Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hayalin peşinde(8pack) - kişisel meydan okuma topiki

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Finklorpeyniri said:

bana spor yasak lan salonda çalışmam yasak şubattan beri.

zaten kik boksu bıraktıktan sonra 86 kilodan 60 kiloya düştüm. boy 1.82.

vücut sıfırladı kası falanda. şimdi ıkına sıkıla kilo almaya çalışıyodum aldım bu seferde çok aldım 84 oldum ve sporsuz kilo aldım.

şimdi düz kilo veriyorum 3 haftada 74'e düştüm. iyice minnacık kaldı kolumda kas yok lan. omzum falan yok hiç sıfır.

çok ciddi mide problemleri çekiyorum o yüzden abdomene baskı uygulayacak herhangi bir hareket yasak. e bu seferde kol omuz gelişmiyor arkadaş.

NAAABMAM lazım öneri verin. yaz ortası gibi mide kapakçığı takılacak ondan sonra 1 ay falan dinlenme müddeti olması gerekiyor sanırım sonra komple girip bir dönemki halime yaklaşmaya çalışacağım.

makinist için kilo verip geri alamayan kırişçan beyıl gibiyim. lisanslı sporcudan simit osman olmak tiksindiriyor gerçekten

fink ben sana şifa veririm üstüne sorunlarında kaynağını bulup çözüm yoluna gideriz görüştüğümüzde rahat ol ;)
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ving ne zaman başlıcan spora sana güzel bi diyet+ant programı çıkartalım kum torban falan varsa ki vardır büyük ihtimalle full body program çıkartırız tekmeli yumruklu :D
mideye yüklenmeyen hareket düşünüyorum da yok gibi sanki ya akşam salona gidince hocama falan da bi sorayım var mı yapılabilcek hareket diye
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Foto plz

al tatlım.
çok hızlı kilo alıp vermek zaten çatlak dolu tüm vücut
göbeğimin etrafındaki simit falan muhteşem.
zaten görüldüğü üzre kastan zerre kalmamış yağlı bir adam oldum.
abi kollarımın bu kadar incelmesi hiç hoş değil gerçekten.

DİKKAT KILLI

neyse motivasyon olur bu bana. gelecek kasımda falan tekrar koyarım resim bakalım neler olacak. bir istanbula döneyim düzenimi falan kurayım
Sosyal ağlarda paylaş

trafik kazası. diz kapağı kaydı. üzerine okula döndüm afla.
bir senede 27 ders vermem istenince ve birinden kalırsam kaydım yapılmayacağı söylenince zaten hafif yapıyordum trafik kazasından sonra maça falan çıkmamıştım hiç onuda bıraktım.

işte dediğim gibi 60 kiloya düştüm bi sene içinde. sıfırladı vücut. üzerine sporsuz kilo alınca patladı

hiç böyle bulk kaslı bir adam olmadım ama şu resimdeki moralimi bozuyor kollar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

önceki halimde yine ince bi adamdım öle hiç bulk olmadım işte ama düzgün duruyodu abi. 4pack vardı kollarım bunun iki katıydı falan. belim incecikti gibi. omuzlarım falan vardı bi derece

ama yapı itibariyle zaten kemiklerden anlaşılıyor ince adamım yani kız bileği falan var.

çok anlaşılmıyor ama şu halim en sevdiğim halimdi. gerçi burda da kolum ince gibi görünüyor hareket halindeyken bulamadım başka foto. ama orda baya şu anki kolumun iki katı

das

Sosyal ağlarda paylaş

yok korkma için rahat olsun ben de eşcinsel değilim ama bir salon dolusu psikiyatrist ve psikoloğu manipüle etmek benim için çocuk oyuncağı.

Dokunmayacağım sana tensel temas olmayacak sadece enerji vericem ve geri de almıcam hepsi sende kalıcak.

bu esnada konuyu sulandırmayın pls bugünkü spor programımı girmedim daha dünkü bacak çalışmalarından özellikle squat ve leg presslerden ötürü bugün götüm götüm geziyorum. sadece wint tsun antremanına gidicem 7de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...