imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 (tu) kızılayda götümüzü patlatmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 gitmeden amarikan elciligi sayfasina bakarsiniz..kanatlilardan uzak durun filan yaziyorsa gitmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 mezeler ne güzelmis lan. bende geleyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 kızılaya gitmeyeli yüzyıl oldu, martı nerde bilmiyorum ama kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bende de bir kibirdanma oldu mezeleri gorunce de ..o bir tabak zeytinyagliya 20 kagidi gecirebilme ihtimalleri kendime getirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 numan mekanı tanıyor. numan gizli memur. numan halktan biri. ona güveniyorum ben de. ama kızılayda cumartesi akşamı ortalama üstü her mekan az çok geçirecek yani. ondan da kaçış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Katılmayı çok isterdim ama malesef o tarihlerde şehir dışında olacağım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bu hafta zorda başka zaman olsa gelirdim ya, neyse size eğlenceler //sleepingdeath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 calvaria said: kızılaya gitmeyeli yüzyıl oldu, martı nerde bilmiyorum ama kesin gelirim. link.. tripadvisor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Benim de su buluşmalardan birine katılıp tanışasım kaynaşasım var ama bu hafta yokum ne yazık ki. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 gelirim diyenler öm den tlf fln versinler de iletişebilelim arkadaslar doktor mekan gecirmiyor meraklanma sadece fahis alkol vergisi yuzunden icecekler pahali o kadar mezeler fln leziz ve fiyatlari da normal hele bi tava cigeri var uffff edirneden sonraki tercihimdir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 pascal sana öm attım, akşam ordayım. bir sorun çıkarsa haber verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Bizde sorun çıkmaz. Gidicez. İçicez.gelen gelir. Bitti. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Calvaria kusura kalma başgan seni biraz yuruttuk ama skcbschmjxçjb çnxbxnbjjbkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bence baya coskulu bi buluşma oldu tekrarlamakta faide mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 İzmirde de yapsanıza buluşma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 kokar bu bulusma kesin, iyy ayak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 pascalnouman said: Calvaria kusura kalma başgan seni biraz yuruttuk ama skcbschmjxçjb çnxbxnbjjbkş biraz mı, yürümek diyince sen gelcen artık aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Promenader said: İzmirde de yapsanıza buluşma :/ sen düzenle biz gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ben kimseyı tanımıyorum sizin düzenlemeniz lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 calvaria said: pascalnouman said: Calvaria kusura kalma başgan seni biraz yuruttuk ama skcbschmjxçjb çnxbxnbjjbkş biraz mı, yürümek diyince sen gelcen artık aklıma. başkan daha da mı yürüttü bu pascal seni, nerelere yürüttü acaba dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ahahahah sorma qanqa nerelere gittik bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Numan haber etsene haci bulusma varsa. Aaa 12 sinden sonra bosum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 kanka aklima geldin ama dedim simdi sinavi neyim vardir aklini celmeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 olsun kanka sgerler sınavı modundayım bu aralar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar