Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok önemli uyarı !


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Aşağıdaki afişi İstanbul'un her yerinde göreceksiniz.
Söz konusu GENÇ TÜRK isimli grup provokatör bir gruptur. Daha önce İşçi Partisi'nde ve (İşçi Partisi'nden MİT ajanı oldukları gerekçesi ile kovulduktan sonra) CHP'de kendilerine yer bulan bu grup Perinçek'in Baykal'a yazdığı mektup neticesinde de CHP'den kovulmuştur.

TÜRK SOLU isimli provokatör dergi çıkartan grubun en büyük marifeti CUMHURİYET MİTİNGLERİ sırasında kafalarda kalkpaklarla yürüyüp ORDU GÖREVE pankartı açmaktır ki bu yaptıkları hareket özellikle adına ERGENEKON denilen davada iddia makamının en önemli delillerinden birisidir.



Lütfen gaza gelip bu grubun çağrısına uyup Taksim'de ki bu gösteriye gitmeyin.

Bir kardeşinizin, bir abinizin tavsiyesi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sanırım yasaklanan 29 ekim kutlamalarını protesto için istiklal'e gittiğimde bu herifler kaplamışlardı her yeri, bi yerden sonra acaba bu herifler gerçekten bu kadar çok mu yoksa herkese bayrak falan mı dağıttılar bedava diye düşündümdü hatta.

eğer diğer siyasi oluşumlar da böyle sikko taraftar gösterme şeylerine gidiyolarsa akeğpe'nin, bedeğpeli teröristlerin falan fotoşopla adam çoğaltması gayet okey bi durum açıkçası. resmen hiç bir alakası olmayan birkaç insan olarak gençtürklü olduk. neyse adamlar işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...