Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

aysal kesinlikle haklı.hani bugün terim kovulsa yeridir.sen git benim büyük projelerim var de sürekli artist artist kelimeler kullan sonrada git tff ile görüş.

fatih terim bir kez daha ne kadar yüzsüz olduğunu gösterdi.eğer taraftar baskısından korkmasa eminim bugun bırakıp gider takımı
Sosyal ağlarda paylaş

RTE falan filan yaptıysa , Aysal birşey diyemiyordur, iş adamı sonuçta. Bi de kimse değiştirilemez değildir tribi var ya kendisinin, bu sene FT hem milli takım hem GS başında olsun , karşılığında TFF'den birşeyler alalım, zaten büyük ihtimalle şampiyon oluruz , seneye de kendi istediğim bir adamı getiririm , win-win-win diyordur belki de :P .FT ben istemiyorum demeli bence burada
Sosyal ağlarda paylaş

Aysal çok açık arkasından iş çevriliyor olarak görüyor olayı. FT de sever böyle bulunmaz hint kumaşı davranışlarını. Egosu malum. Bir taraf alttan almaz ise bu sene FT nin son senesi olur.

Aysal da takımda kalsın diye aşırı ısrar edecek bir başkan değil. Yolun açık olsun der kariyerli bir yabancı hoca getirir TD olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Görüşme bitti başganla Fatih Terim arasındaki. Galatasaray'da kalıyor Terim, sezon sonu sözleşmesi uzatılıyor, milli takımda sadece 4 maç takımı yönetecek, Mayıs'a kadar da danışmanlık verecek. Bu. Ha ama kazara Dünya Kupasına kalırsak Terim bu fırsatı kaçırmaz, aslolan Galatasaray dese de bilinçaltında aslolan Fatih Terim egosu her zaman. Ki doğal

Lütfi Arıboğan olaylarından sonra kaybolan Federasyon lobimiz için de iyi bir şans bu, kıyak isteyen yok zaten gölge etmesinler yeter.

edit: ahahah TFF kabul etmemiş 4 maçlık olayı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...