Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben madalyalılar gibi boş adam mıyım Hasan. İşim gücüm var. On yılda alamamışım. Bundan sonra hiç alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Valla he, bir kilit nelere kadir :) öle deme bikerem sen neler yaptın bıdı bıdı ay enerjim kalmadı valla.. mete proteus kaybettim ben dün http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=577780 çok üzüldüm lan. içim acıdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Eve'ye yeni başlayanlara ilk öğüdümdür: Kaybettiğinizde üzüleceğiniz gemiye binmeyin. Bak sen kaçırmışsın bu öğüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Exodous said: Eve'ye yeni başlayanlara ilk öğüdümdür: Kaybettiğinizde üzüleceğiniz gemiye binmeyin. Bak sen kaçırmışsın bu öğüdü. fc ben idim. kendimi patlatmam dedim. yok ama bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Parasını alcan ya boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Parasını alcan ya boşver :) alamıcam sanırım. fitim bokum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ücün birini veriyorlar hahahha yani 1/3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Captain Logar" said: ücün birini veriyorlar hahahha yani 1/3 :D aynen abi hatta elime aldım oynuyorum onunla o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 t2 plate takaydın bari en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: t2 plate takaydın bari en azından azıma sıçayım işte. ya bokluk bende zaten.. sniper gang 70 i geçti ben hala " pirmari şu sekondari bu" diye yırtınıyorum... baktım olmayıcak fleeti warpladım safe e ben gitmedim. bi baktım tackle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ondan sonra razor boktan dioruz inanmıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 razorun ismi kötü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yeni Corp'um begendin mi ismini :) http://evemaps.dotlan.net/corp/I_Swear_She_Was_18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 işte bu ya yaratıcılık böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hasaaan o ne ya? Andropoza mı girdin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Captain Logar" said: yeni Corp'um begendin mi ismini :) http://evemaps.dotlan.net/corp/I_Swear_She_Was_18 =) burdan yaşı küçük alım yapamayız ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 birde ünal abinin bir corp fikiri var ama terbiyem musade etmiyor hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 en kısa zamanda körükçüler t2 plate ler ve hasan binin i swear she was 18 corpu ile ilgil şiirlerimle aranızda olacağım arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Captain Logar" said: birde ünal abinin bir corp fikiri var ama terbiyem musade etmiyor hehehehe Captain hepsi kare mi olacak ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 thebaltaci said: "Captain Logar" said: birde ünal abinin bir corp fikiri var ama terbiyem musade etmiyor hehehehe Captain hepsi kare mi olacak ??? yok, dernek olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Muhabbet almış başını gitmiş ama ben direk ana konuya dair bir yorumda bulunayım. Biz Türkler neden bir arada duramıyoruz neden parça parçayız ? Bu soruyu bende ilk yıllarımda hep sordum etrafa lakin birgün bir arkadaş(adını malesef hatırlayamadım) harika bir cevap verdi soruma sözlerini çok iyi hatırladığımdan direk yaziyorum aşağıya. Biz Türkler bir arada olamayız çünkü söz dinlemiyoruz.Memleketimizde herkes doktor herkes mühendis herkes avukat yani herkes herşeyi o kadar iyi biliyorki herkes kral modunda bu sebeple kimse kimsenin uzmanlık alanına saygı göstermiyor söz dinlemiyor kafasına göre takılıyor ve sonra kavga gürültü corplar parçalanıyor demişti. Sanırsam bu sorunlar çözülmedikçe birlik falan çıkmayacak bizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bak simdi, biz atesi yeni soguttuk, üflüyor tekrardan :D hosgeldin tekrar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Captain Logar" said: bak simdi, biz atesi yeni soguttuk, üflüyor tekrardan :D hosgeldin tekrar bu arada :) Sağolasın abi teşekkürler sizleri göremiyorum ortalıkta pek ama gözlerim arıyor valla :D Soğur gene ya Ünal abi forumda mı bilmiyorum o tek bir post yapsın konu şenlenir zaten yada pek sevdiğim saydığım benide çok sevdiğini bildiğim baltaci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar