Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: bu festivale giden erkeklerin %79 çoğunluğu karı kız kaldıralım diyerek gidiyor 70 TL'ye hem ot hem karı var yürüyün diyerek yola çıkıyorlar :) hani bu zamana kadar postlarını pek takmıyordum öyle alakam olmayan biriydin ama şu yazdığının uzaktan yakından alakası yok ya. Hani ben bile ultimate womanizer olarak bu festivallerde dansetmeme ve HD görsellerde kakara kikirime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şu tarz festivallerden 10 - 15 sene önce haberim olaydı iyiydi edit; cem'in yorumunu şimdi gördüm, bundan 10 sene fln önce o mantıktaki kitle çok daha azdı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: bu festivale giden erkeklerin %79 çoğunluğu karı kız kaldıralım diyerek gidiyor 70 TL'ye hem ot hem karı var yürüyün diyerek yola çıkıyorlar :) evet ben bu sebeple gidiyorum. güzel bir sebep benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahsduuhadua ya aquila said: Noyzura said: O peyoteler kolay yetismiyor saygılı ol bu got daha zor yetisiyo birader. Masakari said: http://www.youtube.com/watch?v=jOA7-r9mSOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 giden karı kız kaldıralım diye gidiyo, festivali yapanlar da millet gelsin karı kız kaldırsın diye yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 erkek de kaldırılıyo dolaylı yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: cempostaci said: bu festivale giden erkeklerin %79 çoğunluğu karı kız kaldıralım diyerek gidiyor 70 TL'ye hem ot hem karı var yürüyün diyerek yola çıkıyorlar :) hani bu zamana kadar postlarını pek takmıyordum öyle alakam olmayan biriydin ama şu yazdığının uzaktan yakından alakası yok ya. Hani ben bile ultimate womanizer olarak bu festivallerde dansetmeme ve HD görsellerde kakara kikirime bakıyorum. %79 demisim zaten sen oraya gidip takilip dans ederim, aslan sutuyle beslenirim kafasiyla gidiyor olabilirsin ama psy ile alakasi olmayan infected mushroom disinda pek bi bilgisi olmayan (onuda festivalden once facebookta sarkilarini paylasarak ilgisi oldugunu gostermeye calisan) insanlar dedigim mantikla gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ı ıh yine hatalı. psy camianın %79'unu biliyorum ya da onlar beni biliyor. Hani desen %79'u kafa kovalamaya gidiyor ok dicem sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 noyzura senin camiani kotulemiyorum sen yanlis anliyosun beni iki posttada senin camian eglenmeye dumanlanmaya gidiyor ama baska bir grup ise kari kiz icin gidiyor bunu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 senin ne oldugunu biliyoruz merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Rasmon said: erkek de kaldırılıyo dolaylı yoldan. Kimse beni kaldıramaz lan, ay ortamından 19,5 kg basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tüm kütleni değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: noyzura senin camiani kotulemiyorum sen yanlis anliyosun beni iki posttada senin camian eglenmeye dumanlanmaya gidiyor ama baska bir grup ise kari kiz icin gidiyor bunu diyorum :) Tamam cemp biliyorum kötülemiyorsun ama verdiğin yüzde oranı çok yüksek ve ısrarla pazarlığa gelmiyorsun. Boşver yüzdeyi de sende gel hobbitler gibi iki pipeweed içelim doğada. Kafamız güzelken tabletten paticiğe girip postlar okurken gülmekten yuvarlanalım yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben yaşlandım o aktiviteler için artık teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 vay anasını solar fields varmış. gelmeyi düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: ı ıh yine hatalı. psy camianın %79'unu biliyorum ya da onlar beni biliyor. Hani desen %79'u kafa kovalamaya gidiyor ok dicem sana =) cem doğru diyor abi. son yıllarda giderek artan bir "karı vardır" kitlesi var böyle elektronik ortamalara giden. tiesto ile başladılar, giderek yayılıyorlar. çünkü ortamı domine edince hedef kalmıyor, o hedefler nereye kayıyorsa oraya koşturuyorlar fln edit; yüzdesini bilmem o kadar fiks rakamlar söyleyemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o tipler çok azınlık bu ortamlarda. zaten kafalar bi milyon psy trance yiyince karı kız düşünecek halleri kalmıyor, sakin olan malı götürüyoore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dworgian said: Noyzura said: ı ıh yine hatalı. psy camianın %79'unu biliyorum ya da onlar beni biliyor. Hani desen %79'u kafa kovalamaya gidiyor ok dicem sana =) cem doğru diyor abi. son yıllarda giderek artan bir "karı vardır" kitlesi var böyle elektronik ortamalara giden. tiesto ile başladılar, giderek yayılıyorlar. çünkü ortamı domine edince hedef kalmıyor, o hedefler nereye kayıyorsa oraya koşturuyorlar fln edit; yüzdesini bilmem o kadar fiks rakamlar söyleyemem yani. o tipler psy ortamlara gelince ex yutarcasına lsd alınca kafayı yiyorlar zaten ne yavşacak halleri kalıyor . Kendilerini falan sorgulamaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 moncici said: o tipler çok azınlık bu ortamlarda. zaten kafalar bi milyon psy trance yiyince karı kız düşünecek halleri kalmıyor, sakin olan malı götürüyoore. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: o tipler psy ortamlara gelince ex yutarcasına lsd alınca kafayı yiyorlar zaten ne yavşacak halleri kalıyor . Kendilerini falan sorgulamaya başlıyorlar. bir video çekersin artık biz gelemeyeceğiz, videodan bakalım nasıl durumlar diye çalan grupları fln çeksen ya 1 saatlik fln bir youtube compilation fln. dinler izleriz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bir sürü video düşüyor youtubea yaw ama videolar çok sönük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sadece bir video istiyorum sabahın 6'sı 7 sinde böyle müzik çalarken hala dans alanının ortasında mal mal kafası güzel dans eden 2 3 kişi oluyor onları çeksen yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bilet ucretini gider yazip vergiden dusebiliyorsak kamyonla adam yigarim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: bir sürü video düşüyor youtubea yaw ama videolar çok sönük kalıyor. işte o yüzden düzgününü çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tamam çekerim telefonumda bi video. hatta instant upload ederim sabah karşı da tree of life da stage boş durmaz ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar