aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BiTcH_oFBaT said: Kaspar said: siteden alıntı: said: Dikkatinize! Saat 00:00-6:30 arasındaki saat ve tarihler şu şekilde anlaşılmalıdır: bahsi geçen sanatçı veya grup altında yazan tarihi bir sonraki güne bağlayan gece sahne alacaktır. Örnek: The Prodigy 8 Eylül Pazar tarihini 9 Eylül Pazartesi’ye bağlayan gece sahne alacaktır. yani pazar günü ve geceki program akmış gitmiş. bu kadar geç neden açıkladılar şunu acep :) Neyse zaten iki gün kampsız gidelim diye gazladı arkadaş beni. Pzt izin alıcam, başka türlü olmaz. of ne kadar kibarcıksın ya, ben pazar gece yarısı 4'de evde olacam 7 de otobüse binip 4 saat daha yol gidip işe varacam öglende, pzrtsi izn alym bn en iiisi :(:(::(:( hanım evlatları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 özürlü herifler, daha saat açıklamayı bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aente said: BiTcH_oFBaT said: Kaspar said: siteden alıntı: said: Dikkatinize! Saat 00:00-6:30 arasındaki saat ve tarihler şu şekilde anlaşılmalıdır: bahsi geçen sanatçı veya grup altında yazan tarihi bir sonraki güne bağlayan gece sahne alacaktır. Örnek: The Prodigy 8 Eylül Pazar tarihini 9 Eylül Pazartesi’ye bağlayan gece sahne alacaktır. yani pazar günü ve geceki program akmış gitmiş. bu kadar geç neden açıkladılar şunu acep :) Neyse zaten iki gün kampsız gidelim diye gazladı arkadaş beni. Pzt izin alıcam, başka türlü olmaz. of ne kadar kibarcıksın ya, ben pazar gece yarısı 4'de evde olacam 7 de otobüse binip 4 saat daha yol gidip işe varacam öglende, pzrtsi izn alym bn en iiisi :(:(::(:( hanım evlatları ya. gerizekalı o 3 gün izinliyim ben. seni orada döverim olay çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gelenler öm atsın, buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bazar günü gitsem mi acaba ya bilet bulabilir miyim bu saatten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 gelenler pm me ordayız bu aksamdan itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Pazar icin bilet isteyen varsa, sevgilisinden bacisindan ayri dusen varsa pm atsin. Ogleden sonra 3 gibi cevahir yakinlarinda teslim edebilirim 1 bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 5 gibi oralardayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 darkwingduck said: Pazar icin bilet isteyen varsa, sevgilisinden bacisindan ayri dusen varsa pm atsin. Ogleden sonra 3 gibi cevahir yakinlarinda teslim edebilirim 1 bilet Son cagri. Bilet beles bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 cezbedici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 arkadaşın araba ile gititk yoldan insanları toplaya toplaya 2 de evden çıkmıştım göztepeden, bir ataşehirden bi de bahçelievlerden insan aldık. 6.30 da vardım rock n coke a, koştum hemen 7 de everything everything izledim. o bitti, 1 saat rock n coke kartı için sıra bekledim. o bitti 1 bira alayım die sıra bekledim POS makineleri çalışmıyor diye herkese 1 er bira verdiler beleş. DAha fazla alamıyormuşsun. ve bu düzelmedi gece boyunca sıraya girip baya bkeleyip sadece 1 bira alıp çıktım. Ne kafam iyi ne oldu bişey. Arctic monkeys güzeldi. Ama ömrüm sıra beklemekle geçti şu festivalde. 2 de yola çıktım eve dönmek üzere 4.30 da geldim. bugün gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum. Unutmuşum ben galiba rock n coke un ne kadar işkence olabileceğini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sparkcaster said: cezbedici Böbrek toplamıyorum ahah. hakkaten isteyen varsa random birine de faydam olsun amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 cuma cumartesi takıldım bugün artık eve döndüm. akşama belki giderim tekrar... ama sırasıydı tuvaletiydi bilmemnesiydi baydı biraz. kartımda fazladan 100 lira kaldı başka yerlerde geçiyodur işallah... yaşlanmışız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 başka yerde geçiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Var mi satilik bilet? 2 bilet lazim bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 darkwingduck said: Sparkcaster said: cezbedici Böbrek toplamıyorum ahah. hakkaten isteyen varsa random birine de faydam olsun amaç. Sipeysil tenks darkwingduck cok fazla guzeldi pazar aksami , Karsilik olarak dusunme ama dis temizligi alan yaptirmayi dusunursen bana gel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kanal yaptıramıyo mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Onu da yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 peki ya 20lik çektirsem? :( ya implant? şaka bi yana eğlendiyseniz sorun yok. dişle alakalı bir durum olduğunda ilk adresim olacaksınız copry hanım şüpheniz olmasın ps: böbrekler için sağolun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 elesso said: cuma cumartesi takıldım bugün artık eve döndüm. akşama belki giderim tekrar... ama sırasıydı tuvaletiydi bilmemnesiydi baydı biraz. kartımda fazladan 100 lira kaldı başka yerlerde geçiyodur işallah... yaşlanmışız arkadaş VIP tuvaletleri gayet iyiydi bence. If you know what I mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Cumartesi yol eziyeti, kart eziyeti, sıra bekleme eziyeti bezdirdi. Pazar ise gayet pürüssüz ve keyifliydi. Camiryo sayesinde gözlerim lazerle tedavi oldu, artık gözlük kullanmıyorum. Tişikkirlir camirakuy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 vayyy rock n coke'a gidiliyor bir mesaj bile atılmıyor, hayırsız herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 elesso said: cuma cumartesi takıldım bugün artık eve döndüm. akşama belki giderim tekrar... ama sırasıydı tuvaletiydi bilmemnesiydi baydı biraz. kartımda fazladan 100 lira kaldı başka yerlerde geçiyodur işallah... yaşlanmışız arkadaş Garanti said: Festival sonrasında kartınızın üzerinde kalan tutarı 31 Aralık 2013 tarihine kadar tüm MasterCard logolu ve Garanti POS cihazı bulunan mağazalarda alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Rock’n Coke Card festivalde olduğu gibi festival sonrasında da şifresi kartın son dört hanesi olacak şekilde çalışmaktadır ve yalnızca Garanti POS cihazlarında geçerlidir. Başka banka POS cihazlarında çalışmaz. Alışveriş yapılan mağazada lütfen kartın Garanti POS cihazından geçirilmesini talep ediniz. http://www.paracard.com.tr/destek/rockn-coke-card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/145914/tarik-mengucun-hakkaten-rockn-cokea-katilmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 günün anlatımları: http://sahiciaraba.com/2013/09/11/rockn-coke-2013/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar