BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bi de 126 liralık forma ile 95 liralık forma arasında ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 31 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aahhaahshaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 biri taraftar forması öbürü normal forma. ayrıca dsmart illetinden kurtulduğumuz için teşekkürler tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 muhteşem yüzyılı yedirmeyiz madem şifresiz fener oynasın bari bu sezon sonraki sezon 3 yıl banlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Digiye de el koysun TMSF, TRT yayınlasın lig maçlarını ohh mis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Zep said: Bugun malaga maci mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 https://www.google.com.tr/search?q=bugun+malaga+ma%C3%A7%C4%B1+var+m%C4%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&gws_rd=cr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 E hangi TV vericek maçları ? Kesin bir karar mı , teklif mi yoksa o RTÜK haberi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 d smart veriyor malaga maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 BabacumMostors said: bi de 126 liralık forma ile 95 liralık forma arasında ne fark var?tasarımda ufak farklılıklar var, bazı detaylar taraftar formalarına konmuyo. esas fark malzemede ama, en azından geçen senekilerin kumaşı baya bi farklıydı. taraftar forması daha bi klasik forma kumaşı, ötekiler daha kaliteli. gsstoreun sitesindeki resimlerden filan anlarsın zaten farkları genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 souldarkorn said: d smart veriyor malaga maçını. Yok ben üstteki haberi görerek CL maçları için dedim, geçen sene az tv den izlicm diye cnm cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 avrupa kupa maçları şifresiz olacak. sanırım kanal d falan verir artık maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yeni evde smart yok. hakkaten ne işkence çektim. git dışarda izle. mekanlar dolu hep millet 1 hafta önceden rezervasyon yapıyor. arkalardan maç izlemeyi de sevmem hiç.olmadı gel evde link kovala. bari ligtv alsın komple ne var ne yok. bi tane şeye bayılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Buna göre yeni sezonda Felipe Melo 3, Albert Riera 7, Wesley Sneijder 10, Didier Drogba ise 11 numarayı giyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 forgiver said: 1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar. rtük şifresiz yayınlancka dmeiş d-smart gg Şu bir tekliftir, düşünülüyordur, inceleniyordur ve olmayacaktır. Umarım yanılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sabonis said: forgiver said: 1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar. rtük şifresiz yayınlancka dmeiş d-smart gg hell yeah! yamuk falan yok di mi, kaynak neresi :D ama olması gereken bu zaten ya. kendi ülkenin avrupa maçını şifreli vermek nedir ya. baştan beri yanlış olduğunu söylüyoruz. sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kondu mu bilmiyorum da o kırmızı forma şurda biraz daha güzel gözüktü gözüme ayrıca ben şu sneijderin giydiği sarı antreaman eşofmanını istiyorum lan onlar store da satılmıyor galiba. beyazı da çok güzeldi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Burak ı transfer edecekler dedikodularından iyi ekmek çıkıyor sanırım bu sene. 25 diyebilirlermiş Cavani'yi 64 milyon euro'ya satarak kasasını parayla dolduran Napoli, G.Saray'ın süper golcüsü için önce 20 milyon euro önerecek, gerekirse 25 milyon euro'ya kadar çıkacak http://www.siyahgazete.com/napoli-burak-icin-cildirdi-12548h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Red said: kondu mu bilmiyorum da o kırmızı forma şurda biraz daha güzel gözüktü gözüme ayrıca ben şu sneijderin giydiği sarı antreaman eşofmanını istiyorum lan onlar store da satılmıyor galiba. beyazı da çok güzeldi onun. aha buldum süper lanbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eşofman ve antrenman formaları da baya iyiymiş. bir sürü şeyi beğendim. ama fiyatlar falan yüksek. geçen sene antrenmanda giyilen tişörtler 75 tl filandı yanlış hatırlamıyosam. bu senekiler 95 tl olarak çıkmışlar fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya o eşofmanın beyazı var işte. onu koymadılar hiç store'a. o çok daha kraldı. sahaya çıkmadan hemen önce giydiklerini diyorum. onu satmıyorlar ibinolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Süper Lig Devler ligi Türkiye Kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bugun mac kacta beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar