KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Aşağıdaki afişi İstanbul'un her yerinde göreceksiniz. Söz konusu GENÇ TÜRK isimli grup provokatör bir gruptur. Daha önce İşçi Partisi'nde ve (İşçi Partisi'nden MİT ajanı oldukları gerekçesi ile kovulduktan sonra) CHP'de kendilerine yer bulan bu grup Perinçek'in Baykal'a yazdığı mektup neticesinde de CHP'den kovulmuştur. TÜRK SOLU isimli provokatör dergi çıkartan grubun en büyük marifeti CUMHURİYET MİTİNGLERİ sırasında kafalarda kalkpaklarla yürüyüp ORDU GÖREVE pankartı açmaktır ki bu yaptıkları hareket özellikle adına ERGENEKON denilen davada iddia makamının en önemli delillerinden birisidir. Lütfen gaza gelip bu grubun çağrısına uyup Taksim'de ki bu gösteriye gitmeyin. Bir kardeşinizin, bir abinizin tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Peki ablacığım. gitmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 açar mısın. gidersek ne sonuçlar dogurur gitmezsek ne sonuçlar dogurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 inadına gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 resimleri paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Jöntürklerle yürüyecem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben de gitçem. hem chp hem işçi partisinden atıldılarsa gerçekten solla alakaları var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 (İşçi Partisi'nden MİT ajanı oldukları gerekçesi ile kovulduktan sonra) Perinçek'in Baykal'a yazdığı mektup neticesinde oh boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben sanırım yasaklanan 29 ekim kutlamalarını protesto için istiklal'e gittiğimde bu herifler kaplamışlardı her yeri, bi yerden sonra acaba bu herifler gerçekten bu kadar çok mu yoksa herkese bayrak falan mı dağıttılar bedava diye düşündümdü hatta. eğer diğer siyasi oluşumlar da böyle sikko taraftar gösterme şeylerine gidiyolarsa akeğpe'nin, bedeğpeli teröristlerin falan fotoşopla adam çoğaltması gayet okey bi durum açıkçası. resmen hiç bir alakası olmayan birkaç insan olarak gençtürklü olduk. neyse adamlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sokakta gezen sivil askerlerin basina cuval gecirenlerin duzenledigine gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Oha şaşkınlıklar içerisindeyim dicektim ki eyvah çeto şimdi bunların da propogandasını yapacak iyi bari neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kuddusi gitmeyin diyorsa ben gideceğim kesin en iyiler onlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.genc-turk.org/foto/esenyurt-protesto-1.jpg Barış Akarsu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Tarumar said: kuddusi gitmeyin diyorsa ben gideceğim kesin en iyiler onlardır. Kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sparkcaster said: ben de gitçem. hem chp hem işçi partisinden atıldılarsa gerçekten solla alakaları var demektir. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Tarumar said: kuddusi gitmeyin diyorsa ben gideceğim kesin en iyiler onlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 "Ordu göreve" diyen solcu mu olur lan slkdfj. Girsinler işte CHP'ye, baya yakışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 omm said: Barış Akarsu mu o? fake replicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 TEKBİR!!! Ordu uyuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar