Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ne desek boş, 10 gündür oynuyorum sıkmadı daha beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ah'ın paralı olduğunu gördükten sonra pis soğudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 AH paralı değil sadece F2P in getirdiği bazı olumsuz durumları engellemek için alınmış bir önlem. Oyunu beğendiyseniz, keyif alıyorsanız 1 aylık bir Sub yaparak hem levellinginizi daha hızlı arttırır hemde bazı kolaylıklardan faydalanırsınız yada olmadı 5$ lık işinize yarar birşey alır bundan sonra da bu oyunda hiç bir engel olmadan oynamaya devam edersiniz. Eğer bir gold farmer vs değilseniz bence gayet makul bir teklifte/ sınırlamada bulunmuşlar. Bunu da bu güzel oyuna çok görmeyin.. Quest packleride satsalardı, bir actionbar açmanız için yada 2 bag fazla kullanmanız içinde para isteselerdi o zaman haklıydınız derdim ama şu haliyle oyunun hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bag slot açmak için yeşil kristaldan istiyor. hayır madem maksat bu tarz önlemler almak ah'ı da yeşil kristalle aç ben satışımı yapayım neden para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çünkü yeşil kristal in-game currency ile alınabiliyor. anti-farmer sistemi diyoruz. Farmer'ın işi in-game currency farmlamak zaten, ne anlamı kalır AH kapatmanın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 heh ben farmer'ı farklı algıladım bir an. ne olursa olsun sonuçta bu da farmer'ın önüne geçebilecek bir engel değil, bu tarz iyi saf niyetten ziyade para cukkalamak için yapılmış bir eylem olarak görüyorum bu ah'ın paralı olmasını. hiç samimi gelmiyor bana. ben ayrıca kendi açımdan soğuduğunu söyledim çünkü collection meslekler aldım ah'da para yaparım diye level 15'de gittim birşey koyamıyorum, ayar oldum. ah paralı oynamayın tavsiye etmem gibi yorumlarda bulunmuyorum. benim için bir etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hiç para vermedim bana ah açık, raptr sağolsun, ama açık olmasa da 5 dolar verip açardım. rift f2p gelmiş geçmiş en iyi f2p olabilir bence neredeyse hiç kısıtlama yok ah ve bag hariç, kısıtlama olmadığı gibi eski abonelere veya halen para ödeyen patronlara da fazla bir şey vermiyor ek olarak. base'i olana birkaç tane daha açık bag, expansiona da 4 tane soul veriyo sadece, çok iyi bence bu balans. ayrıca oyunda para kazanma aşırı kolay, 900-1k plat'a 1250 kredili rex var AH'da, trade kanalından daha ucuza bile bulunabilir. yani 1k plat yaparsan onu alıp açabilirsin AH'ı hiç para vermeden. 45 falandım ben en son 300k küsür plat var, bi sürü de şey aldım ahdan, mounta da bastımpara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 crafting ne tavsiye edersiniz, ne işimi görür .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 F2p dedigin uste para vermeli.. ki begensin millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 koreli dandik f2p olsa tamam da buna adamlar milyor dolar harcamış, ben oynarken sanki p2p oyun oynuyomuş gibi hissediyorum. fazla iyi bence şu an hatta, biraz daha kısmaları lazım f2pyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: heh ben farmer'ı farklı algıladım bir an. ne olursa olsun sonuçta bu da farmer'ın önüne geçebilecek bir engel değil, bu tarz iyi saf niyetten ziyade para cukkalamak için yapılmış bir eylem olarak görüyorum bu ah'ın paralı olmasını. hiç samimi gelmiyor bana. ben ayrıca kendi açımdan soğuduğunu söyledim çünkü collection meslekler aldım ah'da para yaparım diye level 15'de gittim birşey koyamıyorum, ayar oldum. ah paralı oynamayın tavsiye etmem gibi yorumlarda bulunmuyorum. benim için bir etken. abi orası öyle sdfg farmerları engelliyoz kisvesi altında az da olsa ödeme yapmaya mecbur bırakıyor ama bi miktar farmer engellediği de doğru. Yani hem engel çakıyor hem para kazanıyor, her türlü win win win. ben de raptr sayesinde para vermeden ulaşıyorum her bişeye. tek kuruş harcamadan 14k loyalty puanım 350 400 kadar da kristalim vardı. kristalleri %130'luk mounta harcadım, mutlu mesut oynuyorum şu anda ya hiçbi engel yok. olabilecek en iyi f2p şu anda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hangisini aldın la, 360 var bende de %150'lik yoktur herhalde bu kadara de mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi rift store'a gir, black rusin mi ne öle bişey var %130'luk level 51 bineği yamulmuyorsam 250 300 kristale falandı. Bu arada onu da uyarmış olayım level 50 bineğini almayın boşa para. 1 level daha atlayıp %130'u alın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu raptr ne ki. Daha önce hiç kullanmadım ben. Girdim baktım bir kaç tane dandik şey veriyor. Nedir yani olayı? sürekli farklı ödüllermi yolluyor? orada gösterdiğinin haricinde bir şey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 raptr 1 aylık beleş game time ve storm legion expansionı veriyodu f2p olmadan önce claim edenler şimdi beleş oynuyor veteran üye muamelesi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sadece o yani tamamdır. Neyse ya zamanında alsaymışımda pek bir şey değişmezmiş. Oyun beni niyeyse sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 5 dolar vereyim o kadar oynuyoruz dedik de adamlar almıyor parayı sdffds.2 farklı kartla denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 paypalla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 250 kristale hep panda koymuş lan %130 mount :( panda ne ya güzel bi at ataydılar bari. %130'lar 300 plat aslında, 250 kristalle 300 plat değerinde bi şey alınıp AH'da satılabilir mi, RIFT veteranları bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 black ursin var la o panda değil daha böle kurtumsu bişey. bi de raptr'ın yine bi rewardı var kod veriyor, kodu girince gaplumbağa veriyor. o gamplumbağa en hızlı bineğinin hızında takılıyor. pandayı kurdu beğenmezsen gaplumbağayla takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 tosbağa var ya o pandadan da dandik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 O pandayı varya Ashora semalarında %150 hızla koşarken görsen böyle demezdin. Panda candır!!! Ama ben raptor kullanıyom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 250 kristalle 300 plattan değerli bi şey alınıp stılmaz di mi abi bilirsin sen, yoksa alcam bi panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 "Deep Lock Box Key" leri dışında AH de satılan birşey görmedim. Onlarda 15-20p değerindeler değmez yani. Bence Binek için biriktir yada harca. 60 olunca 150lik binek alacaksın illaki 130 ile uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1000 plat yapana kadar %90'lığa dayanırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar