sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Pilot olmak isterim :) acikcasi[signature][hline]Boş kafa mezara
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aa eft..jet pilotu super yaa..cok guzel..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkeolog[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: somebody, 29 Kasım 2004 01:39 tarihinde demiş ki: büyük bir gazetede köşe yazarı olmak isterdim. ama belli bir konuda deil,her konuda istediğim zaman yazabileyim. "Hıncal Uluç olmalıydım ben" diyosun yani :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Özel Tim Keskin Nişancı[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 programcı veya uçak pilotu :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İş adamı[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkeolog..doktor*ki zaten oldum*dunyanin en hizli internet aginda yonetici.eski caglarda bir tuccar.kole sahibi*kolelige karsiyim ama denemek eglenceli olabilirdi* sayki sevki ve ama sadece denemek uzun boyutlu cok sikici olabilecek isler onlar..
puzzles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kucuklugumde bulut olmak 1st1odum b1 meslek oalrakk..:)ve s1md1 1sted1g1m meslekte puzzles klubu acmak..
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bilgisayar alanındaki her mesleki yapmak isterdim.Hoş bilgisayar programcılığında okuyorum :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 70 yaşıma geldiğimde bana sorulacak her soru için küçükte olsa bi cevap bulabileceğim bi meslek olsun isterdim böyle bişi bilen var mı :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sn Cornelius sanırım o ataşelik olabılır yada uluslar arasında herhangı bır bolum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ilgine teşekkür ederim fakat bi gün torun gelip dedeeee benim şuram ağrıyo dediğinde şu yüzden olmuştur yavrum şunu yap geçer diyebilecek miyim :) (not:bilmiyorum ben mi manyağım)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! [Bu mesaj Cornelius tarafından 29 Kasım 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kendinizi yetiştiriz tarzınıza da bağlı bir olay bu ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: puzzles, 29 Kasım 2004 10:37 tarihinde demiş ki: kucuklugumde bulut olmak 1st1odum b1 meslek oalrakk..:)ve s1md1 1sted1g1m meslekte puzzles klubu acmak.. Ben bunu anlayamadım sonunu değil başlangıcta dediğinizi.. Açıklarsanız sevinirim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 guzel konu.. insani bi sure hayal dunyasina itiyo :) bi suru sey olmak isterdim; muzisyen, arastirma tipi alanlarda bi is yapan fizikci, ekonomist , yonetici, programci. son 2si konusunda ciddi calismalarim var belki azmedersem ilkinide basaririm. japon saglamasi diye bisi vardi ona gore bunlari yaparsam hayatim konusunda basariliyim diyebilicem :P[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Armatör[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dj veya aşçı[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: puzzles, 29 Kasım 2004 10:37 tarihinde demiş ki: kucuklugumde bulut olmak 1st1odum b1 meslek oalrakk..:)ve s1md1 1sted1g1m meslekte puzzles klubu acmak.. bende traş olmak istiyordum küçükken sonra değiştirdim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 inş. müh.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eczacı[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ralli pilotu[signature][hline]i love this game! tractor pulling
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gezgin araştirmaci gazeteci. haberci gibi :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Öne çıkan mesajlar