kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 neredeyse 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve burayı kendi memleketim gibi benimsemiş vaziyetteyim, dün ankaradan transfer teklifi aldım. çalışacağım yer bulunduğum yerin üst kademesinde, ünvanım değişmese de terfi etmiş gibi bir şey olacak benim için. kafam çok karışık, ailem hiç durma git diyor arkadaşlarım izmir gibi bir yer bırakılıp ankara dağına gidilir mi diyor. peki paticik ankara hakkında ne düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis10 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 başkan ankara izmirden güzel deil, iklimi yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve AYAZ! ha ulaşım izmirden biraz daha iyi insanı izmirden biraz daha hırt memur şehri, tc nin başkenti (ankara emniyet gerisini s.et) bunların dışında gece hayatı kumar ne aradığını söle ona göre feedback verelim ama izmir > ank 25 yıldır ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1,5 sene ankarada kaldım. nefret ettim, bir daha dönmemek üzere ist'e taşındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis10 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 unuttum ankarada güzel kumru yapn yer yok boyoz hiç yok bildiğin üzere denizde yok mogan var yersen XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ilk 10 senen olsaydı çalışır derdim de yaşadığı şehir>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis10 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yeni acc post kasıym.. bi artısı izmirdeki aşırı sıcak yok klimasız uyursun nem yok yatak sırılsıklam kalkmazsın falan flan ama burda çevren yoksa gelme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 4 senedir ankaranın 80 km doğusunda yer alan bir ildeyim, bak adını bile yazmaya iğreniyorum ilk başlarda anlamamıştım, iş vs. oyalamıştı ama artık çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tanıdığın yoksa sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 izmirlilerin ve istanbulluların şehre girişini engelleyecek bir kalkan lazım ankaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 tanıdıktan kasıt arkadaş ortamıysa o kolay kurarız ortamı. teyzem, dayım ve bir çok türevde akraba da orada yaşıyor. benim çekincem maalesef insanları, birebir gözlemleme imkanım olmadı ama oradaki insanlar izmire göre sanırım biraz hırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ankarada insan yok hepsi memur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 şehirden beklentine ve yaşam tarzına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis10 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 yaw hırtdan kstım cahil delüüaanliiyim aya racon falan o tür muabetler burdaki tipler bi istanbul p1çi deil ve izmirdeki genislikte yok ama doğulu gibide deiller typical memur gelirsen (önce)tiksincen tipler angara havası takılan sincanlı dikmenLee bebeler (sonra) yava$ yava$ benimsicen.. bi bakmısın pavyonlarda apaçi gibi dansedion dsfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 cevre > sehir cevreni sekillendirebilecegine inanmiyorsan, sadece ankara degil hic bir yerde yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kafa dengi insan olduktan sonra her yerde yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 "meeeeh deniz yok burda" diyeceksin bir süre sonra izmirli olarak. 20. günde tezahür etmişti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Çoğu insan demiş zaten Ankara'da mekan değil mekana gittiğin insanlar önemli çünkü bi saatten sonra sadece insanlar kalıyor, mekanlar bitiyor heuahae. Onun dışında baya süper insanlarız Ankara pati ahalisi olarak. Deniz olmayan yerde yaşayamam ben mhphmm gibi bir tribe sahipsen mümkünse gelme zaten biz istemiyoruz kar görmemiş köylüleri falan. ^_^ Eskişehir kaçamakları yapabilirsin 1.5 saat falan hızlı trenle küçük sırlar takılır dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ankarada yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 8 yıl okudum, severim. Hala ara sıra giderim, ama yaşanır mı ? Onu yaşayana sormak lazım, öğrenciyken güzeldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 İzmir > İstanbul > ... > ... > Ankara öyle diyeyim, teklif gerçekten sana çok şey katmayacaksa bir kere daha düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gel gel http://www.yasamoykusu.com/images/person/orjinal/I__Melih_Gokcek2_yasamoykusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 18 yıl ankara'da, 5 yıldır izmir'de yaşıyorum.sen yaşayamazsın, benden sana söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 calimero said: gel gel http://www.yasamoykusu.com/images/person/orjinal/I__Melih_Gokcek2_yasamoykusu.jpg VAZGEÇTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 GELMEZSEN GELME http://www.mimdap.org/w/wp-content/uploads/2009/03/melih_gokcek.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar