moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hayıır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bekledigim cevap geldi sdfkdjdhdj o zaman bide hayir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 incdarkness said: chrome sen cok safsin lan cok hosuma gidiyo bu kadar saf bi insanin olmasi saf derken kotu anlamda degil masum anlaminda sdf sağol abi de şu lafından sonra seninle aynı evde kalsam odamın kapısını kilitlerim yani. tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yok abi benim mantik insanlik icin hala umudun olmasi sdf sonra moriarty gelip hayir der tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi bizim bir arkadaş grubu var 15 günde 1 ya huzur evine ya kimsesizler yurduna gidiyorlar elleri bir dolu hediye ile çok da severek kimsenin gözüne sokmadan yapıyorlar bir işi. esas umut onlar. çok var bunlardan raad ol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi ben insanlara acimiyorum acikcasi hep sokak kedisi var burda bide ceylan var karsi tarafta ceylanlari biskuvi ile kedileride hergun sutlu ekmek ile besliyorum ev bos iken kafalar iyi kizla iceri girdik kizi yataga attim sonra. bi dakka kedilerin mamasini verip gelicem dedigimde az kalsa elim bos cikiyodum geceden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bu arada konu vucut gelistirme imis simdifarkettim Yarin basliyorum fitnessa baqalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Red said: kıllara lazer vurdun mu kardeş onu söyle sdfs Ne vuracam aga güneşten koruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 incdarkness said: abi ben insanlara acimiyorum acikcasi hep sokak kedisi var burda bide ceylan var karsi tarafta ceylanlari biskuvi ile kedileride hergun sutlu ekmek ile besliyorum ev bos iken kafalar iyi kizla iceri girdik kizi yataga attim sonra. bi dakka kedilerin mamasini verip gelicem dedigimde az kalsa elim bos cikiyodum geceden :( sonra terler içinde uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sizde iş yok artık killer reyizin müridiyim. killer ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 killer gerçek bi erkek olsa sakatlanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/popcorn-go.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 PrudenT said: sizde iş yok artık killer reyizin müridiyim. killer ccc dogru yolu bulmusun kardis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Killer gerçek bi badibildır olsaydı sakatlandım ayağına yatıp antreman yapmaktan kaçmazdı. Onun bütün bu forumu bıraktım ırt zırt ayakları tamamen korkaklığından ve ağırlık kaldıramamasından, gizlemek için de sakatlandım foruma küstüm bilmemne ayak yapıyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Yok be :) Cikicak dev gibi karsimiza.. Elmasini kizartcaz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ZATEN DOĞRU ÇALIŞSA SAKATLANMAZDI HADDİNİ BİLMEDEN ÇALIŞMIŞ DEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Terbiyesiz ahlaksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ne agladiniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi vücudumun dengesi bozuldu sanırım dünkü kardiyo sonunda 3 kilo verdim bi anda, az once baktım simitler yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sende simit narıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kendine guvenen foto koysun abi o kadar konuscaginiza kaslar konussun bodiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Cheaz said: abi vücudumun dengesi bozuldu sanırım dünkü kardiyo sonunda 3 kilo verdim bi anda, az once baktım simitler yok sdf suyu atmissindir bolca. dikkat et ama oyle bir anda fazla abartmissin sanki. bilemiyorum tabii oncesinde alistirdinmi vucudu boylesine hayvani gune. bisiklette cevirseydin triatlon olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bisiklet sakıncalı ya sürmem bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar