Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 early alpha için fena değil oyun. baya güzel content eklenebilir. bi de şu map'in zone'lara bölünme olayını sadece pc'ye mahsus kaldırsalar ne şık olur. iosta falan çalışabilsin diye herhalde böyle yapmışlar da yani pc'de oynarken gıcık ediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tek server coklu ve farkli sistemden oyun olunca kaldiramazlar.. anca serverleri ayirirlarsa ama oda zor bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 2.phasede "itemleri vendora satabilme", "itemleri repair edebilme", "hıyarın tekinin tentini yıkamaması" ve "itemleri koyacak yer sıkıntısını" hallederlerse daha güzel bir alpha geçirebiliriz ama yinede early alphaya göre baya iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 item'ı kırma olabilir vendor'a satıp ne alacaksın ki geri? silver sadece mob'lardan düşüyor. item repair şart oğlu şart. haritayı bi adam etsinler bakıp yolunu bulamıyosun. çantalar daha erken gelsin. 2 gr şey toplayıp hemen ağırlaşmayalım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Android de Map yükleme süresi uzun, ben harita degistigimde yanimdakiler çoktan gitmiş oluyor. Geçen geceki dungeon olayında ben çıktığımda appledovka geri giriyordu zindana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Fazla key varmı android de oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Benim görüşlerim : Mob olararak Moblar ayı dışında diğerleri çok hızlı. Bir kere agroladıktan sonra damage almadan kaçma ihtimalin yok. Onların hızına bir ayar verilmeli diye düşünüyorum. Alpha daha yeni moblar eklenecektir zaten ve para düşme olayı düzelecektir diye düşünüyorum çünkü ne kadar kalırsa o kadar çok ama belli bir maksimun parada kalması çok saçma. Random olursa en azından pve artar. Onun dışında yeni eklenecek moblarla daha çok item ve crafta yarayacak malzeme eklerlerse pve de zevkli hale gelir. Gathering Tüm gatherlar hep aynı yerde bunu değiştiremezler sanırım ama gatherları bölüm bölüm haritalara koymak sandboxı öldürüyor. Bence her bölümde her türden olabilir. Kimilerinde daha bol ama zorlu kimilerinde daha az ama kolay böylelikle tüm haritalar belli bir dolulukta olur. Yani Lakeshire da t5 t6 malzeme olursa azda olsa orayada yüksek maden arayan insan gelir. Yoksa belli bir yerden sonra oyun hep yukardaki maplerde geçicek ve yeni gelen oyuncular boş haritalarla karşılaşacak. Benim düşüncem budur. Crafting Alphada olmasına rağmen crafting zevkliydi ve güzeldi ama yapmaları gereken şeyler bu craftların ne istediği nasıl açılacağı daha belirli bir şekilde yapılabilir. Destiny de unlock lu bir şeye tıkladığında nasıl açacağını göremiyorsun çünkü buna çözüm bulunabilir. Bir diğer şey ise bazı setler questleri tamamlamadığın için kırmızı gözüküyor ve giyemiyorsun ve bu eşyaları nasıl giyeceğini göstereceğin quest yerine ulaşamıyorsun. Bunuda çözmeleri lazım. Onun dışında craftta bir sorun yok benim için. Durability ve repair zaten belli değişmeli. PvP suicide ve eşya kırma iptal edilmeli. PvP yi direk öldürüyor ve PvP zonelarda stat düşme olayı kalkmalı bence zaten haritada kırmızı gözüküyorsun ve stat eksisi çok büyük eksi pvp yi öldürüyor. İlk saldıran kişi her zaman dezavantajlı oluyor ve bu kötü bir şey. Target olayıda zor biraz onada el atılmalı. Harita Mini haritada sorun var belli değil ve geçtiğin yerin biraz üzerinde kalıyor hep harita onu düzeltmeliler. Bu çok önemli. Bölgelerde ki spawn da dengelenmeli ve ağaçlara el atmalılar çok büyükler ve etrafta dolaşımı engelliyor. Zone zone gezme olayını hiç sevmedim ama onu değiştirebilirlermi bilmiyorum ama belli bir ruhu öldürüyor. Guild zone Guild zone güzel bir düşünce ama pve bölgesinde ki claim yerlerine giriş serbest olmalı. PvP de ise şu anki gibi devam etmeli. Claim zoneları biraz daha büyük yapmalılar yada her yere bina koyabilmeliyiz alphada bile yer sıkıntısı çektik 3 yer aldık yine yetmedi. İçeriye bina koyulma sayısı artmalı. Evleri başkasının yıkma olayı kaldırılmalı ve evlerini belli eden bir şey olmalı en azından evin farklı bir renkte mini haritada gözükebilir. Sonra evleri bulamıyoruz. Birde Hangi klana ait olduğunu gösteren bir şey koyabilirler o zone bölgesine. Trophy arma gibi. Claim Para kısmı iyi ama claim bölgelerinin para olayı 6 saat olmamalı istersek topluca bir şekilde 5 günlük 6 günlükte ödeyebilmeliyiz. Her gün ödeme yerine toplu ödemede olmalı diye düşünüyorum ve ödeme saatleri değil gün gün olması daha mantıklı bence. Friend yapıp o claim e sokma eklenebilir belki böle değişik şeyler eklenebilir. Neler eklenebilir Yemek yapma eklenebilir veya balık tutma gibi şeyler eklenebilir. Statler herkesin 1000 canı şeklinde başlamamalı uo gibi belirli en yüksek stat olayı olmalı ve ona göre belirlenmeli. Manası, healtini kendisi ayarlamalı. Karavan eklenebilir bu oyuna. Silkroad gibi karavan çok güzel olur ve o karavanı koruyan insanlar şeklinde. Çoklu taşımalarda çok büyük işler yapar bu karavanlar. Claim bölgesinde ki evlerin kaydırılıp yıkılmadan yerinin değiştirilmesi. Yaptığın binanın t2 den t3 e upgrade imkanı. Tekrardan yeni bina yapmak zorunda