Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

şu maçta abdullah avcı olsa 4-5'ten az atacagımıza inananlar var yani öyle mi..

1996'da kurulan ve oynadıgı tüm maclarda toplam 3 galibiyet alan, grupta hiç gol atamayan 17 tane yiyen(bize gelene kadar) bir takımı yendik diye bu kadar havalara girdik yani..

işte sorun bu, baskette de futbolda da. cok cabuk gaza gelip kendimizi 1 numara, en büyük görüyoruz, bırak FT'yi avcı'yı ben olsam milli takımın başında 3'ten az atmazdık dün gece
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

puan eşitliğinde 2li averaja bakılmıyor mu ?

salı günkü maça bağlı olarak çıkabilir herhalde.

Fifa genel averaja bakıyormuş,bide bizim grupta son sıradaki takımla oynanan maçlar dereceye girmiyormuş.romanya ile aramızda 3 gol fark var imiş.adamlara orda 7 8 tane atmamız gerekiyor ki gelecek maçlardan fark kapanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

biz estonya ve hollanda ile oynayacaz

onlar andora ve estonya ve estonya ile içerde oynayacaklar.

3 atar isek berabere 4 atsak +1 öne geçeriz.estonya ile orada oynuyoruz adamlara 1 atsak kafi ki zor maç olacak.son maç içeride hollanda ile onlara 1 atarız en fazla.taş patlasa 3-0 yensek romanya yı gelecek maçlardan +2 averaj çıkartırız yani

adamlar içeride estonya ya rahat 4 tane atarlar.ondan orada çok atmamız gerek adamlara.

3 kere editleyince toparladım dasfaf
Sosyal ağlarda paylaş

Macaristan 5 Romanya 4 Türkiye 7 atmış Andorra ya.

Andorra yı çıkartırsak hepsinden
Hollanda +15
Romanya -1
Türkiye -2
Macaristan -3
averaj oluyorlar.

Macaristan ın bir yerde puan kaybedeceğini varsayarak Romanya ya odaklanıyorum. Salı günü 1-0 yensek Romanya ile averajlar eşitleniyor puanlarda. Romanya Estonya maçında Türkiye nin Estonya ve Hollanda maçından daha fazla gol atması gerekiyor çıkması için. Tüm maçları kazanma üzerine kuruyorum. Son 2 maçta Flaş bi beraberlik Romanya nın veya Türkiye nin sonu demek
Sosyal ağlarda paylaş

macaristan bizle maçı yok.hollanda ya yenilirse zaten averaj muhabbeti olmuyor bizle.berabere kalır ise o zaman averaj girer devreye ama geçeriz onları averajda.

netice de bizim romanya ya en az 3 tane atmamız gerek ki diğer maçlara daha umutla bakalım.estonya maçında artık orada 4 tane falan atar isek hollanda maçında arap atı gibi geriden gelip son düzlükte geçebiliriz romenları.çünkü onlar andro ile oynayacak yani averaj alamayacaklar biz ise estonya ve hollanda ile oynayacaz averaj alma şansımız var.

vay arkadaş 1 sayfa önce yaş diyordum hesap kitap yapınca şans oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...