Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

bunu ilk kez dinledim ben. atatürk sarhoşken bile şimdiki ayıklardan daha aklı başında konuşuyormuş valla.

http://www.youtube.com/watch?v=QYQunxJ7Wl8

şu kafa acınası ama

said:
Bu ne saçma video arkadaş , Atatürkü ayyaş gibi yansıtıyorsunuz , Atatürk böyle kelimelerini kaydıracak kadar içmezdi , böyle saçma bir ses kaydını Atatürkün diye koymaya utanmıyormusunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın 19 mayıs.. genç kızlar ve erkekler yarı çıplak yada ¾ oranında soyunarak amuda kalkıp çeşitli anlamlı anlamsız hareketler sergileyecekler. Üstelik bunlar ‘’milli şuurun uyanışı’’ adı altında sunulacak halka.. merak ediyorum küçüklü büyüklü kızları soyup binlerce kişinin önünde teşhir etmek bizim hangi milli değerimiz arasında yer alıyor. Kurtuluş savaşında mini etekli yada mayolu kızlar cepheden cepheye koştular da biz mi göremedik. Kızları soyarak milli şuur uyandırılmaz ama başka şeyler uyandırılır(!!!).. düşman, sözde milli şuurun uyandığını görerek gençlerin saçma sapan hareketlerine bakarak tırsacak mı? ülkemizi yeniden işgal etmekten vaz mı geçecek.. yoksa zaten kültürel olarak işgal edilip ele geçirilmiş bir memlekete bir de asker çıkarmayı gereksiz mi görecek? Böylece biz ülkemizi savunmuş mu olacağız..
o halde 19 mayıs kutlu olsun (!!!)

Alıntı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...