Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZAGA 27/11/2004

Mantar136

Öne çıkan mesajlar

komiklerdi de şu medya arkası tüketti beni...ya biz nereye gidiyoruz..nasıl bi ülke oldu burası...kadın çıkıyor televizyona "bana koca lazım" diyo...delirmemek elde değil..bu nasıl bir ahlaki çöküntüdür...ve bunu bize söyleyenin bir eğlence programı olması ne acıdır...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlence açısından dop dolu yine harika bir program oldu dün geceki Zaga

Konuklar olsun, oynaklar olsun:P gayet iiyiydi yani...

Yine Okan Bayülgen'e hak vermemek imkansızdı o medya arkadasındaki görütüleri görünce.

o Nasıl bır programdı oyle ya Aile arasındaki konuşmalar küfürler vs Bunları izlettiren tv ve tv programı... Gerçekten soyunup kaçmak istiyorum bazen bunları gorunce bende.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi dun televizyon tarhinin kombolarından biri gerçekleşti . Bi tarafta manyaklar ordusu ZAGA . Diğer tarafta Eziğin en önde gidenleri insan ziyanı atilla taş ve savaş ay .

Zaga zaten ayrı bi komiktide ben o savaş ayda altına kaçırdım gülmekten :lol: hayatımda izlediğim en komik programlardan biri bauhahahHAHhahahHA halende guluyom

İnsan ziyanı atilla daş[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Kasım 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kol gibi muhabbeti çok berbattı. keşke göstermeseydi zaga'da. Bide alev isimli hatunun canlı performansını beğendim ben gerçi şarkıyı söyleyemesede sağa sola hopluyodu gaza geldim :-P[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 28 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
kol gibi muhabbeti çok berbattı. keşke göstermeseydi zaga'da.

o nu göstermeden önce Okan Bayulgen bi acıklama yaptı orda dıkkat etmedın sanırım

Boyle rezıl boyle gerızekalı programı yapan ınsanlarla dovusmek ıstıyorum ben dedi. Gereken her türlü lafıda söyledi

Sora o görüntüleri izleyince herkes boşa konuşmadıgını anlamıştır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Kol gibi olayını canlı yayındayken izledim :D rastgele denk geldi de
zaga varken bi de savas ay vardı o sıra da atilla taş vardı
adam zır zır bagırıyodu baktım gozunden bi gram yaş gelmiyo
pıssss dedim zie yane YALANNNN!!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...