diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 frances said: Mrb, gördügüm kadariyla ing. cogunlukta konusuluyor bu güzel ancak benim 3. dilim var arada katabilirim, fransız kalmayın sonra hihhih sosyal mesaj mı vermiş? social message to the give to the we? komel depaldu cxasd (fransızca bu) Alıntıla
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 imamizer said: Bir Yorum yazmak için emin olacaktır. Ama kimse herkese sağlık alabilirsiniz. Couture nefret, bazen sadece futbol biraz, bir araba ya da büyük. Yolculuk önce büyük ya da büyük bir depo Uzantıları ekleyin. Vay be, bir fatura çok ve Çin'in kapısı azaltmak ne de istiyorum. işte bundan bahsediyorumzz :) Alıntıla
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Çok güldüm lan bu konuyu okurken, Allah iyiliğinizi vermesin e mi ? Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 SéLaM qhardhéşiM h0şqéLdhiN, qüzéL vhaqhit qéçirirshiN iNşaLLah qhéNqhsh Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bunu da koyim dinlersin arada bi. http://www.youtube.com/watch?v=Y-CqlJtRVlE Alıntıla
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bir balanar bir balanara gel beraber balanar dükkanı açalım demiş Alıntıla
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kofi annan istanbul Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 birlesmis milletler sekreterligi ne zordur ya, o kadar millletin telefonuna bak, kahvesini getir, hepsinin derdi ayri, adeti ayri, kulturu baska. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aquila said: birlesmis milletler sekreterligi ne zordur ya, o kadar millletin telefonuna bak, kahvesini getir, hepsinin derdi ayri, adeti ayri, kulturu baska. bm başkanın tacizlerini saymamışsın." sarı dosyayı al gel odamda inceleyelim " durumları. mutlak bir adanmışlık gerektiren meslek. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.