Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 süperdi yaa...özellikle didem erol ve oynaklar delirtti.. bi de medya arkası çok yordu dağıttı resmen beni...cidden soyunup kaçmak istedim..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Nukem_Verite, 28 Kasım 2004 03:06 tarihinde demiş ki: kol gibi kısmı çok komikti.. kesinlikle tam tersini düşünüyorum...kanım dondu[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 o sevtugla yanindaki herif cok komikkk :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 komiklerdi de şu medya arkası tüketti beni...ya biz nereye gidiyoruz..nasıl bi ülke oldu burası...kadın çıkıyor televizyona "bana koca lazım" diyo...delirmemek elde değil..bu nasıl bir ahlaki çöküntüdür...ve bunu bize söyleyenin bir eğlence programı olması ne acıdır...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kol gibi muabbeti sansursuzmuydu?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 canli yayinda ne gibi bir sansur olabilir?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sevtuglu nagmeler i izliycem artik. o derece =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 o kol gibi olayi medya arkasinda gosterilmis elvyn flashtvde gecen hafta olan bi olay aslinda yani. o bakimdan soruyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 uyuya kaldım kaçırdım ya off[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kol gibi *biiippp* ehueh[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eğlence açısından dop dolu yine harika bir program oldu dün geceki Zaga Konuklar olsun, oynaklar olsun:P gayet iiyiydi yani... Yine Okan Bayülgen'e hak vermemek imkansızdı o medya arkadasındaki görütüleri görünce. o Nasıl bır programdı oyle ya Aile arasındaki konuşmalar küfürler vs Bunları izlettiren tv ve tv programı... Gerçekten soyunup kaçmak istiyorum bazen bunları gorunce bende.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Zagayla ayni saatte atvde a takimi vardi off off rezaletti ,sukur medya arkasinda o yoktu savas ayin bu kadar seviyesiz birisi oldugunu bilmiyodum atilla tas kadarda yuzsuz birisi yoktur ayrica [Bu mesaj ExhaulteD tarafından 28 Kasım 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Güseldi valla :)[signature][hline]- İngilizlerin çok ünlü bi lafı vardır bilirmisin? - Neymiş o? - FUCK YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 neden soyunup kaciosunuz? kendinize yakisani giyip kacin[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Abi dun televizyon tarhinin kombolarından biri gerçekleşti . Bi tarafta manyaklar ordusu ZAGA . Diğer tarafta Eziğin en önde gidenleri insan ziyanı atilla taş ve savaş ay . Zaga zaten ayrı bi komiktide ben o savaş ayda altına kaçırdım gülmekten :lol: hayatımda izlediğim en komik programlardan biri bauhahahHAHhahahHA halende guluyom İnsan ziyanı atilla daş[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Kasım 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 atilla taş hala yaşıyor mu ya?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kol gibi muhabbetine neden sansur koysunlarki bence sansuru gerektiren bir olay yok cunku gecenin 2 sindi yayinlaniyor program :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kol gibi muhabbeti çok berbattı. keşke göstermeseydi zaga'da. Bide alev isimli hatunun canlı performansını beğendim ben gerçi şarkıyı söyleyemesede sağa sola hopluyodu gaza geldim :-P[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 En son söylediği sweet lullaby (ben öyle duydum) çok güzel şarkıydı. İlki de güzeldi ayrıca :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Ferrero, 28 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki: kol gibi muhabbeti çok berbattı. keşke göstermeseydi zaga'da. o nu göstermeden önce Okan Bayulgen bi acıklama yaptı orda dıkkat etmedın sanırım Boyle rezıl boyle gerızekalı programı yapan ınsanlarla dovusmek ıstıyorum ben dedi. Gereken her türlü lafıda söyledi Sora o görüntüleri izleyince herkes boşa konuşmadıgını anlamıştır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Valla ben bu seferki zagayı sevmedım, Yılalrdır zagadır televızyon cocugudur ızledım durdum adamı, bu prg en kotu performanslarından bırıydı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kol gibi olayını canlı yayındayken izledim :D rastgele denk geldi de zaga varken bi de savas ay vardı o sıra da atilla taş vardı adam zır zır bagırıyodu baktım gozunden bi gram yaş gelmiyo pıssss dedim zie yane YALANNNN!!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 atilla taş napmış ki gündemden uzak kalmışıs bak :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 http://www.alevmusic.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tekrarı yok mu bu programın ya? :( kaçırdığıma üzüldüm bunları okuyunca[signature][hline]mono - life in mono [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Kasım 2004 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar