Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkez gerçekte olmak istediği mesleğini yazsın bakiim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa eft..jet pilotu super yaa..cok guzel..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
said:
somebody, 29 Kasım 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
büyük bir gazetede köşe yazarı olmak isterdim. ama belli bir konuda deil,her konuda istediğim zaman yazabileyim.

"Hıncal Uluç olmalıydım ben" diyosun yani :)
Mesaj tarihi:
arkeolog..doktor*ki zaten oldum*dunyanin en hizli internet aginda yonetici.eski caglarda bir tuccar.kole sahibi*kolelige karsiyim ama denemek eglenceli olabilirdi*

sayki sevki ve ama sadece denemek uzun boyutlu cok sikici olabilecek isler onlar..
Mesaj tarihi:
70 yaşıma geldiğimde bana sorulacak her soru için küçükte olsa bi cevap bulabileceğim bi meslek olsun isterdim böyle bişi bilen var mı :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
Sn Cornelius sanırım o ataşelik olabılır yada uluslar arasında herhangı bır bolum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
ilgine teşekkür ederim fakat bi gün torun gelip dedeeee benim şuram ağrıyo dediğinde şu yüzden olmuştur yavrum şunu yap geçer diyebilecek miyim :) (not:bilmiyorum ben mi manyağım)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!

[Bu mesaj Cornelius tarafından 29 Kasım 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kendinizi yetiştiriz tarzınıza da bağlı bir olay bu ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
puzzles, 29 Kasım 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
kucuklugumde bulut olmak 1st1odum b1 meslek oalrakk..:)ve s1md1 1sted1g1m meslekte puzzles klubu acmak..

Ben bunu anlayamadım sonunu değil başlangıcta dediğinizi..
Açıklarsanız sevinirim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
guzel konu.. insani bi sure hayal dunyasina itiyo :)
bi suru sey olmak isterdim;
muzisyen,
arastirma tipi alanlarda bi is yapan fizikci,
ekonomist ,
yonetici,
programci.

son 2si konusunda ciddi calismalarim var belki azmedersem ilkinide basaririm.
japon saglamasi diye bisi vardi ona gore bunlari yaparsam hayatim konusunda basariliyim diyebilicem :P[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
Armatör[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
puzzles, 29 Kasım 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
kucuklugumde bulut olmak 1st1odum b1 meslek oalrakk..:)ve s1md1 1sted1g1m meslekte puzzles klubu acmak..

bende traş olmak istiyordum küçükken sonra değiştirdim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...