Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: bana spor yasak lan salonda çalışmam yasak şubattan beri. zaten kik boksu bıraktıktan sonra 86 kilodan 60 kiloya düştüm. boy 1.82. vücut sıfırladı kası falanda. şimdi ıkına sıkıla kilo almaya çalışıyodum aldım bu seferde çok aldım 84 oldum ve sporsuz kilo aldım. şimdi düz kilo veriyorum 3 haftada 74'e düştüm. iyice minnacık kaldı kolumda kas yok lan. omzum falan yok hiç sıfır. çok ciddi mide problemleri çekiyorum o yüzden abdomene baskı uygulayacak herhangi bir hareket yasak. e bu seferde kol omuz gelişmiyor arkadaş. NAAABMAM lazım öneri verin. yaz ortası gibi mide kapakçığı takılacak ondan sonra 1 ay falan dinlenme müddeti olması gerekiyor sanırım sonra komple girip bir dönemki halime yaklaşmaya çalışacağım. makinist için kilo verip geri alamayan kırişçan beyıl gibiyim. lisanslı sporcudan simit osman olmak tiksindiriyor gerçekten fink ben sana şifa veririm üstüne sorunlarında kaynağını bulup çözüm yoluna gideriz görüştüğümüzde rahat ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi yok şu anda aynaya bakıyorum. bu adam bir dönem lisanslı sporcu olamaz diyorum. zaten incecik kemikli bir herifim yani. baya elim bütün bileklerim hatunlardan ince falan kas gidince böyle göbekli cin ali gibi oldum. çok sinirim bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 geçmiş olsun ving ne zaman başlıcan spora sana güzel bi diyet+ant programı çıkartalım kum torban falan varsa ki vardır büyük ihtimalle full body program çıkartırız tekmeli yumruklu :D mideye yüklenmeyen hareket düşünüyorum da yok gibi sanki ya akşam salona gidince hocama falan da bi sorayım var mı yapılabilcek hareket diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kum torbam yok izmirdeyim şu anda kirada oturuyorum istanbula döndüğümde işte ancak başlayacağım o durumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya hiç bi zaman çok kaslı falan bir adam olmadım ama buda nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Foto plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 boşver abi sıkma canını ya bende geçen sene ameliyat olmuştum baya küçüldüm antreman yapamamaktan hemen toparlıyo vucut başlayınca şimdilik tek yapabilceğin saglıklı beslenme gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Esh said: Foto plz al tatlım. çok hızlı kilo alıp vermek zaten çatlak dolu tüm vücut göbeğimin etrafındaki simit falan muhteşem. zaten görüldüğü üzre kastan zerre kalmamış yağlı bir adam oldum. abi kollarımın bu kadar incelmesi hiç hoş değil gerçekten. DİKKAT KILLI neyse motivasyon olur bu bana. gelecek kasımda falan tekrar koyarım resim bakalım neler olacak. bir istanbula döneyim düzenimi falan kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Cok sikintili deil ki vucut, duzgun bir rejimle biraz daha yag yaktin mi bu is tamam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Kolları hafif ağırlıkla çok tekrar çalıştırabilirsin aslında diyeceğim ama doktora sor genede. Bu arada sporu bırakma sebebin sağlık problemimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 trafik kazası. diz kapağı kaydı. üzerine okula döndüm afla. bir senede 27 ders vermem istenince ve birinden kalırsam kaydım yapılmayacağı söylenince zaten hafif yapıyordum trafik kazasından sonra maça falan çıkmamıştım hiç onuda bıraktım. işte dediğim gibi 60 kiloya düştüm bi sene içinde. sıfırladı vücut. üzerine sporsuz kilo alınca patladı hiç böyle bulk kaslı bir adam olmadım ama şu resimdeki moralimi bozuyor kollar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sen ona simit mi diyorsun yahu çok birşey yok eritirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 amma ağlamışın lan ben de bi şey sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 arkadaşlar belimde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 harbiden çok abartacak kötü bir durum yok, ama tabi önceki halin çok çok iyiyse bu halini sıkıntı etmen normal olabilir önceki halini de görmek lazım attan inip eşşeğe binmek gibi bi durumsa başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 önceki halimde yine ince bi adamdım öle hiç bulk olmadım işte ama düzgün duruyodu abi. 4pack vardı kollarım bunun iki katıydı falan. belim incecikti gibi. omuzlarım falan vardı bi derece ama yapı itibariyle zaten kemiklerden anlaşılıyor ince adamım yani kız bileği falan var. çok anlaşılmıyor ama şu halim en sevdiğim halimdi. gerçi burda da kolum ince gibi görünüyor hareket halindeyken bulamadım başka foto. ama orda baya şu anki kolumun iki katı das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sana enerji basıcam. spor yapabilmeye başladıktan sonra da 3 ayda eski haline dönersin. önce sağlık ve denge sonra şekil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya şimdi pembe teskereyi okudum diğer topikte üzerine gelip enerji basıcam diyosun. ben...öyle değilim. ama öyle arkadaşlarımda var. eheh eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 benim bildiğim noyzura bastığı enerjiyi geri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aaaaaaaaaaaahahahaha abi işte böle kelimeler kullanırsan benide zan altında bıraktın şimdi. durduk yere adamın enerjisini geri adama veren adam oldum. şurda spor konuşuyoruz diet konuşuyoruz durduk yere şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bastırt gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bakın çok güzel bir fikrim var o sana enerjisni vercek sen ona kendi enerjini üçgen.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sonra ikimiz o enerjiyi sana vereceğiz. üçgene üçüncü sen oldun. durduk yere bulaştırdın kendini. eşkenarın tabanı olursun böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok korkma için rahat olsun ben de eşcinsel değilim ama bir salon dolusu psikiyatrist ve psikoloğu manipüle etmek benim için çocuk oyuncağı. Dokunmayacağım sana tensel temas olmayacak sadece enerji vericem ve geri de almıcam hepsi sende kalıcak. bu esnada konuyu sulandırmayın pls bugünkü spor programımı girmedim daha dünkü bacak çalışmalarından özellikle squat ve leg presslerden ötürü bugün götüm götüm geziyorum. sadece wint tsun antremanına gidicem 7de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar