sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Alt tarafı bir yıldır ABD'deyim döndüm geldim internet kullanamıyorum. nba.com'a bile giremiyorum. ajansspor diye bir türkçe sayfaya yönlendiriyor. Her taraf sansürlü her taraf yasaklı... Dizihd yasaklı, ayıp yerlerin alayı yasaklı, sadece text olan öykü siteleri bile yasaklı. Biz napardık yahu eskiden? proxy değiştirip internet hızını düşürmek gibi bi çözüm vardı. Şimdi proxy'de pek işe yaramıyor sanki. vpn for dummies falan var mı? Para vermeye de razıyım, yeter ki internetim ABD'deki gibi olsun. bari nba amerika sayfalarına gireyim. IPad'de tuhaflaştı. radyolar falan açılmıyor. alla allaaaaa sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Tunnelbear tam VPN for dummies, gordugum en kolay VPN programi. Onu oneriyorum bu aralar hep. Ama OpenVPN kullanmiyor, yani sirket gibi yerlerde calismayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 cidden dıışardan gelince o kadar farkediliyor mu ya? biz hep içinde olduğumuzdan mı nedir çok algılayamadık olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yok abi, ben VPN olmayinca bile kullanamiyorum artik, buyuk fark var sansurlu internet ile serbest internet arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu sadece ipad için mi? Laptop için de kullanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://www.tunnelbear.com/pricing/ 4.99$ olan masaustu ve iki mobil cihaz, sirf mobil olan 2.99$ ve iPad icinden aliniyor, in-app-purchase olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 çünkü merica sitelerinin büyük çoğunluğu us only hizmet veriyor radyolar etc dahil, geçmişi komple bi temizle cookieler herşey falan, yeniden girince hangi edition istediğini sorar çogu site, sormayana da manual ayarlaman gerek ayarlanıyorsa tabi. nba için yukardan global yapabilirsin, yada direk nba.com yerine alt adresten girince giriyor gibi, misal: http://www.nba.com/standings/team_record_comparison/conferenceNew_Std_Cnf.html o dizi sitesi bende açılıyor bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi dns değiştir önce. Dizi sitelerine öyle ulaşılabiliyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar