megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Legal yollardan edinmediğin bilgilerle türk bir pilotunun carrierını patlatınca sevinip burdan paylaşıyosun, biz daha hififini yapınca biliyorsun suç :)) Edit: ( corp ve alliance olarak tabi, yoksa sen sadece sevinip paylaşma kısmında vardın :) )
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: megetege said: Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar. olmaz ama paylaşman lazım. kim ak kim kara çıksın ortaya. güvenip beraber oynuyoruz yeri geldiğinde, gerçeği bilmek hakkımız katılıyorum. ya tacizciyse?
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sen niye belirliyorsun ya, iki tarafa da belli puan verilir, her geminin puanı da belli olur. istedikleri comboyla gelirler max 10 v 10
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 taktınız olm tacize =) @al yani sınırları belirliim.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Legal yollardan edinmediğin bilgilerle türk bir pilotunun carrierını patlatınca sevinip burdan paylaşıyosun, biz daha hififini yapınca biliyorsun suç :)) o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 suark taciz edebilirmiyim seni. highsece gelemyorum ama ben -9 sec stat
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 eğlence için yapsak şunu. hayır abi anlamadığım normal hayatta bir sürü dert varken bu tarz tartışmaları hiç kaldıramıyorum bide yani. çok gereksiz geliyor bana taraflar alınmasın ama...
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 vay be ne konu açmışım,ne çok acı ve isyan varmış.Bi anda 6 sayfa yorum oldu
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ne carrier ı ya carrier ne abi bi evlencez dedik herşeyi kaçırdık mı ya...
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: dramasız olmaz ya. ne zevki var olaylar niye hep dramaya vuruyorki
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 k1mbu said: vay be ne konu açmışım,ne çok acı ve isyan varmış.Bi anda 6 sayfa yorum oldu incursion diye niye açtınki bunu.. kimbu sende kardeşim değişik bir arkadaşımızsın
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 YAPMAYIN DURUN http://www.youtube.com/watch?v=7epFqaMHNx0
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 e dramasız olmuo cidden smack drama tearz
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: ne carrier ı ya carrier ne abi bi evlencez dedik herşeyi kaçırdık mı ya... http://www.youtube.com/watch?v=ZrZ29kJDyR8 bu carrier işte
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ne 10v10 u ya, en çok faction lootu kim düşürücek savaşı yapın daha çekişmeli olur
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 GokTuRK said: YAPMAYIN DURUN http://www.youtube.com/watch?v=7epFqaMHNx0 kardeşim akşama girelim
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: k1mbu said: vay be ne konu açmışım,ne çok acı ve isyan varmış.Bi anda 6 sayfa yorum oldu incursion diye niye açtınki bunu.. kimbu sende kardeşim değişik bir arkadaşımızsın hemen moderatör e söylüyelim konuyu '' Türklerin Tartışma Mekanı'' olarak degiştirsin.Daha şık durur. Töbe töbe :)
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 KaRa_DaVuT said: o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım. Yahu o mail 3 aydır bende bak mailin başlangıcını yazıorm. "2013.02.17 22:54 Kısa Süreligine Corptan Ayrılma. From: Beat Balin To: N0 Destination [.TCG.] CORP Sevgili Büyüklerim ve Kardeşlerim; Yarın Saat 12.00 İtibariyle Corptan Ayrılacagım..." Amacım karalama küçük düşürme olsaydı sadece n0 destinationdan biri diye bunun için koca 3 ayım vardı. Ama değil. Bunu daha önce yapmamış olmamda bunun ispatı. Ama böyle bir şeyi yazmış birinin türkler olarak neden bi arada bir şey yapamıyoruz demesi komik. Komik değil diyende yanlıdır zaten yazdıklarının benim için bir önemi yoktur :)
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yalnız bidakka passwordu veren elemanın sesi vidyoda var ki?
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kendi kardeşim bana orta parmak yapıyor sonra niye türkler birleşemiyor diyorsunuz....
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: KaRa_DaVuT said: o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım. Yahu o mail 3 aydır bende bak mailin başlangıcını yazıorm. "2013.02.17 22:54 Kısa Süreligine Corptan Ayrılma. From: Beat Balin To: N0 Destination [.TCG.] CORP Sevgili Büyüklerim ve Kardeşlerim; Yarın Saat 12.00 İtibariyle Corptan Ayrılacagım..." Amacım karalama küçük düşürme olsaydı sadece n0 destinationdan biri diye bunun için koca 3 ayım vardı. Ama değil. Bunu daha önce yapmamış olmamda bunun ispatı. Ama böyle bir şeyi yazmış birinin türkler olarak neden bi arada bir şey yapamıyoruz demesi komik. Komik değil diyende yanlıdır zaten yazdıklarının benim için bir önemi yoktur :) yoo komik zaten dedeim biraz geri gider yazılanları okursan komple görürsün. ha ama senin de bunu adamı karalamak için paylaşman, bana dediğin "sen o carrier ı küçük düşürmek için paylaştın" suçlamasından daha çirkin mete. yani sen de yanlısın kanımca
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: KaRa_DaVuT said: o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım. Yahu o mail 3 aydır bende bak mailin başlangıcını yazıorm. "2013.02.17 22:54 Kısa Süreligine Corptan Ayrılma. From: Beat Balin To: N0 Destination [.TCG.] CORP Sevgili Büyüklerim ve Kardeşlerim; Yarın Saat 12.00 İtibariyle Corptan Ayrılacagım..." Amacım karalama küçük düşürme olsaydı sadece n0 destinationdan biri diye bunun için koca 3 ayım vardı. Ama değil. Bunu daha önce yapmamış olmamda bunun ispatı. Ama böyle bir şeyi yazmış birinin türkler olarak neden bi arada bir şey yapamıyoruz demesi komik. Komik değil diyende yanlıdır zaten yazdıklarının benim için bir önemi yoktur :) benim sizin bobbit1 ile ilgili bie yazım var elimde.ben pat diye bunu size paylaştımmı?
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 olm ne kılıçdaroğluymuşsunuz elimde kirli belgelerin var tartışmasına döndürdünüz iyice ya.
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 O fc. Ona convo ile şifre veriliyo, Oda fleete söylüyo. Hayır bizde n0 dest ile ilgili bir çok bilgiye erişebildikte, hiç bir zaman bunu ordan birine zarar vermek için kullanmadık, aklımıza bile gelmedi. Açılışı onlar yapınca günah bizden gitti :P
Öne çıkan mesajlar