tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Wolas said: squatında tamı var yarımı var. tam squat 100 basıyorsan helal valla beline kuvvet :) bu adamın yaptığı tam squat sıçma posizyonuna kadar eğiliyor. ben yarımda 100 yapıyorum 4*12 giriyorum belim çıkacak diye her saniye yusuf yusuf oluyorum niye yarım yapıyosun? bugün 8 ay aradan sonra sahalara döndüm. 8 ay hiç spor yapmadım, beslenmeye de dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oo hoşgeldin tili kardeş gazla bizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bldiğim kadarı ile, yarımda daha çok kalça ve arka bacak çalışıyor, tam yaptığında ise kalça+ bacak full çalışıyor fakat yarımdaki kadar kalçayı ve arka bacağı yoramıyorsun kasları aşağıda dinlendirip yukarı hamle yaptığın için gibi bir açıklaması vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Sevgili arkadaşlarım bir sorum olacak bilen,ilgili birine.Ben 1.73 boyunda 55 kilo çelimsiz,güçsüz, kuş gibi omuzları olan , ergenlikte biraz kickbox dışında hayatında spor yapmamış biriydim.Yedi aydır falan vücut çalışıyorum ; 70 kiloya çıktım.Göbek ve yağlanma başladı karın bölgesinde ; ama üst taraf da şekillenmeye başladı biraz.Yarı yağlı yarı fit gibi garip bir görüntü oldu. Şu an definasyona giremem zaten.Sizce şöyle bir 5-10 kilo daha alıp definasyona girince 70-75 kilo fit bir hale mi gelmeliyim.Yoksa 70'te dur diyip şöyle bir sene daha çalışıp definasyona girip ondan sonra fit vücut üzerine azıcık kilo alıp devam mı etmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bence şişcem diye çok fazla kilo almaya çalışma yavaş yavaş artsın kilon bu sporun en önemli noktası sabır :D yediklerine azcık dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahahahahaha http://i.imgur.com/avIzc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 AHAHHAHAHAHAHAH ABİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 downwhereiam said: Sevgili arkadaşlarım bir sorum olacak bilen,ilgili birine.Ben 1.73 boyunda 55 kilo çelimsiz,güçsüz, kuş gibi omuzları olan , ergenlikte biraz kickbox dışında hayatında spor yapmamış biriydim.Yedi aydır falan vücut çalışıyorum ; 70 kiloya çıktım.Göbek ve yağlanma başladı karın bölgesinde ; ama üst taraf da şekillenmeye başladı biraz.Yarı yağlı yarı fit gibi garip bir görüntü oldu. Şu an definasyona giremem zaten.Sizce şöyle bir 5-10 kilo daha alıp definasyona girince 70-75 kilo fit bir hale mi gelmeliyim.Yoksa 70'te dur diyip şöyle bir sene daha çalışıp definasyona girip ondan sonra fit vücut üzerine azıcık kilo alıp devam mı etmeliyim ? definasyona girip girmemek senin vereceğin bir karar. şu an yeterince kaslı görmüyosan kendini ve küçülmek istemiyorsan girme. ama yağsızken daha güzel olacağı kesin vücudun. ne yaparsan yap daha iyi beslenmen gerekiyor. iyi besleniyo olsaydın şikayet edecek bir yağlanman olmazdı muhtemelen. 55 kg ikenki acil kilo alma prosedürlerini bırak artık. proteini arttır, yağı karbonhidratı azalt. şişmeye devam edeceksen de ağırdan al. günlük kalori ihtiyacının 500 fazlasından git. yağ yakacaksan da ağırdan al. -500 kalori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Wolas said: bldiğim kadarı ile, yarımda daha çok kalça ve arka bacak çalışıyor, tam yaptığında ise kalça+ bacak full çalışıyor fakat yarımdaki kadar kalçayı ve arka bacağı yoramıyorsun kasları aşağıda dinlendirip yukarı hamle yaptığın için gibi bir açıklaması vardı hepsi aşırı yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 BEYLER!!! bi bakin simdi buraya ben gittim olcumlerimi fln yaptirdim, kilom 71, vucudun yag orani %12. fakat hala gobek var, benim trainer'a dedim boyle boyle bak hala gobek var fln diye, beni pek iplemeden tum kas gruplarini calistiracak bi program yazdi. klasik iste bacaktan baslayip omuz, kol, sirt ve karin calisiyorum. fakat karina ait cok az hareket var, 3 tane hareketim var karin icin, bunlar yetecek mi gobegi eritmek icin? bir de anlamadigin calistirdikca mi ordaki yaglar eriyecek, yoksa boyle calisirsam yaglar kalir ve arkasinda mi kas olusur? yeni basliyorken yanlis baslamayalim ise. kilo vermem lazim desem daha kaca duscem 65 mi olcam sdf gobek nasi gidicek anlamadim ben yani. bir de simdi yeni yeni kas calisirkene nasi bi beslenme lazim antronor yine gelmeden protein + karbonidrat ciktiktan sonra da bol protein al dedi kestirdi atti calisan adamim ben, nasi ayarliyacam bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 senko naptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi ozetle gobek diyorum erimiyor 30 kilo verdim nerdeyse gobek oldugu gibi duruyor tek yol liposaksin midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 adamın verdiği programı da yaz yargılayalım. göbek erimiyor diye her gün 1500 mekik çeksen gene erimiycek. çalıştırdığın yerin yağları erir diye bir şey yok. yağ bütün vücudunda eriycek, muhtemelen en son da göbeğinde beslenmeni anlat bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Benimle aynı dert işte.Adam 71 kilo ama göbeği var.Göbeği eritmeye kalksa belki 65-68 arası düşüp küçülecek.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 o durumdakilere benim önerim carb cycling ve calorie cycling olur. aylardır bakmıyorum başlığa hiç mi anlatmadınız beslenmeyi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 programi yarin yaziyim, bi ton sey var aklimda degil veya bi site biliyorsaniz hareketlerin gosterildigi fln ordan bakip yaziyim. terim isimlerini bilmiyorum, anlatmaya calissam da sacma sapan bisi olcak :) beslenmem simdiye kadar kilo vermeye calistigim icin su sekildeydi sabah kahvaltisi - tahta (eti form) ogle yemegi - cok abartmadan o gun nereye gittiysek, hamburger oldugu da oluyor, sushi oldugu da oluyor, ama turk telekomun yemekhanesine gidersem sadece corba iciyordum aksam yemegi - cok cok acikirsam eti form ve soda. onun disinda aksamlari yemiyorum. hos son 2haftadir mina koydum yukardaki programin, duble cheedarli pizzalardan big king xxl'lara kadar abandim son 2hafta. kilom yine ayni kaldi nasi olduysa ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 71de hala göbek varsa bitmişiz biz beyler kapatalım tükkanı gidelim burgera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahaha yok ya gobek kuculdu ama var yani flat degil mide bilmem anlatabildim mi ben flat olsun istiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 adam gibi kas da çalışmadıysan o beslenmenin yanında, çöp gibi kalmışsındır. kiloları hem kastan hem yağdan vermişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Key point kilo verip küçülmeden yağları yakabilmek.Kardiyoya başlayıp kalori ve karbonhidrat çevrimiyle bu olabilecekse ben diyeti değiştirip koşmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tiLi said: adam gibi kas da çalışmadıysan o beslenmenin yanında, çöp gibi kalmışsındır. kiloları hem kastan hem yağdan vermişsindir mutlaka dedigin gibi olmustur. kas fln gram calismadim sadece olumune kardio yaptim. simdi yorulmadan 10km kosup 100km bisiklet binebiniyorum ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 e abi burdan neden sormadın ki çok saçma şeyler yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ben tam senin tersine yaptım. 110 kg idim. hayvan gibi kas ağırlıklı calıstım, gereğince kardiyo yaptım yani antreman sonunda 40 dk doğru nabızda yürüyüş gibi. arada bir koşuya çıktım dışarıda. 15 kg verdim 3.5 ayda. ayı boğan gibi duruyorum ama hala göbek falan var. ha ne oldu giden full yağ iken gelen 6 kg kas oldu. bunları neden yaptım. çünkü daha önceden yani yaklasık 5 sene önce aynı senin gibi yapmıştım. sonra gerisin geri aldığımda anladım hatamı. yesen de yemesende o kiloları alıyorsun çok kötü. ama vücudunda kas kütlesi olunca kilo alsan da öyle komik bir şişmanlık olmuyor. şu an misal 1 aydır spor yapmıyorum. yediğime dikkat de etmiyorum. hala aynı kiloyum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bi daha geri alirmiyim bilmiyorum son 2 haftadir almadim, elimden geldigince duzenli kardio yapiyorum, haftasonlari bisiklet biniyorum vs. neyse, buraya kadar yanlis yaptiysak, bundan sonrasini dogru yapalim en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 senko before/after koysana bi görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar