Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift F2P Oluyor

Khiran

Öne çıkan mesajlar

AH paralı değil sadece F2P in getirdiği bazı olumsuz durumları engellemek için alınmış bir önlem. Oyunu beğendiyseniz, keyif alıyorsanız 1 aylık bir Sub yaparak hem levellinginizi daha hızlı arttırır hemde bazı kolaylıklardan faydalanırsınız yada olmadı 5$ lık işinize yarar birşey alır bundan sonra da bu oyunda hiç bir engel olmadan oynamaya devam edersiniz.

Eğer bir gold farmer vs değilseniz bence gayet makul bir teklifte/ sınırlamada bulunmuşlar. Bunu da bu güzel oyuna çok görmeyin..

Quest packleride satsalardı, bir actionbar açmanız için yada 2 bag fazla kullanmanız içinde para isteselerdi o zaman haklıydınız derdim ama şu haliyle oyunun hakkını yemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben farmer'ı farklı algıladım bir an.

ne olursa olsun sonuçta bu da farmer'ın önüne geçebilecek bir engel değil, bu tarz iyi saf niyetten ziyade para cukkalamak için yapılmış bir eylem olarak görüyorum bu ah'ın paralı olmasını. hiç samimi gelmiyor bana.

ben ayrıca kendi açımdan soğuduğunu söyledim çünkü collection meslekler aldım ah'da para yaparım diye level 15'de gittim birşey koyamıyorum, ayar oldum. ah paralı oynamayın tavsiye etmem gibi yorumlarda bulunmuyorum. benim için bir etken.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç para vermedim bana ah açık, raptr sağolsun, ama açık olmasa da 5 dolar verip açardım. rift f2p gelmiş geçmiş en iyi f2p olabilir bence neredeyse hiç kısıtlama yok ah ve bag hariç, kısıtlama olmadığı gibi eski abonelere veya halen para ödeyen patronlara da fazla bir şey vermiyor ek olarak. base'i olana birkaç tane daha açık bag, expansiona da 4 tane soul veriyo sadece, çok iyi bence bu balans. ayrıca oyunda para kazanma aşırı kolay, 900-1k plat'a 1250 kredili rex var AH'da, trade kanalından daha ucuza bile bulunabilir. yani 1k plat yaparsan onu alıp açabilirsin AH'ı hiç para vermeden. 45 falandım ben en son 300k küsür plat var, bi sürü de şey aldım ahdan, mounta da bastımpara.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

heh ben farmer'ı farklı algıladım bir an.

ne olursa olsun sonuçta bu da farmer'ın önüne geçebilecek bir engel değil, bu tarz iyi saf niyetten ziyade para cukkalamak için yapılmış bir eylem olarak görüyorum bu ah'ın paralı olmasını. hiç samimi gelmiyor bana.

ben ayrıca kendi açımdan soğuduğunu söyledim çünkü collection meslekler aldım ah'da para yaparım diye level 15'de gittim birşey koyamıyorum, ayar oldum. ah paralı oynamayın tavsiye etmem gibi yorumlarda bulunmuyorum. benim için bir etken.

abi orası öyle sdfg farmerları engelliyoz kisvesi altında az da olsa ödeme yapmaya mecbur bırakıyor ama bi miktar farmer engellediği de doğru. Yani hem engel çakıyor hem para kazanıyor, her türlü win win win.

ben de raptr sayesinde para vermeden ulaşıyorum her bişeye. tek kuruş harcamadan 14k loyalty puanım 350 400 kadar da kristalim vardı. kristalleri %130'luk mounta harcadım, mutlu mesut oynuyorum şu anda ya hiçbi engel yok. olabilecek en iyi f2p şu anda bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...