Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada yaşanır mı?

kavurma

Öne çıkan mesajlar

neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor.

peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

başkan ankara izmirden güzel deil, iklimi yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve AYAZ!
ha ulaşım izmirden biraz daha iyi
insanı izmirden biraz daha hırt
memur şehri, tc nin başkenti (ankara emniyet gerisini s.et)
bunların dışında gece hayatı kumar ne aradığını söle ona göre feedback verelim
ama izmir > ank
25 yıldır ankaradayım
Sosyal ağlarda paylaş

yaw hırtdan kstım cahil delüüaanliiyim aya
racon falan o tür muabetler
burdaki tipler bi istanbul p1çi deil ve izmirdeki genislikte yok ama doğulu gibide deiller
typical memur
gelirsen (önce)tiksincen tipler angara havası takılan sincanlı dikmenLee bebeler
(sonra) yava$ yava$ benimsicen.. bi bakmısın pavyonlarda apaçi gibi dansedion dsfgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu insan demiş zaten Ankara'da mekan değil mekana gittiğin insanlar önemli çünkü bi saatten sonra sadece insanlar kalıyor, mekanlar bitiyor heuahae. Onun dışında baya süper insanlarız Ankara pati ahalisi olarak. Deniz olmayan yerde yaşayamam ben mhphmm gibi bir tribe sahipsen mümkünse gelme zaten biz istemiyoruz kar görmemiş köylüleri falan. ^_^ Eskişehir kaçamakları yapabilirsin 1.5 saat falan hızlı trenle küçük sırlar takılır dönersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...