Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Incursion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Legal yollardan edinmediğin bilgilerle türk bir pilotunun carrierını patlatınca sevinip burdan paylaşıyosun, biz daha hififini yapınca biliyorsun suç :))

Edit: ( corp ve alliance olarak tabi, yoksa sen sadece sevinip paylaşma kısmında vardın :) )
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

megetege said:

Amacım sadece n0 destinationdan biri diye adamı küçük düşürmek olsaydı bu işi 3 ay önce yapardım ki 3 aydır o mail bende. Ki daha niceleri varda, sevmem durduk yere öyle bilgileri paylaşmayı. Taki bir sebep verilene kadar.

olmaz ama paylaşman lazım. kim ak kim kara çıksın ortaya. güvenip beraber oynuyoruz yeri geldiğinde, gerçeği bilmek hakkımız

katılıyorum. ya tacizciyse?
Mesaj tarihi:
megetege said:

Legal yollardan edinmediğin bilgilerle türk bir pilotunun carrierını patlatınca sevinip burdan paylaşıyosun, biz daha hififini yapınca biliyorsun suç :))

o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım.
Mesaj tarihi:
eğlence için yapsak şunu. hayır abi anlamadığım normal hayatta bir sürü dert varken bu tarz tartışmaları hiç kaldıramıyorum bide yani. çok gereksiz geliyor bana taraflar alınmasın ama...
Mesaj tarihi:
KaRa_DaVuT said:

k1mbu said:

vay be ne konu açmışım,ne çok acı ve isyan varmış.Bi anda 6 sayfa yorum oldu

incursion diye niye açtınki bunu.. kimbu sende kardeşim değişik bir arkadaşımızsın

hemen moderatör e söylüyelim konuyu '' Türklerin Tartışma Mekanı'' olarak degiştirsin.Daha şık durur.

Töbe töbe :)
Mesaj tarihi:
KaRa_DaVuT said:

o zamanda söyledim ben adamı karalamak için hiçbirşey yazmadım. başkasının yaptığı bir şeyi gülüp eğlenmek için paylaştım. sen ama olayları o taraflaraçekmeyi çok seviyorsun mete. bakış açın sürekli karalama üzerine başkalarıda öyle yapıyor sanıyorsun sanırım.

Yahu o mail 3 aydır bende bak mailin başlangıcını yazıorm.

"2013.02.17 22:54
Kısa Süreligine Corptan Ayrılma.
From: Beat Balin
To: N0 Destination [.TCG.]
CORP

Sevgili Büyüklerim ve Kardeşlerim;

Yarın Saat 12.00 İtibariyle Corptan Ayrılacagım..."

Amacım karalama küçük düşürme olsaydı sadece n0 destinationdan biri diye bunun için koca 3 ayım vardı. Ama değil. Bunu daha önce yapmamış olmamda bunun ispatı.

Ama böyle bir şeyi yazmış birinin türkler olarak neden bi arada bir şey yapamıyoruz demesi komik. Komik değil diyende yanlıdır zaten yazdıklarının benim için bir önemi yoktur :)
Mesaj tarihi:
megetege said:

KaRa_DaVuT said:

CORP

Amacım karalama küçük düşürme olsaydı sadece n0 destinationdan biri diye bunun için koca 3 ayım vardı. Ama değil. Bunu daha önce yapmamış olmamda bunun ispatı.

Ama böyle bir şeyi yazmış birinin türkler olarak neden bi arada bir şey yapamıyoruz demesi komik. Komik değil diyende yanlıdır zaten yazdıklarının benim için bir önemi yoktur :)

yoo komik zaten dedeim biraz geri gider yazılanları okursan komple görürsün. ha ama senin de bunu adamı karalamak için paylaşman, bana dediğin "sen o carrier ı küçük düşürmek için paylaştın" suçlamasından daha çirkin mete.

yani sen de yanlısın kanımca
Mesaj tarihi:
megetege said:

KaRa_DaVuT said:

CORP

benim sizin bobbit1 ile ilgili bie yazım var elimde.ben pat diye bunu size paylaştımmı?
Mesaj tarihi:
O fc. Ona convo ile şifre veriliyo, Oda fleete söylüyo.

Hayır bizde n0 dest ile ilgili bir çok bilgiye erişebildikte, hiç bir zaman bunu ordan birine zarar vermek için kullanmadık, aklımıza bile gelmedi. Açılışı onlar yapınca günah bizden gitti :P
  • Yeni Oluştur...