kalmayalım. Daha çok büyü, zırh özelliği ve silahlara gem ekleyip veya armorlara daha güçlü yapabilme özelliği. Aklıma gelenler bunlar, ingilizce yazmaya üşendim teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi item'lar gidince nasıl olsa beta bitecek diye bastan kasmak istemeyen falan varsa accountunu paylassın, biz de yeni karakter acıp bakalım 2 gun ne var ne yok diye. hadi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Xenocide said: early alpha için fena değil oyun. baya güzel content eklenebilir. bi de şu map'in zone'lara bölünme olayını sadece pc'ye mahsus kaldırsalar ne şık olur. iosta falan çalışabilsin diye herhalde böyle yapmışlar da yani pc'de oynarken gıcık ediyor sdf o yapıyı bölemezler şu saatten sonra. server mimarisi ona göre dizayn edilmiş ve ona göre kodlanmıştır. aslında mobil için bi avantajı yok bu zone zone olmasının. gerçekten yok, sadce işin kolayına kaçmak. çünkü zaten additive load özelliği unity de var(oyunun motoru unity bu arada). kendi yaptığım uygulamalardan biliyorum. koca haritayı görünmez gridlere bölersin ve üzerinde durduğun grid bloğu ve komşu bloklardaki assetleri belleğe yüklersin. tüm hariayı zaten yüklemezsin yani. aynı şekilde işi biten bloktaki assetleri de hafızadan silersin. kendim bile telefon için yaptığım projede bu yöntemi kullanıyordum. server kısmını bilmiyorum ama muhtemelen photon falan kullanıyordur. photon zaten moba tarzı loby, gameroom, instanced game tarzı uygulamalarda çok iyi. ama yinede server yazılımı komple kodlanabiliyor. hangi serverı kullandıklarının önemi yok aslında, hepsinin kodlarına müdahele edebiliyorsun ve oyuncuları bulundukları bölgeye göre kanallara alıp (radyo frekansı gibi) sadece birbirini görebilen veya yakın olan oyuncular arasında pozisyon güncellemesi, saldır, öl cart curt için veri transferi yapıyorsun. haliyle oyun kendi arasında instanced oluyor yine. wow da bu mantıkla çalışıyor. senin görmediğin adamın karakterinin güncelleme bilgisi sana gelmiyor. o yüzden sene 2013 hala bana loading le gelen mmo görünce gerçekten üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 toggie said: abi item'lar gidince nasıl olsa beta bitecek diye bastan kasmak istemeyen falan varsa accountunu paylassın, biz de yeni karakter acıp bakalım 2 gun ne var ne yok diye. hadi be. oyunda şu an nasıl odun toplicam die soran sen misin toggie nickli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahahah yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mortis said: toggie said: abi item'lar gidince nasıl olsa beta bitecek diye bastan kasmak istemeyen falan varsa accountunu paylassın, biz de yeni karakter acıp bakalım 2 gun ne var ne yok diye. hadi be. oyunda şu an nasıl odun toplicam die soran sen misin toggie nickli mahkemede görüşeceğiz diye ekleseymişsin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 benim evet. niye yok artık? elimde sword varken agaca tıklayınca tool required dedi. ben de craft menusunde axe, pick falan gorunce onları yapmam gerek diye dusundum. sonra cıplak elle t1 gather yapılıyomus onu ogrendim. simdi apprentice armor yapmam gerek ama bir onceki craft ile acılan recipe craft ekranında gorunmedigi icin yapamıyorum. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 /gquit ile guildden çık annene alalım seni. apprentice armor dediin caster armor mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 okçudan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Android için bir sorun daha:kalem çalışmıyor note tablette ve telefonda.Dusuk özellikli tablette hiç açılmıyor oyun (Galaxy tab 3 7.0). Parmakla oynamak baya hızlı oluyor ama msg yazmak işkence, mesaj yazarken tüm Ekran kapanıyor ve klavye geliyor, dolayısıyla anlık msg lar görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bir tane bronşumuz yok ki bir accde bize verseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 guildden cıktım. sıkıntıyı alttaki ssler ile ozetlemeye calıstım. 6 hood istiyo ama craft ekranında o recipe yok. http://i.imgur.com/GbsxHiY.png http://i.imgur.com/fxBPoOr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 onu büyücüde üretiyosun t2 istiyor malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 evet, bizim şehirde yok o ana şehirde useful things mi ne var beyaz sakallı dede, oradan üretebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 var mı oyunda olan pvp atan dungeon basan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lakeshire'da agacların arasında serseriler kesiyo beni archer falan var sdfhg. cesedi de bulamadım, tamamen kaybediyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kaybediyo derken? esyalarin kaliyo orda iste. guild den niye ciktin ki adam keserdik şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 şehirdeki t2 carpenters shop ı repair ettim. çalışıyor artık stone masonary kuriim dedim fakat yer yok şehirde. 1000 civarında bi silver yatırdım da ödeyebilecek miyiz upkeepi bilmiom ya sickle hangi shopdan yapılıodu bizim şehirden yapılmıo galiba hiçbi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 büyücüden yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar