Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SenariouS said:

mob farmlama gibi bir durum yok sanirim moblar falan tek tuk.
tenti upgrade edebiliyormuyuz? Tente koydugumuz seylere baska yerden ulasabiliyor muyuz?

dungeonlarda bir sürü mob var. temizleyip çıkıp girdiğinde respawn oluyorlar. ancak solo için çok iyi gear lazım. iki kişi git hem daha hızlı temizlersin, destiny unlocklar falan için ideal.
Mesaj tarihi:
bir de dancından dancına fark var. içinde boss olmayanlarda kasıcan eheh lord gibi bir abi var o olacak gibi değil mesela sdfsd.

oyun başında seve seve mob farmlıyosun unlocklar için.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

tiLi said:

75 sayfa olunca radarima girdi

bi de başlık bıngıldağın call to arms'ına dönünce.

yeni bir darkfall vakasına hazırım! GÖNDERİN KEYİ

4-5 key dagıttım gec kaldın mwah
Mesaj tarihi:
Önce tavsandan deri zirh yapiyorduk, sonra silah yapmaya basladik, sonrasinda demirden zirh derken şu anda 3 tane şehir kurmuş durumdayiz. Birinde guild üyeleri kaliyor diğerinde güçlü guild üyeleri, birinde de crafter eşyalari var.
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Önce tavsandan deri zirh yapiyorduk, sonra silah yapmaya basladik, sonrasinda demirden zirh derken şu anda 3 tane şehir kurmuş durumdayiz. Birinde guild üyeleri kaliyor diğerinde güçlü guild üyeleri, birinde de crafter eşyalari var.

SenariouS said:

abi yan yana iki yer alin yeni koy en yeni koy nedir ya...
yeni koyde plazalar dikerken en yenide varos havasi olmasin pls

demistim ama... Guclu guilt uyesi nedir abi dsaf
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

invite beni de. araq nick
Mesaj tarihi:
achievement i tamamlaman lazım, onunki 3 tane t1 pickaxe yapma olması lazım, tabi ondan öncekileri yapmadıysan oda açılmıyor.

açmak istediginiz tool vs. vendora gidip yapmaya çalışırsanız achievement i gösteriyor nerde oldugunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...