Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya geri dönülmez bi karar ya ondan bu kadar uzerıne dusunuo mıllet idam gibi bişi bu, gerekli ve haklı bile olunsa olmaması lazım. falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Elalemin değil kendi beğendiğin dövmeyi yaptırmak lazım. Ayrıca kendi firmam dahil logo yaptırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sene 2013 dovmenin tamamen silinebildiginden haberiniz vardir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ne aptal olsa insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dövme sildirmek çok fena bir şey http://www.youtube.com/watch?v=z8_HrqDVpqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Silmemişki sadece siyah olan dövmeyi gri yapmışlar ve daha çirkin olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dövme yaptıran ileride pişman olmayacağı bir şey yaptırmalı diye düşünüyorum, üstünü kapattırmak ayrı dert sildirmek ayrı dert kaldı ki sırf hoşuna gidip yaptırmışsa (aket-atunmun arkadaşındaki gibi bir anlam yüklü değilse) "ben diğer insanlar için değil kendim için yaptırtıyorum" da traş geliyor eğer niyet oysa kişi vücudu haricinde başka yerlerde bu beğendiği çizimi sergileyebilir, derisi buruş buruş olunca aynı şekilde hoşuna gidecek mi? kaç yıl boyunca üstünde taşımak isteyecek? zaman ielrledikçe o taşıdığı ve "anlam yüklenmemiş" şekil hakkında düşünceleri ne oalcak? sildirebilirsiniz ebvet de abi kaç kere sildirebilirsin? tamamen aynısı olur mu? hani benim kalımdakiler bunlar "şu şu şu noktalarda yanılıyorsun" diyorsanız buyrun elbet benim atladığım, algı sınırlarımın dışında kalan şeyler vardır, bilmeyi farkında olmayı da isterim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Derin buruş buruş olduğunda dövmeyimi dert edeceksin :P Bİr gerdirme operasyonu ütülenmiş gibi olur dövme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi ben bırakırım dağınık kalsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dovme sildirmek o videodaki gibi kotu degil o iyi bir ornek olmamis. Siyah dovme ozellikle beyaz tenlilerde cok kolay siliniyor. Renkli olanlar biraz daha sikintili oluyormus farkli frekansda titresen laser tabanca falan gerekiyormus. Ama 4-5 seans laser tedavisi gormek dovme masrafini gecebilir onu hesaba katmak lazim. Bende namnusundan kan damlayan tabanca yaptirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Niye? Ergen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 apacilerin arasinda kamufle olabilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 namusundan kam damlayan tabanca ne lan? tabancanın namusu nerede ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 asdsf namlu olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bence tabancadan kursun gibi k.ataturk imzasi ciksin. Daha bi uyumlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 elalemi yargılamaya meraklı olanlar çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 zülfükar tattoo +5charisma, +3 strength, +3 iman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar