Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mühim sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkes ölcek birgün
eh senin yaptıklarını yapan N.K.A. ya erken yaşta ölür yada belli bir yaştan sonra sağlık sorunlarıyla boğuşur
heh yapmayana bi wog olmazmı bakın 1 atm 25 C* dereceden bahsediyorum[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
Dedesini 7 yıl önce kaybetmiş . Dedesini kaybettiğinde 13 yaşındaymış . Öyle yani yaşını sen hesapla =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
abicim amcacım dedecim :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Şeref bişi olmaz :D Dayımı örnek gösteriyorum kahvaltıya büyük boy tekirdağ rakısıyla başlar akşama doğru 4 rakı bitirir 65inde tek sorunu sigaradan olan gırtlak kanseri :D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Sen bitmişsin... hemen azaltmazsan 30 una gelmeden tahtalıköydesin. Bizden uyarı senden uygulama. kendine gel![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
gırtlak kanseri :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 29 Kasım 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
windshade..

:(
azalt be abicim, ne gerek var, içiceksen içte bkunu çıkarma abi ne gerek var. en iyisi fistanın formülü işte. Sigarayı da bırak bi şekilde pipo falan iç bari ne bilim nargile iç bişey yap ama sigara içme yazık ya. =([signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 29 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
65 e kadar yaşamak istemiyorum ztn 40 yeter bana

Kardeş belli ki sen bu hayattan çok fazla haz almıyosun.. Söylenecek bişey yok..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
sheref ölücekmisin bilinmez ama şu halinle yaşayan ölüden bir farkın yok.
3 halin imkansızlığına inananlar bu duruma ne der merak ediorum acaba.
yaşio ama beyin olarak çölür biri.
kendine yakıştırıosan zaten bu durumda olmayı ''ölücekmüyüüümm'' die topic açmanın manası ne .
saçmalamışsın.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 29 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ben dünyanın içine edip gidicem, çok bişi kovalamıyorum :D

her ne olursa olsun bu dünyaya bi şekilde gelmişsin. Bunu bu kadar kolay harcama bence. Az da olsa tadını çıkarmaya bak. Bırak şu meretleri yazık etme kendine gencecik adamsın![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
neden beyin olrak ölü oluyorum onu anlayabilmiş değilim, içkimide içiyorum üniversteme de hazırlanıyorum...

ayrıca 220 den aşşa çıkarmıyorum denemelerde...

benim tek merak ettiğim içtiğim 3-4 litre su sünde içilen 3 litre civarı birayı temizler mi isi ama alkolik konumuna düştüm :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 29 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
neden beyin olrak ölü oluyorum onu anlayabilmiş değilim, içkimide içiyorum üniversteme de hazırlanıyorum...

ayrıca 220 den aşşa çıkarmıyorum denemelerde...

şaşırmadım,takıl...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Yeni Oluştur...