekli ekmekle yedim. 9 gibi de 250gr kurabiye güzeli dondurma yedim. işte bunlar hep konsepte uymayan şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sen o hayalin pesinde cok kosucan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu nasıl diyet la çikolata yağ falan aboo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi hevesini kırmak istemem ama 8 pack icin lezzet gibi kavramlari unutman gerek , 250 gram dondurmada nerdeyse 800 calori + 50 grama yakın yağ var kepekli ekmek yemen mc donalds a gelip büyük boy menü yanında light kola istemek gibi bisi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Baslik bir hayalin pesinde kosmak zaten.. Bence o beslenmeylede olur ama korkunc iyi calismak gerek gymde. Sonucta alma verme meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 insanın belli bir çalışma gücü var. öküz gibi yersen gün içinde onu yakacak enerjin kalmaz yediğinle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 böyle bir beslenme tarzı yok yalnız abi. kahvaltı zaten önemli bir öğün, sporcular için ekstra önemli. kahvaltıyı atlayıp akşam çikolata yeme gibi bir tarz yok yani, sağlığın bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Çikolatalı etiforma çikolata denemez, ama gerisinde haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bu beslenmeyle 8pack olabiliyosa ben de 6pack falan yapayim bari. kahvaltim harikaydi yagli feta peyniri, domates, tereyagi, ekmek cay. oglen hamburger yiycem. aksam da lazanya yemeyi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bi gunden bisi olmaz bence . Boyle calisirsa illa ki cikar 8 pack ama kisa ama uzun vadede. Yapisina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ciroz bisey zaten hizli demekki metabolizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 fotograf ceksene haftalık noyan , en azından gelismeyi görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ciroz değil piton gibiyim . 3kg kemik 69kg kas ayık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cheaz said: fotograf ceksene haftalık noyan , en azından gelismeyi görürüz Tamam çekileyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar