Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ulusal egemenlik ; siyasal ve kulturel birlikteligin saglandigi bu toprak uzerinde yasayan turkleri ve tum azinliklari kapsar. Cozum surecinin yaptigi seye bak lan. Bayramin amacini bile aciklamak zorundayiz artik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Kutlu mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bunu ilk kez dinledim ben. atatürk sarhoşken bile şimdiki ayıklardan daha aklı başında konuşuyormuş valla. http://www.youtube.com/watch?v=QYQunxJ7Wl8 şu kafa acınası ama said: Bu ne saçma video arkadaş , Atatürkü ayyaş gibi yansıtıyorsunuz , Atatürk böyle kelimelerini kaydıracak kadar içmezdi , böyle saçma bir ses kaydını Atatürkün diye koymaya utanmıyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 gec kaldım biraz ama kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Gecti abi , kabul olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 evet spor yapalım diye çıktık bisiklet turuna araba çiğnedi geçti üstümüzden 3 parmak gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Gecmis olsun, agir hasar var mi yoksa ezik mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 kutlu olsun Atatürkü anıyorum ama tembel ve yaşlı bi insan olduğum için gençlik ve spor bayramına meh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yarın 19 mayıs.. genç kızlar ve erkekler yarı çıplak yada ¾ oranında soyunarak amuda kalkıp çeşitli anlamlı anlamsız hareketler sergileyecekler. Üstelik bunlar ‘’milli şuurun uyanışı’’ adı altında sunulacak halka.. merak ediyorum küçüklü büyüklü kızları soyup binlerce kişinin önünde teşhir etmek bizim hangi milli değerimiz arasında yer alıyor. Kurtuluş savaşında mini etekli yada mayolu kızlar cepheden cepheye koştular da biz mi göremedik. Kızları soyarak milli şuur uyandırılmaz ama başka şeyler uyandırılır(!!!).. düşman, sözde milli şuurun uyandığını görerek gençlerin saçma sapan hareketlerine bakarak tırsacak mı? ülkemizi yeniden işgal etmekten vaz mı geçecek.. yoksa zaten kültürel olarak işgal edilip ele geçirilmiş bir memlekete bir de asker çıkarmayı gereksiz mi görecek? Böylece biz ülkemizi savunmuş mu olacağız.. o halde 19 mayıs kutlu olsun (!!!) Alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 fenn said: Kızları soyarak milli şuur uyandırılmaz ama başka şeyler uyandırılır(!!!) Alıntı Seni çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 "Dont feed the troll" luk bir alinti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar